היה ?לא היה !

כמו חדש

New member
היה ?לא היה !

זה משפט שהסמ``ח שלי בצבא לימד אותי וחקק לי במוח.אם איבדנו משהו ,נגיד ,מימיה אז הוא היה אומר:``היה?לא היה! כלומר היה ,לא יחזור יותר,מבחינתו לא היה קיים מעולם,ולכן אין טעם שנקבל חדש.ולמה אני מספר לכם את זה? טוב,אז למי שלא זיהה זה ליאור.ומבחינתי הסיפור שהיה לא היה.נגמר.מת.לא יחזור.עכשיו הכל תלוי באחראי פה.אני חוזר למסלול.אם הוא יחליט להעיף אותי מהמסלול,או להמשיך לחסום אותי(כן אני עדיין חסום!),זה תלוי בו.הכל תלוי בו. שיהיה לכולכם שבוע גשום וסוער (היי,הכינרת עדיין 215-) כל טוב כמו חדש(ליאור)

shanikoo

New member
ליאורי :)

אני כמובן,שמחה לראות אותך. אני מקווה שהכל יפתר בינך לבין האנשים שם למעלה,אבל בכל מקרה-בפורום שלנו אין יותר עוינות! מתה עליך שניקו

bduya

New member
חדש דש דש .. ;-)

היי ליאור מה שלומנו??? שלומות וברכות ממני, מקווה שיהיה טוב כמו שהיה פעם- היה? לא היה... חחחחחחחח סתם... אההה ומה אתה אומר על הכנרת?? ראית אותה בזמן האחרון?? אני כמעט בוכה כל בוקר בדרך ללימודים, עצוב-עצוב. אני ... ;-)

כמו חדש

New member
ראיתי אותה

בערך לפני חודשיים בדרך לנחל יהודיה.גם אז היא היתה קטסטרופה.

bduya

New member
טוב.

למה אתה עוין כלפי? לא עשיתי לך שום דבר רע. זה ממש לא בסדר מה שהולך פה. אני חייבת להבין משהו, אתה כועס עליי שלא התייחסתי למצב??

בבר

New member
אני שמחה שחזרת!

ברוך שובך יקירי! אני שמחה שחזרת אלינו ואני מקווה שהכל פה ילך כשורה ואני בטוחה שכולם יקבלו אותך חזרה באהבה רבה . יום מעולה, עינב. ------------------------------------------------------------------ נ.ב.: אל תוריד גשם היום אני צריכה לנסוע לדרום ואם יש גשם יש שיטפון=אני לא יכולה לנסוע=באסה.

למעלה