היה כ"כ כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אויש, היה מושלם! ../images/Emo9.gif

היה ממש מושלם. טוב נו, לא ממש מושלם, אבל כמעט מושלם. almost perfect (לדוברת השפה האנגלית, נגה...) אחרי שהגעתי
שעה ומשהו לפני הזמן (20:15) ואחרי שנמש
, ליאור
(עציץ, כאילו) ופריאור
הגיעו (עניין של עוד 10-15 דקות), הלכנו והתיישבנו על הספסלים שליד תיאטרון על הירקון. נמש
וליאור
קפצו לשירותים (ביחד! רררר!). אני ופריאור
נותרנו מאחור. (חרוז!) 21:15 בערך - גיא
, שני
, האחים צנחני
(עידן ואלירן) ואייל הטולקנאי
הגיעו. היכרות קטנה, שלום שלום, והולכים להצטלם על ניידת השידור של התיאטרון. 21:25 בערך - נגה
(להלן: ילדתי היקרה) מגיעה ביחד עם אביהּ החמוד. קצת אח"כ... בנציון (בנצי מודו
) היקר מגיע ופוגש את כולנו. צילומים, בירות
, נמש, צילומים עם שחר (מהלהקה), חלוקת כרטיסים שווה במיוחד ושאר ירקות... פריאור
, איך לא, דאגה לקלקל את נגה
. וגם לאמץ אותה. וגם להכניס אותה לניידת השידור. 22:15 - נכנסים לאולפן. כמובן, איך לא, חברי הפורום מקבלים חצי שורה (ראשונה!) השמורה רק להם (להלן: "שמוּר פורום" (או: "שמוֹר פורר"). הסברים קצרים מפי אסף הראל...: "אם המרואיין אומר: 'אתמול קניתי חתול', מה אתם עושים?'" -"מוחאים כפיים" (
מחיאות כפיים) "ואז הוא אומר: 'אבל החתולה נדרסה הבוקר'..." -"אווווווווווווווווווווווווווווווווווו" "אה, ו... אל תמחאו כפיים ע"פ הקצב, פה זה לא דודו טופז..." -
הקהל היה משעשע ברובו. קבוצות של ערסים משמאלנו, קשישים מעלינו (הם הסתכלו עליי ועל פריאור!
) ושינקינאים-יאפים-צפוניים למעלה... האולם היה מלא!
התוכנית מתחילה; מחיאות כפיים; טה נה נה נה נה נה נה נה; נה נה נה נה נה נה נה נה נההה; "בשידור חי מתיאטרון על הירקון... כל לילה עם אסף הראל..."; מחיאות כפיים; "והערב... אריה עמית... אורליייי לוייי... וקאשיייייי"; הקהל באקסטזה; "ועכשיו... קבלו את המנחה היחיד שמלבין פני חבריו ברבים, אם רק היו לו חברים.... אססססף הראללללללללל"; הקהל עולה על גדותיו; הפרחות שישבו משמאלי הורידו חזיות. משחקי כפיים עם הקהל; אסף: "הרבה אנרגיות יש לקהל שלנו... לא נעים לי להתחיל את המערכון ולהרוס הכל..."
הרבה חוויות מהאולפן אין לספר... בזמן הפרסומות מתנגנים שירים, אז לא ממש יכולנו להחליף חוויות, מלבד העובדה שחצי קהל ניסה לקלוט את מספר הטלפון של האולפן ולהתקשר, בכדי להשתתף במשחק... בהפסקת הפרסומות השנייה, ניגנו את Uptown Girl, לשמחתי הרבה.
אח"כ, המשחק עם הכדורים (William Tells). חמוד.
קאשי היה ממש מדהים. אני מעריץ גדול של המוזיקה שהוא עושה, וכנראה שאני ופריאור
היינו היחידים בקהל שידעו לשיר את כל מילות השיר ("בואי נקח דברים כאילו היו סתם, וננער את כל הגוף עד שנרגיש חם, נחפש כוכבים ונקטוף אותם, נרחף לשמיים ונישאר שם")...
אחרי סיום שידור התוכנית, הראשוניים (אני
, פריאור
, נמש
, עידן
ואלירן
) ביחד עם ליאור
, נאלצנו ללכת (כי האוטובוס האחרון שיוצא מרדינג לכיוון ראשל"צ וחולון יוצא בחצות הלילה). השארנו שם את שני
, גיא
, בנצי
, אייל
. נגה
לא הייתה בשידור התוכנית, האבא הביולוגי שלה טען שהיא צריכה לישון.
מה עוד אפשר להגיד? תודה לכם. וזהו. מקווה שנהניתם. אפשר לעשות את זה לעיתים תכופות יותר.
לתשומת ליבכם: פתחתי גלריה למפכ"ל (22/12). אתם יותר ממוזמנים להעלות את התמונות שצילמתם לשם.
לאלירן ולחברתו שחוגגים שנה עגולה ביחד.
מפה אני שולח את תודתי להפקת התוכנית, על שיתוף הפעולה.
את החוויות באוטובוס (אוטובוס כמעט ריק. אני
ופריאור
בספסל האחורי, כשנמש
רדומה מהבירה והאחים צנחני
מסתכלים על הנוף - [URL='http://']אני אשאיר לדימיון של כולכם.[/URL]
או שלא.

../images/Emo47.gif ../images/Emo9.gif

ולא ישנתי בגלל הבירה אלא בגלל שהייתי עייפה.. מאוד.. מאוד...

פולי3

New member
ואוו! זה באמת משהו משהו..!

אחחח, היה פשוט
אני
את כולכם. היה נפלא. מפגש הבא, הפורום ב
יפגש עם |גבות|! נ.ב- לא עניינכם, אני רוצה להיות אדומה. אהם, נועם, אני, נגה/ג'ני מלכת הפורום. מגיעות לי זכויות יתר.

UE LI

New member
../images/Emo6.gif

פריאור ואני(ליאור) מוסרות לכם שאתם משעשעים, אבל כל כךף עפנו לחתונה

eliranri

New member
כל מילה במקום

וואי נועם אני לא מאמין שאתה זוכר שאמרתי לך אתמול שאני וחברה שלי חברים היום שנה. בכל מקרה, תודה רבה!

dht160

New member
להגנתי !!

בררתי ויש עץ שנקרא 'דולב' !! אני מחפש עליו פרטים ברשת

eliranri

New member
היה ענק!

אנשים אתם אנשים מקסימים אחד אחד והיה ממש כיף להיות אתכם במפגש אתמול וכמובן היה שווה לראות את התוכנית (וגם להצטלם עם שחר ועם סלוצקי). אגב אתמול אחד מההפקה הביא לי 3 דפים עם פירוט של התוכנית ומה הולך להתרחש בכל דקה בתוכנית, יש ביקוש שאני אסרוק? בכל מקרה היה ענק ואני כבר ממש מחכה למפגש הבא!

ואני אומרת..

שבתוך כל ההתלהבות והבלגן, חסרה לי מישהי מאוד חשובה. דנה, אייך? הכל בסדר?

למעלה