היה כ"כ כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dht160

New member
למי שהלך. לא יודע מה הוא הפסיד !!

הייתי בשידור ! שיחקתי את הארץ עיר עם אסף על הספה. עשיתי כאלה פדיחות ואני מקוה שמחר ב 22:30 ערוץ 10 יקרוס כדי שזה לא ישודר

shanyzilber

New member
על ממש כיף!

היה ממש ממש נחמד. ההקלטות של הלקט היו גדולות... "דולב"..... ואסך ממש חמוד...וקטן! :)

shanyzilber

New member
הממ...

בסוף, אחרי ההקלטות של הלקט. אני, גיא, אייל ובנצי חיכינו לאסף בחוץ כי אמרו לנו שהוא יצא. לא דיברנו איתו יותר מידי, סתם היי תודה שבאתם וכו'. קצת הצטלמנו וזהו:)

פלגמט21

New member
אהה.

אני פשוט מנסה לאמוד את הנזקים וההפסדים שלי בזה שלא באתי.

פולי3

New member
1 אני גם רוצה../images/Emo7.gif הבטיחו לי...../images/Emo7.gif

הבטיחו לי..
זה לא פייר!

ll Princess ll

New member
וואלה!

אני בעצמי מחקה לתמונות! (ביקרתי ב"אתר" שלך (too much tv) ומאוד אהבתי! ממש כל הכבוד!!! איך קוראים לך דרך אגב? :)

../images/Emo186.gif שלום שלום שלום שלום... ../images/Emo9.gif

היה אחד הטובים אתמול, אין ספק בכלל. כולכם אנשים מקסימים, ושמחתי שהגעתי
נועם תודה שסחבת אותנו איתך
נוגה את מלכה
|סגידה|
היה משעשע ביותר. חבל שלא יצא שנשאר ללקט וכאלה.. אבל מה לעשות, ראשון-אוטובוסים-חצות... הא, אם מישהו לא יודע, אני נמש.. טל..
יום טוב לכולכם..

פולי3

New member
טוב, אז הסיכום האמיתי שלי:]

אני ואבא שלי קפצנו לאוטו בשעה 21:16, והגענו בשעה 21:19 לחניה. (מה לעשות?! בכל דבר יש פרטים טכניים משעממים!!) חצינו את גשר העץ, שאני תמיד חושבת שהוא הולך ליפול, והגענו אליכם בזמן שהצטלמתם (אהמ, להעלות את התמונות!!!!) הגעתי אליכם והתביישתי, כי לא היה לי שמץ שזה אתם. ארג. בכל מקרה, צלימתם ואז גילינו שאני היא אני <פולי3 מלכת הפורום> הוצאתי את הפריט היקר ערך, וסקרתם אותו..
ולא ראינו את אסף. למה?! למה קבעתם ב-תישע וחצי?! צריך לקבוע מוקדם יותר! וביום שהוא יהיה פנוי!!!! צחקנו, וגיליתי לי אמא <ואבא> חדשים:] נ.ב- מגיע לי להיות אדומה. בזכותי נכנסנו לניידת. אני מלכת הפורום, יש לי זכויות!

dht160

New member
נכנסתם לניידת ? מתי

ועוד מעט סיכוי המפגש הגדול. תנו ל'דולב' להתעורר קודם ואל תראו היום את הלקט !!!

פולי3

New member
נכנסנו, אני וסיוון רצינו לפרוץ

(גררתי אותה) ואז בה הסאונדמן שעשה לי סאונד במסיבת סיום, והכניס אותנו. אתה לא היית שם, דיברת

dht160

New member
וואלה ! שווה

את מכירה את הסאונדמן ? !! ההוא המשוע שקופץ על החלון ? איך לא עשית תמונה

majoreli

New member
רק בשביל גיא...

חובה לראות היום את הלקט!!! מישהו יודע אם בלקט יהיה את הראיון עם עומר ברנע? אוף איזה באסה שלא באתי... לפחות אני לא לבד בקטע.... לא היו קטעים שהתבאסתם? כלומר, שנהרסה תמימותכם לגבי מה שקורה בתכנית? כי אני הייתי בכמה תכניות בקהל ומאז אני ממש לא אוהבת אותן.

למעלה