היה כישוף

• פותח הנושא pumic
  • פורסם בתאריך

pumic

New member
היה כישוף

חמותו של אחי כישפה אותו בכישוף שנקרא כבילה שהכוונה של כישוף זה היא לגרום לו לא להיות החלטי ונחוש בדעתו (להחלט החלטות ללא מחשבה) אני מעונית להסיר את הכשוף (הייתי רוצה להטיל עליה כישוף גם כן אבל אני נמנעת מלעשות את זה). אני סה"כ רוצה שיהיה לאחי טוב ושאת ההחלטות שלו יעשה על הצד הטוב ביותר בלי התערבויות של כשפים וכאלה. אודה לכם על תשובתכם.

nepthys

New member
דבר ראשון,

את בטוחה לחלוטין שהיא עשתה את זה? את בטוחה לחלוטין שהוא מרגיש את ההשפעות של הכישוף הזה בגלל הכישוף, ולא בגלל העובדה שהוא מודע למה שקרה ו"מצפה" שיהיה לו רע?

wicca_sphere

New member
הממם...

איך את יודעת שעשו עליו כישוף? אם באמת עשו עליו כולנו נשמח ללמד אותך להסיר את הכישוף...

pumic

New member
......

אני פשוט יודעת, אינטואיציה או איך שתקראו לזה. אחי לא יודע על זה ואני בטח לא מתכוונת לספר לו או לאף אחד מהמשפחה, הם יצחקו עלי ויגידו "...איזה שטויות יש לך בראש..." בטח הרבה מכם כבר מכירים את המשפט הזה (הם לא אוהבים את הנושא של המיסטיקה אצלי). בכל מקרה גם אם אני מסירה כישוף שלא היה זה לא מזיק, לא? בסה"כ מדובר בעזרה לאחרים שזה דברים שאנחנו אוהבים לעשות לא? אודה לכם אם תתנו לי פיתרוןךהסרת הכישוף. הרבה תודה מראש

nepthys

New member
את יודעת שהיא עוסקת במאגיה?

את יודעת שיש לה מניע בכלל? אני פשוט לא אוהבת כשקורה משהו וישר מאשימים בזה מאגיה.. חייבת להיות סיבה יותר הגיונית לתחושה שלך.. אולי זה סתם משהו מהתת מודע שלך? מכל אופן הרשת מלאה בכישוף נגד דברים כאלו, את יכולה לעשות מה שבא לך, בכללית.. במילים בוטות יותר, מה את רוצה מאיתנו? :)

Black-Sphere

New member
לא יפה נפטיס, בקשו עזרה? עוזרים

בואי נעזור לאנשים שרוצים עזרה במקום לשלוח אותם לחפש במקום אחר... את צריכה להשתמש בדמיון מודרך כדי לסלק את הכישוף, לדמיין את האנרגיה שהיא שלחה מסתלקת ומתחלפת באנרגיה שאת שולחת לעזרה או כל דבר בסגנון. שלך Black-Sphere

pumic

New member
למנהלת הפורם הנחמד/ה.......

אף אחד לא מאשים את המגיה ההפך הוא הנכון. אמרתי שהיא השתמשה בכישוף לא במגיה ואני רוצה לעזור לו דרך המגיה. חשבתי שמנהל/ת הפורם ת/יהיה קצת יותר נחמד/ה או לפחות יותר ידידותי/ת, את/ה אמור/ה להעביר אנרגיות חיוביות לא שליליות לא? את/ה אמורה לרצות לעזור לא? ודרך אגב ממך אישית אני לא רוצה כלום החברה בפורם יותר נחמדים ממך במיוחד ג´סטין ובלק שר.

Black-Sphere

New member
להרגע... הנה עזרה שלי

ודרך אגב, הכינוי שלי זה בלאק ספייר. ואני זכר. ברור שצריכים לרצות לעזור, אחרת האנרגיה לא תזרום בצורה מספקת... אז כמו שאמרתי, למדיין את זה עוזר ומשפיע (ננתי עצה איך בהודעה הקודמת) מקווה שעזרתי שלך Black-Sphere

nepthys

New member
הודעות לשניכם

אני אלך כאן ממש לאט, כדי שנוכל כולנו להבין את השלבים של התאוריה שלי. כשמשהו רע קורה לאדם, יש לו נטיה להאשים אחרים. כשמישהו מרגיש משהו, זה יכול להיות משהו מהתת מודע שלו, ולאו דווקא נבואה שמיימית. פומיק החליטה שחמותו של אחיה כישפה אותו. אין לה שום הוכחה לכך. אין לה שום מניע לכך. כל מה שיש לה זה הרגשה, שאותה היא מפרשת כאינטואיציה. לדעתי, כשאדם חושד בחמותו, שסביר להניח אין לה ידע במאגיה או מניע, שהטילה כישוף רע על מישהו... זה אומר שמשהו לא בסדר. ולא מבחינה מאגית, אלא מבחינה פסיכולוגית. אני חושבת, בקיצור, שהכל בראש שלה. אבל עכשיו לחלק הרציני... כשאדם עולה לפורום ומספר לנו דבר כזה, שיש משהו כמו 0 סיכויים לכך שזה יקרה, אנחנו לא אמורים לתת לו כישוף. כישוף, במקרה הזה, רק יחמיר את המצב. אנחנו אמורים להיות קול ההיגיון שיגיד שמשהו לא בסדר כאן. לתת למישהו כישוף זה יהיה חוסר אחריות. אתה יודע מה? זה יהיה אפילו ילדותיות, ורשלנות של ממש. זה יהיה טפשות, זה יהיה... אין מילים בפי. זה היה יכול להיות מעניין יותר אם החמות באמת הייתה מטילה כישוף. אבל כולנו יודעים מה הסיכויים לכך.

nepthys

New member
מה קרה לך?

מן הסתם, כשמשהו מלווה בסמיילי, הוא לא רציני. וכשאומרים לך משהו שאת אולי לא רוצה לשמוע, זה לא אמור לגרום לך להתנהג ככה. את לא אמורה לשבת ולתת עלי ביקורת בגלל משהו כל כך קטן וגם משהו שסביר להניח שלא הבנת את הפירוש שלו. ואת כן מאשימה את המאגיה את אומרת שמשהו רע קרה בגלל מאגיה.כחומר - להאשים מאגיה. אולי זה משהו אחר? אולי את סתם מרגישה ככה, בגלל משהו בתת מודע שלך? בדיוק לזה התכוונתי, ואם את לא מוכנה לקבל עובדות הגיוניות, אז באמת אין לי מה להגיד לך.

Justin Angel

New member
יש לך

רצון עז שבמפגש הפורום הבא (אם וכאשר תגיע) לחטוף מכות נמרצות? ועוד להגיד שאני לא נחמד... 1)במשך כל הדיון הילדותי והאינפנטילי הזה שתקתי מתוך הבנה לעובדה שעם מפגרים לא מתווכחים, אבל אתה באמת מגזים. 2) אתה הוזה לחלוטין, לדודה שלך אין טיפת כוחות, וזה שאתה "חושב" שיש לה אומר לי פחות מכלום. 3) מנהלת הפורום אמורה להגיד את האמת ,ולא למכור לך שטויות. אם אתה רוצה שטויות רוחניות מתחנפות אני בטוח שיש מספיק פורומים של מיסטיקה בארץ שיתנו לך אותם. 4) רק לציין, אתה הוזה. אני לא ממש בטוח עם זה הזיה או טירוף נפשי עמוק, אבל אני בטוח שנגלה את זה עם הזמן.

pumic

New member
ג´סטין ומנהלת הפורם היקרים

ראשית אני אישה ולא גבר. שנית אם היית שם קצת יותר לב היית רואה שהחמאתי לך ולא ההפך אמרתי שאתה נחמד (זה לא חכם לקפוץ למסקנות) - אז אולי בכול אופן מגיע לי נשיקה ולא מכות שלישית אני מדברת על חמותו של אחי ולא על דודה שלי כלומר אמא של אישתו. אני לא יודעת מי מכם התנסה בזה אבל שמעתים על המילה "שחור". רביעית אין לי שום ספק שמנהלת הפורם אומרת את האמת - אחרי הכל אין כמו האמת. השאלה היא איך אומרים אותה. חמישית (ואחרון) אל תזלזל באינטיליגנציה שלי, בוודאי שלא מדובר רק באינטואיציה מדובר בדברים מעבר לכך פשוט זה היה לא לעניין לפרט את הכל, סה"כ ניסיתי לקצר, מה בסך הכל ביקשתי....כישוף קטן שיעזור לאנשים...אף אחד לא נפגע מזה ולא היתה לי כוונה לפגוע באף אחד. חבל מאוד שהבנתם את זה באופן כזה. בכל מקרה שיהיה לכם יום נעים

nepthys

New member
אבל את לא מבינה את העיקרון...

אז אני אסכם את זה במשפט אחד: לדעתי, מה שאת עוברת זה פסיכולוגי לחלוטין. אני חושבת שיש איזשהו מניע פסיכולוגי למחשבות שלך. ו..."שְחוּר" זה ביטוי לעין הרע, לא?

pumic

New member
אני מבינה את העיקרון ובכל מקרה תודה

וסתם להשכלה כללית "שְחוּר" זה לא ביטוי זה מין קללה שה"זקנות" בעדות המרוקאיות מטילות על משהו (זה משהו בסגנון מגיה שחורה בשפה שלנו). ולהבהרה כדי למנוע אי הבנות...כמו פעם שעברה אני לא אומרת שעשו לאחי שחור ואין לי שום דבר נגד העדה המרוקאית (בעלי מרוקאי). ושהיה לכולם יום נעים ומתוק!

WhiteWolf

New member
נו באמת.

ג´סטין, אולי תרגע כבר? אתה לא אלה, והצורה שבא אתה מתבטא מאד לא יפה. אין לך זכות על אמת מוחלטת, ואם אתה לא מבין שתגובות תוקפניות כל כך לא מוסיפות לך כבוד אלא גורמות לאנשים אוטומאטית להיסגר, כלומר לקבל פחות את הידע שלך ואת הדעות שלך (שאפשר לראות שיש לך הרבה ידע) אז אולי פספסת משהו גדול.

למעלה