היה כיף!!!!

היה כיף!!!!

נהנתי! מאוד! אמ... אני לא זוכרת ממש את הכל... אבל. אני בטוחה שאחרים יספרו.. היה כיף! וחבל שלא באתן..

birka

New member
אכן היה כיף!

ואני מתהההההההההה לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lolly1

New member
ספרו ה-כ-ל!!!

מעיין-לא לספר איך הצקתי.........חחח..... איך התמונה שלי??? שם למעלה...או..למטה בעצם..

maayan15

New member
היה ממש ממש כיף!!!

והיה ממש סבבה לפגוש את כולם.... לכל מי שמעוניין לדעת..לא..לא באתי עם שלט (לא מצאתי על מה לכתוב)...אבל לקחתי בלון (חילקו בבורגר ראנץ´) ורשמתי עליו "אני שונאת את ג´סטין".... בכל מקרה, התמונות יפורסמו עוד שעה שעתיים...אז מי שלא רוצנה שיראו אותי שיגיד כאן (אני לא מבטיחה שאיכפת לי אם אתם רוצים להופיע או לא...)... מעיין

lolly1

New member
לא שאלו אותך!!

אני לא הייתי....ואני מצפה לראות את כ-ו-ל-ם!!!!

Angel Girl1

New member
אני בכלל לא הצטלמתי=)

היתי שם בבוקר... כולם התעלמו ממני... אז העדפתי להסתובב עם ידיד שלי ליאור... וחברה שלי מעיין... דווקא איתם היה אחלה... אחרי זה עוד פעם נתקלתי בבנות מהפורום... ואז ראיתי את הדרוש (איזה מותק! איזה חיבוק נתנה לי!) וראיתי שם את יפית... ואת אניה... ואת מעין אם אני לא טועה... אלה מי שאני זוכרת... ואז הבנות שוב נעלמו... ואני הלכתי לראות שוב פעם את הכופי של ג´סטין בדיזל (לא ליקופר! דיזל!) ואז גם הדר ראתה...=) וזזזזזזזהו=)

מור.....

האמת ששאלתי עלייך..... אבל אף אחת לא ידעה... והמוכר שדומה לו... זה היה בלי קופר כמובן
היה ממש כיף!

Angel Girl1

New member
אפחת לא ידעה...

כי בהתחלה היתי רק לשתי שניות... ואז הן ברחו כולן... ולא היה לי כח לעקוב אחריהן... אגב... היה שם גם איזה בן... מיזה היה?!

Angel Girl1

New member
הבנות לא זיהו אותי כי...

כי בהתחלה היתי רק לשתי שניות... ואז הן ברחו כולן... ולא היה לי כח לעקוב אחריהן... אגב... היה שם גם איזה בן... מיזה היה?!

סילביא

New member
זה היה

בחור בשם אמיר.. הוא מתגורר בפורום של הכי גאים ב"דיבורים" והוא חבר טוב של אחת היעליות שהיא לא אני....

נספר אחרי שנישן כמה שעות טובות.....

אה דרך אגב.....שני דברים: 1.עף לנו בלון! (אמן ויגיע עד קנדה!) (ויאמרו אמן!) 2.הבלון קודם עף לאחד המשלושים שעל הגג... ונידבו אותי להביא אותו..... אבל לא הבאתי...(סוריי גייז.. יהיה טוב...)

אה......ועוד כמה דברים...:

ולקח לנו אלף שנה למצוא מקום לשבת ולאכול!!!!!חחחחח וגם קניתי את הדיסק של העונה ה-1... ו...... שימו
ראינו אחד שדומה שתי טיפות מים לג´סטין!!!!!!!!!!!! ומעיין לא הספיקה לצלם אותו... מה עוד? אה..... מעיין כתבה על בלון שהיא שונאת את ג´סטין.. וכל השאר הסיפור.. יבוא אחרי.. יותר מסודר...

maayan15

New member
אמ..אמ...הוא לא היה דומה לג´סטין!!!

אני ייתקן...הייתה שמועה שיש שם אחד שדומה לג´סטין אבל הוא ממש לא מזכיר אותו!!!!

מעיין!!!!!!!

אחנו הלכנו לחנות אחרת אחרי שאת הלכת! ואז ראינו אותו! בחנות של :lee cooper והוא דומה לו שתי טיפות מים! הראשון שראינו סתם לא דומה לו

למעלה