היה כיף!!!!

חחחחחחח

כבר הלכתן... ולא היה לנו את הפלא´ שלכן... ושהלכתן לא ראינו את מור.. אחרי זה מור באה ואני הלכתי עם מור,חברה,וידיד שלה.

enya

New member
אבל אמרו שהוא בדיזל ....

אוף! אני רציתי לראות אותו! והרגליים שלי כואבות מכל הטיול שעשינו שם עד שמצאנו מקום לשבת... ושאלה למעיין - הרבצת למוכר כמו שאמרת שתעשי???

רינת4

New member
טוב,בננות!

באמת היה ממש נחמד. מצטערת שהייתן צריכות לקום כל כך מוקדם בגללי,אבל זה היה שווה את זה,לא?(לפחות לי...). דווקא מצאתי אתכן ממש מהר. מזל ששום מאבטח לא העיף אותנו החוצה,בעוד מעיין ויפית צועקות ומסבירות למה בדיוק הן שונאות את ג´סטין,ואיזו הליכת ברווז יש לו,כדבריהן. שנה הסתובבנו עד שמצאנו מקום לשבת,אבל בסופו של גבר כולם אכלו ונרגעו. בסוף הלכנו לגג,הספקתי לראות את הבלון עם הכתוביות "אני שונאת את ג´סטין" עף לו למרומים ונעלם,ואת מעיין רודפת אחריו ןצועקת "לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!" חבל שהייתי צריכה ללכת כל כך מוקדם. אבל בכל זאת,ממש ממש נהניתי!

enya

New member
me too../images/Emo68.gif

ומי שלא באה לא להתבאס-יהיה עוד מפגש אפילו יותר שווה !

../images/Emo6.gif

לפני שהוא עף...... נידבו אותי להביא אותו! ולא הבאתי אותו... ורדפנו אחריו... לא נורא... זה סופו של כל בלון... ובקשר לשעה... לא נורא.. היה ממש כיף

enya

New member
והוא נתקע בגג בין הזכוכיות...

והיה מנקה חלונות ממש חמוד על הבניין...

enya

New member
לסיון שלא הייתה....

דיברנו עם מעיין על למה היא שונאת את ג´סטין(כמה פעמים אפשר לשאול?!? אני מכירה את החתימה שלה כבר בע"פ!!!) וישבנו בגג ודיברנו על פרקים אהובים ואיך בנות 15 ו-14 אחת (אל תדאגי יפית-לא שכחתי אותך) מצליחות לראות הכי גאים בלי שההורים יודעים(למרות ששלי כבר יודעים..) וריקי הביאה תמונות שוות ביומן שלה(היצטלמתי עם בריאן!) ושוב הבלון (המעצבן) של מעיין עף.. ולמרות שכאבו לנו הרגליים (עד שמצאנו מקום..) דפקנו ריצה שאמרו לנו על ההוא שדומה לג´סטין וזהו... א"כ כל אחת הלכה הביתה ורק אני אמיר יעל ולילך(חברה שלי שכתבה פעם בפורום -ומקווה שתחזור לכתוב) נשארנו עוד קצת..

maayan15

New member
שני דברים...לא..שלוש...

2 לאניה...1 סתם... קודם כל, לא הרבצתי למוכר מהסיבה הפשוטה שהוא לא היה דומה לג´סטין!!! דבר שני, איך לעזאזל הצלחת לראות את המנקה חלונות הוא היה בגובה אלפי מטרים!!! ואחרון חביב....הבלון באמת עף לי וזה היה לא פייר כי..כי....אני רציתי את הבלון!!!!!

enya

New member
ראינו ראינו...

עשינו לו גם שלום ואמרנו לו שכיף לו שהוא סנפלינג אבל לא נראה לי שהוא שמע אותנו...

shiroco

New member
איך הדיסק של העונה הראשונה?

לי יש את של השניה וחוץ משני שירים הוא לא משהו

סילביא

New member
הראשון

הרבההההההההה יותר טוב מהשני, יש בו פחות טראנסים והטראנסים שכן יש הם עם מילים... נחמד חוץ מזה שבראשון יש את השיר "פראוד" שרק בשביל זה הוא שווה את ההשקעה.. או את הצריבה..

enya

New member
אל תשכחי לספר ש...

שהמוכרת כעסה עלינו כי התלהבנו ששמענו את הדיסק באוזניות שם והיא איימה להעיף אותנו(חוצפנית קטנה!
) וחסר הרבה בריאן בתמונות... ואתם מאמינים שאמיר (הידיד ההומו של יעל החמודה - איזו התחנפות..
) אמר שהומואים שונאים את בריאן?!?!? איך אפשר?

חחחחח ואיימנו עליו.....

אמ...הראשון באמת נחמד.. ויש בו שירים טובים ובאמת חסר בריאן בתמונות... הסתכלתי על זה שוב.. וחסר... ממש חסר! אגב.. מתי המוכרת צעקה עליכן?

enya

New member
מתי שאני שמעתי..

וקראתי לכן אז צעקתן ואז המוכרת באה ואמרה תהיו בשקט או שאני מעיפה אותכן בבעיטה מכאן ... כנראה שלא שמעת אותה כי ישר חטפת לי ת´אוזניות!

למעלה