היה כיף. |חלב||מיוחדת|

NitsNats©

New member
באמת מעניין למה...../images/Emo3.gif |חלב||מיוחדת|

חיחי. אבל אתה צודק. צריך למצוא בית. בשלי אי אפשר אלא אם כן יבואו רק עד שישה אנשים... ואנחנו הרי לא רוצים שזה יקרה. אפשר בפארק הירקון, פארק רעננה, פארק 4 העונות בהוה"ש, או בפארק בראשל"צ שהיינו בו פעם... כיף כיף כיף!!! ולמי שתהה... כן, אני שמחה היום. על אף המיני מתכונת בהסטוריה שיש מחר.

SaberTooth

New member
אני יכול לנדב את הבית שלי...

אני עובר דירה עוד מעט. אחרי שאעבור דירה, הדיירים החדשים לא יכנסו לדירה הזו מיד. אפשר לעשות מפגש בדירה הזו (כלומר, איפה שהיה המפגש הקודם) מיד אחרי שנעבור. הבית יהיה לגמרי שלנו (אפילו בלי אחים קטנים ומטומטמים). אבל אני לא יכול להבטיח כלום בשלב הזה. בכל מקרה, גם אם יהיה אפשר לעשות כאן מפגש, זה לא יקרה עד אמצע מאי (שלא כזה רחוק, במחשבה שניה).

צו צאנג

New member
רעיון נחמד!../images/Emo13.gif

אני יכולה לנסות לשכנע את ההורים שלי לבקר את החברים הקרציות שלהם שגרים שם^^

Kryptonite

New member
אני בעד פארק הירקון או../images/Emo168.gif

חורשת הבנים בראשל"ץ (הפארק ההוא שהייתם בו כבר היה בחולון, למרות שאם ממש מתעקשים אפשר גם ללכת אליו). חבל שאין בית, אני ממש חושב שצריכים מפגשינה ענק. זה יהיה נחמד. אבל בהחלט צריכים מפגש בקרוב! שרום, אני רוצה לארגן את החפרפרת הגאונית שקסם ומעין עשו אצל יונתן במפגשמכושפות, בא לך לארגן ביחד? זה יכול להיות ממש טוב...

PopPy

New member
../images/Emo31.gif

(תכננתי ללכת אבל בסוף אני לא מגיעה)

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif אני בעד. ../images/Emo1.gif

מאוד בא לי... ואני לא מתכוון לבוא לרוק העצמאות. יהיו שם מלא אנשים וראיתי מספיק אנשים בשלושה שבועות האחרונים וזה מספיק לי עד החופש הגדול @_@~

Woogyman

New member
אם מארגנים מפגש, ../images/Emo110.gif

הוא צריך להיות קרוב, כי עוד מעט מתחילות לכולם כל הבגרויות / מגנים / מבחנים וכו', ולא יהיה זמן לאף אחד. אממ, מה החופש הכי קרוב? חוץ מיום העצמאות, הכוונה.

Woogyman

New member
אממ אממ ../images/Emo110.gif

מה דעתכם על יום חמישי (לא הקרוב, אחריו) - מפגש סרט? אפשר קיל ביל 2, או משהו אחר. אני הולך על יום חמישי כדי שלא תהיה בעיה של תחבורה ציבורית בערב, ויום שישי הוא גם ככה יום קצר בדרך כלל (אם אתם בכלל לומדים) אז זה לא נורא אם תלכו לישון קצת מאוחר ביום חמישי. על המיקום נדון אחר כך, הזמן והרעיון בסדר מבחינתכם? התאריך הוא 29.4.

1Shir

New member
אתם לא חושבים שעדיף שזה לא יהיה

מפגש סרט? באופן אישי אם אני באה למפגש אני כבר מעדיפה לדבר איתכם (טוב נו, אני מודעת לכך שזה בגלל שלא ראיתי אתכם איזה שנה ואתם בקשר רציף...) אבל בכל אופן, זה קל למצוא סרט שכולם מעוניינים לראות??

Alaithlos

New member
הממ.. שיר בפורום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

זה חדש.

1Shir

New member
אני לא בדיוק עוקבת..

אבל הנה, נכנסתי פעם לפני שבוע, וגם היום נכנסתי כדי לא להתנתק...

למעלה