היה כיף.
|מיוחדת|
ובגלל שאין לי ססמת כניסה לפמ"ח (או פלמ"ח, למי שרוצה...) אכתוב כאן. היה ממש ממש נחמד. היו כלכך הרבה אנשים וכולם זגרו אותי! לפחות כל מי שדיברתי איתו היום. אפילו סיוון נעצרה לידי כשראתה אותי והיא ישר ידעה שהיא מכירה אותי...
ודור נתן לי טבעת זהב שמורידה צבע! ביטץ'! אניוואי, היה לי ממש ממש נחמד. חוץ מהנשיכה של הסוף. והייתם צריכים לראות את הרצפה איפה שישבנו... הסתובבו שם שני סנביצ'ים... אחד שיעל נתנה לי, לקחתי ממנו את החסה ונתתי לדור ש"הפיל" אותו על הרצפה. ואת השני סם זרק. וסם הגיע ראשון! ואז הייתי מוקפת בטחונים! הרבה טחונים עם הרבה כסף. בלע. והכרתי ה"פיסטים חביבים. היה מצחיק והיה כיף. וכמעט צילמו אותנו רוקדים את "אחרי 60 שנה". אה... כן... ו... צחי, מקווה שהפנמת את... Revange needed! ועכשיו אני לא בטוחה שכתבתי ריבנג' נכון. למה? כי גם לא עונה לי! ו... ו... ו... דור רמז... הממ... טען(!) שאני שרמוטה!
ובגלל שאין לי ססמת כניסה לפמ"ח (או פלמ"ח, למי שרוצה...) אכתוב כאן. היה ממש ממש נחמד. היו כלכך הרבה אנשים וכולם זגרו אותי! לפחות כל מי שדיברתי איתו היום. אפילו סיוון נעצרה לידי כשראתה אותי והיא ישר ידעה שהיא מכירה אותי...