היה כיף. |חלב||מיוחדת|

NitsNats©

New member
היה כיף. |חלב||מיוחדת|

ובגלל שאין לי ססמת כניסה לפמ"ח (או פלמ"ח, למי שרוצה...) אכתוב כאן. היה ממש ממש נחמד. היו כלכך הרבה אנשים וכולם זגרו אותי! לפחות כל מי שדיברתי איתו היום. אפילו סיוון נעצרה לידי כשראתה אותי והיא ישר ידעה שהיא מכירה אותי...
ודור נתן לי טבעת זהב שמורידה צבע! ביטץ'! אניוואי, היה לי ממש ממש נחמד. חוץ מהנשיכה של הסוף. והייתם צריכים לראות את הרצפה איפה שישבנו... הסתובבו שם שני סנביצ'ים... אחד שיעל נתנה לי, לקחתי ממנו את החסה ונתתי לדור ש"הפיל" אותו על הרצפה. ואת השני סם זרק. וסם הגיע ראשון! ואז הייתי מוקפת בטחונים! הרבה טחונים עם הרבה כסף. בלע. והכרתי ה"פיסטים חביבים. היה מצחיק והיה כיף. וכמעט צילמו אותנו רוקדים את "אחרי 60 שנה". אה... כן... ו... צחי, מקווה שהפנמת את... Revange needed! ועכשיו אני לא בטוחה שכתבתי ריבנג' נכון. למה? כי גם לא עונה לי! ו... ו... ו... דור רמז... הממ... טען(!) שאני שרמוטה!

Alaithlos

New member
אני לא יודעת מה איתכם../images/Emo15.gif

אבל אני הכי נהניתי להכות את יערה ^^ היא ממש חסרת אונים הילדה הזו!

NitsNats©

New member
אני... |חלב||מיוחדת|

הכי לא נהניתי מהנשיכה שלך. והכי נהיניתי מ... מלפגוש את כולם ומהמבטים המצחיקים של דור...

צו צאנג

New member
גמלי היה כיף../images/Emo70.gif

NOT כל היום לא הייתי בבית וילדים קטנים ומעצבנים שיגעו אותי, ואז היו לי בערך מיליון שיעורים לעשות.. יאי.

Magical me

New member
היה כיף! ^_^../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אם כי עכשיו יש לי יערה אחת עם פחות אוויר, ואיזה פורמיסטית בת 30+ ששקלה להזמין את המשטרה (הצרחות שהם הקימו שם בתא ><), אבל בסך הכל היה מאוד משעשע. לי, בכל אופן. :X אני בעד מפגש. ואחד שאנשים אשכרה יגיעו אליו >< גם מפגש סרט יהיה נחמד...

Woogyman

New member
ובלי קשר, ../images/Emo110.gif

זה לא נראה לי מקום מתאים למפגש. אני מתכוון - מי שהולך לשם בכל מקרה בלי קשר לפורום ונפגש שם עם עוד אנשים מכאן - בכיף, אבל לבוא במיוחד לשם בשביל מפגש - נהה... גם ככה הערב של יום העצמאות עמוס לגמרי לרובנו. אני בעד לארגן מפגש במקום אחר, בלי קשר לרוק העצמאות (בנוסף אליו, הכוונה).

Alaithlos

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

וכשזה בא מהפה שלך, זה עושה רושם שגם תבוא.. ואולי גם ה"מגניבים"
האחרים יבואו.. אז בכיף... יש הצעות לאיפה ומתי?

Woogyman

New member
אממ ../images/Emo110.gif

אני מקווה לבוא, יש לי דווקא המון זמן פנוי, אז אם זה לא יפול בדיוק על מגן או בגרות, אני כנראה אבוא. אין לי הצעות למקומות, אבל עדיף לא קניון. בית הכי טוב, אבל אם אין בית אז פארק או משהו. קניון תמיד מלא אנשים, אין איפה לשבת וכולם מסתכלים עלינו כמו חבורה של דפוקים (מעניין למה).

למעלה