היה כיףףףףףף! מוי כיף!

זה בטוח שחנה עפה ?!?!?!!?!?!?!?!?!?

יש למישהו אתר ? או תמונות עליה ? היא שרהה סווף הדרךך אני מתה לפגוש אותהההההההההההה היא בטוח עפה ?!?!?!!?!?!??!!??!?!

שלומית16

New member
גם אני אוהבת את ג'יובנה אנטונלי!

שחקנית מצויינת יפה מוכשרת ומדהימה!!!!!!!!!!!!!!!

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

היא מהממתתתתתת אני מתה עליההההההההההההההההה אבל מה עם חנה ?!!?!?!? היא תעוף ?!?! אתרים ?! תמונות ?! מידע ?! טלפון !?

perrinat

New member
אף אחד לא עף../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לפי מה שהבנתי- מצביעים לכולם ומי שיקבל הכי פחות קולות יעוף...

כנסו

כל פעם שריקי שומעת את הראל סקעת היא אומרת עליו משהו טוב..! אתמול היא אמרה: "הוא פשוט ממיס אותי" "הוא מפרק אותי לחתיכות".

כנסווו

השופטים לא הדיחו אף אחד...! הם הציעו להדיח את: מיכל רשף חנה גור חגית נדרי ועוד בן אחד עם קוקו. אבל השניים שמקבלים מכולם (לא רק מאלה) הכי פחות SMS יוצאים.

yoooni

New member
הם עושים חפלת הצבעות ?!

יוווווווווו זאת כבר ממש העתק מאמריקן איידול. אם ביום שישי יתברר שהולכת להיות חפלת הצבעות, אני יודע שבפורום סדרות מציאות יתעצבנו מאד

yoooni

New member
יענו נותנים לנו להצביע חופשי

למי שאנחנו רוצים מכל המתמודדים ומי שקיבל הכי פחות הצבעות עף. כמו באמריקן איידול, לא מפסיקים להעתיק

כנסו

יש תוכנית יום שישי...! בשבת: ה-2 שמקבלים הכי פחות הצבעות עפים! יותר לא מחזירים אף אחד...!

וכמה מתמודדים בכל תכנית?

יש 3 מועמדים בכל תכנית ומעיפים 2 ??? ככה זה הולך? ורק הקהל מעיף או גם השופטים קובעים?

Flendy

New member
לפחות אנחנו יודעים בוודאות שסשה

הראל ומיכל לא יעופו- אבל מה שכן יהיה מעניין, זה לראות את התפלגות הקולות בין המתמודדים-ואז נוכל לקבל מושג על השלבים המאוחרים.

שלומית16

New member
שוב!חנה גור מיכל רשף וחגית נדרי!!מה

הם רוצים מהם הם שרות בסדר גמור ולעומת זאת יש אחרים שצריך להעיף!!!!!!!!!!!!!!!!

שלומית16

New member
אני מצטערת בשביל חנה גור אבל אני

אהיה חייבת לבחור את חגית בגלל שאני אוהבת את השירה שלה ובגלל שאני לא רוצה שהיא תצא ובמיכל רשף

למעלה