היה כיףףףףףף! מוי כיף!

היה כיףףףףףף! מוי כיף!

עכשיו חזרתי מהאולפנים...! היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! היצטלמתי עם כולם מאחורי הקלעים...:) הם חמודיםםםםםםםםםםם! חנה גור מדהימהההההההההההההההההההההההה! יש לי הקדשות לפורום: מחנה גור, ומחגית נדרי. אני יעלה אותם בימים הקרובים...:) וגם תמונות של המתמודדים ממאחורי הקלעים. בעוד שבוע אני הולך שוב...מבטיח להביא שוב דברים לפורום:)

perrinat

New member
נו... ספר מה היה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

מה הם שרו
מישהו עף
היו פאשלות
ותעלה תמונות והקדשות

כנסו

שציפי משהיד ועוד 2 שרו אז אחת מהם זייפה....! והם לא גילו מי זייפה..! בעיקרון כולם חמודים..! אני הייתי בתוכנית שתשודר עוד שבועיים.. חילקו אותם לשלישיות..וממה שאני זוכר הם שרו הם שרו הרבה שירים של הארוויזיון...! לא זוכר את השירים...! זה שירים ישנים של פעם...! ציפי משביד לובשת חולצה ענקית שנראת כמו סינר של מישהיא במטבח..! בתוכנית שתשודר השבוע ביום שישי הזה: חנה גור מועמדת להדחה..! זה ממה שסיפרו לי...! בתוכנית שאני הייתי יצאתי חצי שעה לפני...! כי הכניסו את כל הקהל מאוד מאוד מאוחר......וגם היה הרבה עצירות...! יצאתי משם ב-11:30....וה היה אחרי שהם בקושי צילמו 20 דקות מהתוכנית..!

שלומית16

New member
רגע אבל לא אנחנו בוחרים את מי

להעיף?או שזה יהיה רק בגמר הבחירה שלנו חחח

כנסו

עירבבו בין המחלקות.. לא הבנתי מה היה שם....! אבל השבוע תשודר תוכנית שחנה גור משתתפת...וגם עדי כהן...!כנראה עירבבו בין המחלקות!

כנסי שלומית

לפי מה שהבנתי השבוע ה-2 שמקלים הכי פחות SMS עפים..! וגם אותו דבר שבוע הבא...! אבל לאט הבנתי למה בידיוק אמרו לי שחנה גור מועמדת להדחה..! אולי בגלל חוות הדעת של ריקי..!

שלומית16

New member
תודה איציק!וכרגיל חוות הדעת של ריקי

הורסת הכל!!שלא תסית אותכם כמו שהיא עשתה בפעם הקודמת עם שחר אההה ואיציק עוד משהו! לא הבנתי בקשר לSMS , אנחנו בוחרים בכל מי נרצה שיישאר ומי שמספר הSMS שלו הכי נמוך יוצא או מה? לא ממש הבנתי תוכל בבקשה להסביר לי שוב חחחח?

yoooni

New member
כנראה שמים להדחה 4

ומחזירים 2, כרגיל.... מי שקיבלו הכי הרבה סמסים חוזרים מי שלא עפים

שלומית16

New member
אבל זו לא בחירה שלנו את מי להעיף??

אני לא מתכוונת את מי להעיף מבין ה-4 אלא אם זו לא הבחירה שלנו איזה 4 להעיף?!?! נמאס כבר אני רוצה שזו תהיה בחירה שלנו!!

perrinat

New member
למה לא../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

הפורמט השנה הוא: ביום שישי בתוכנית השופטים מדיחים 2 מתמודדים וביום שבת יש תוכנית החזרה.

../images/Emo41.gifמתוך ה-2 יוחזר אחד אני מניח..

זאת אומרת, שכל שבוע יהיו הרבה סולואים
או שגם זה לא יהיה

perrinat

New member
אני מאמינה שאחרי יום שישי../images/Emo103.gif

הזה נהיה יותר חכמים... נחכה ונראה

למעלה