היה טוווווווב

Yuvalenko

New member
זה רק את... ../images/Emo13.gif

סתאאאם... נראה לך??? ברור שהם סגרו את המיקרופונים כדי לצחוק עליו! כל השידור! ככה זה היה מאז הפעם הראשונה שהביאו את המסכן שלנו לתוכנית המקורית... ואי, איזה רעים הם...

kfm

New member
אוךךך עבדת עלי, הנה המצלמות מצלמות

אותי עכשיו....

גמניייי

צילמתי תמונות!!! אבל גם אותם אני לא מציחה להעלות לפה!!! חבל... וואי! השמעתי לחברה שלי את השיר הזה שהם לא יודעים מי שר אותו.. איך היא נקרעה (וגם אני מן הסתם)!!

~*~gaL

New member
למה לא מצליחה?

שמרת אותן בצייר? ושני - צילמתי את השידור של האולפן מהאתר של גלי צה"ל. :))

greeneye

New member
גלללללללל

הם מדהימים. לצערי לא יכולתי לראות במחשב כי.....אין לי סאונד במחשב עדיין. אולי בשבוע הבא, אני אצליח להתגנב למחשב..... אבל תמונות מתווווווקות.

פIלי

New member
כן.. היה מעולה

הקטע שהם נקרעו מאיציק פז.. והשיר הזה במוזיקה של איל גולן.. בכיתי מצחוק ברור שניסיתי לעלות, וגם ממש ממש כמעט הצלחתי.. הוא אמר לי "חכה עוד שנייה מעלים אותך".. "אחרי השיר אתה עולה!".. וכאלה, ובסוף היה להם לחץ או משהו של אנשים שנתנו שמות לכלב אז הוא אמר שהם יעלו אותי בסוף התוכנית או בתוכנית הבאה...

greeneye

New member
ואיייייי

כמעט התקשרתי להציע שם לכלב. רציתי להציע את השם שרגא, בגלל שרגא הכלב, בפארודיה שהם עשו על עצמם בחלומות, שפרידמן קיציס וקיציס פרידמן... איזה חמוד זה

kfm

New member
אני יודעת שזה קצת (הרבה) ממזמן....

אבל תראו איזה מותק.... ynet.co.il/kitsis.... קיציס מתכונן לקליעת ה-50,000 ש"ח (1.11.02, 20:30 בלילה) הנהלת הפועל סמסונג ת"א תארח בדרבי קבוצה של אקי"ם ת"א המאומצת על ידי המועדון. חרף העובדה שבמשחק זה יש ביקוש עצום לכרטיסים ממשיכה הפועל סמסונג ת"א לשמור על מסורת ארוח אקי"ם ת"א בכל משחקי הבית וזאת כחלק מפעילות לטובת הקהילה. בהפסקת המשחק תתקיים הקליעה הגדולה משלוש נקודות שיבצע איש הטלוויזיה אייל קיציס. קזינו המלך שלמה, מעניקת החסות המשנית של הקבוצה גייסה את קיציס לקליעה מיוחדת שהפרס הכספי שלה עשוי להגיע לכ-50,000 ₪. קיציס הודיע כי במידה ויקלע הוא תורם את הכסף לטובת שיפוץ מגרש הכדורסל של אקי"ם בת"א.

למעלה