היה היום מקודם בערוץ E

../images/Emo3.gifאני לא אמרתי שהיא לא זונה!

אמרתי שיש לה יותר כשרון מונסה בשירה! אבל בגדול:שתיהן פרחות!

משהו שקראתי על בריטני!

אמיתי: יום אחד בריטני הלכה ברחוב ולפתע מישהו עצר אותה ואמר לה: " את יודעת, את מזכירה לי מישהי!" ואז בריטני אמרה: "באמת?" (דדהההה...) "את מי ? " אז האיש אומר לה: "את ג'סיקה סימפסון" אז היה כתוב שבריטני התרגזה והלכה משם... חחח............... (למי שלא יודע , ג'סיקה סימפסון היא זמרת פרחה וקרצייה שדומה לבריטני ... אבל יש לה שירים יפים...)

Deppaholic

New member
יא...

ונסה היא זמרת (אם אפשר לקרוא לה זמרת) ואם כבר מוזיקאית אז מזיקאית מבצעת ולא יוצרת.. (כמו שתום פטרובר אומר..)

WallFlower

New member
קשה לי להאמין שהוא התעניין בצחוק של

ה... בטח חשב - נו סופרמודל...נעשנ לה טובה...

הריי כולם יודעים

שדוגמניות אנורקטיות בריטיות עם נטיות התאבדותיות והתמוטטויות עצבים סדרתיות אשר לא יותר מפעם אחת סופר שהשתמשו בסמים הן הבחורות שאיתן כדיי להתחתן
צריך לעשות לה תעמולה: "בחור, שא לך קייט מוס!" כמו הפרסומות של שנות ה50

WallFlower

New member
חחחחחחחחח מה רע

א. היא בריטית שזה כמובן מגניב ב. לא יפטרו אותה אם יגלו שהיא השתמשה בסמים במהלך שעות העבודה ג. היא כוסית שכזאת ד. היא יכולה להיות כמה ביטצ' שהיא רוצה וזה גם חלק מהתפקיד

חחחחחחחחחחחחחחחחח

כמובן כי שימוש בשמים יגרום לה להיות יותר רזה ואז היא תוכל ללבוש יותר בגדים על המסלול שיגרמו לה להראות כאילו היא לובשת שקיות זבל!

WallFlower

New member
ואז היא תגרום רגשי נחיתות למיליוני

בנות עשרה בכל רחבי העולם!

והן יאמרו:

"גם אני רוצה להיות מקלון לניקוי אוזניים!" לפחות מקלוניות מטומטמות זוכות לזיין גברים חרמנים וסקסים בשם ג'וני דפ

WallFlower

New member
לא נדע אם לא ננסה

אבל בטח יש לזה טעם של קולה בלי גזים מלפני שבועיים...מנסיון לכל דבר שכתוב עליו "בטעם שוקולד" יש טעם שכזה...

כן כמו הגלידות של אוכלי הטופו

פעם אחת אכלתי את זה כדי לנסות כמעט הקאתי את נשמתי החוצה קולה ישנה בלע אני שונאת ואתמול בטעות שתיתי אחת כזאת שמישהו השאיר על השולחן במטבח :| שונאת קולה בלי גזים זה כמו הקולה של קריסטל

למעלה