היה היום מקודם בערוץ E

היה היום מקודם בערוץ E

את סיפורי הוליווד עם ג'וני עכשיו סתם ככה מישהו מוכן להסביר לי מה היה הקטע המוזר שלו עם קיית מוס? יפה יפה אבל יש לה צחוק של פוסטמה. אני 5 שנים כבר שואלת את עצמי את השאלה הזו. ג'וני שנה טעמך בנשים!

Vivi Sparrow

New member
זה היה בשלוש ורבע

זה היה כל כך מטומטם, הקריין דיבר כאילו הוא משווק מוצר בשם "ג'וני דפ". זה היה כזה מעצבן! ודרך אגב אמרו שם שקוראים לבן שלו "ג'ק ג'ון כריסטופר דפ III " לכל מי שרצה לדעת.

רק עכשיו גילית שזה השם שלו!?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מן הסתם הוא נקרא על שם האבא והסבא של ג'וני. כן לא אהבתי את הקריינות אבל מעניין כי זה ג'וני
הוא בכלל לא רואה את התוכניות האלה אז מה אכפת לו? הורג אותי איך אומרים כל פעם מחדש שונאכסה מוזיקאית... חחחחח כן כמו בריטני ספירס היא מוזיקאית.

Vivi Sparrow

New member
חחחחחחחח לא אני רשמתי את זה למי שלא

ידע... חחחחחחח בריטני ספירס וג'וני דפ... לא מצלצל יפה...

מי הפסיכי שהכין את זה?!

אסור לשים את ג'וני יחד עם בריטני שפיך באותה תמונה! חטא! ומי שלא יודע את זה לא ממש מעריץ את ג'וני כיז ה אמור להיות מובן מאליו...

Johnnit

New member
כןןןןןן

לא חשבתי שיצא לי לראות תמונה כזאת בחיים שלי. מה שכן אני עשיתי כזאת לעצמי (הדבקתי בפוטושופ תמונה שלי במקום בת זוגתו).

Vivi Sparrow

New member
אני חולקת על דעתך

ונסה יותר יפה מבריטני ויותר מוכשרת ממנה. בריטני אפילו לא כותבת את השירים שהיא מבצעת. היא סתם שרה.

WallFlower

New member
../images/Emo45.gif

לבריטני אין טיפת כישרון...טוב היא יכולה לרקוד...וזהו.

../images/Emo5.gifאיכס! @#$$^%^%*&^&^ ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמעתי שיר שלו ונסה מסריחה! יש לה קול כמו של ציפור שחנקו אותה! בריטני הרבה יותר טובה!

Eowyn of Rohan

New member
לבריטני יש קול של כבשה

אני מעדיפה את כולם על פני בריטני. והיא ממש לא טובה.

../images/Emo45.gif

בריטני סתם זונה מסחרית כולם עברו עלייה כבר והיא גם נראית ומתנהגת כמו בהמה וממש טיפשה. כל העסקים שלה מנוהלים על ידי תאגידים ואנשים בכירים שעומדים מאחורייה.

למעלה