הבעיה היא...
שהחיסרון של המערכת היא שהיא מותקנת בשער הכניסה של ביהס אז היא לא מונעת מתלמידים להיות בשטח ביהס וללכת לקפיטריה לשתות ברד או משהו כזה זאת אומרת שאם אני אכנס לביהס המערכת תחשוב שאני לא מאחר ולא מחסר אבל היא לא תבדוק אם אני באמת בכיתה המערכת לא עוזרת בגלל שהרישום הידני בודק את כניסת התלמידים לכתה ובדרך גם את כניסת התלמידים לביהס בעוד שהמערכת האלקטרונית באה לבדוק רק התלמידים נכנסו לשטח ביהס מכאן אני לא רואה שום הצדקה למערכת היא גם לא נכונה מוסרית וגם לא מועילה EVIV " מירב רשף, תלמידת כיתה ט´, אומרת כי כאשר הותקנה המערכת חשבו התלמידים שהם יוכלו להמשיך ל"הבריז" משיעורים לאחר שידווחו על נוכחות בכניסה לבית הספר. אולם, מתברר כי בנוסף לבקרה האלקטרונית ממשיכה להתבצע גם בדיקת נוכחות על ידי המורה בתוך הכיתה. "מה שברור זה שהתלמידים מתאמצים להגיע בזמן", אמרה רשף, "בהתחלה חשבנו שזה מיותר, אבל עכשיו יותר מקבלים את זה". " קטע מהכתבה : "מירב רשף, תלמידת כיתה ט´, אומרת כי כאשר הותקנה המערכת חשבו התלמידים שהם יוכלו להמשיך ל"הבריז" משיעורים לאחר שידווחו על נוכחות בכניסה לבית הספר. אולם, מתברר כי בנוסף לבקרה האלקטרונית ממשיכה להתבצע גם בדיקת נוכחות על ידי המורה בתוך הכיתה. "מה שברור זה שהתלמידים מתאמצים להגיע בזמן", אמרה רשף, "בהתחלה חשבנו שזה מיותר, אבל עכשיו יותר מקבלים את זה"."