היה בומבמלה סוף הדרך

בולי והתאומים מרעננה?!

אני נשבעת לכם ששמעתי ת'שם שלהם באיזה בלוג... קיצור לי היה ממש בנזונה ואין לי שמץ מזה הצ'אי שופ של עמית ויש שם המווווווון צ'אי שופים זה מסובך! מקווה שנהניתם כמוני
אההה וההופעה של שייגעצ הייתה חביבה לאללה... יובל מנדלסון מטומטמ

ל י מ ו ן

New member
חחחחחחח.....

כן....היה פאנן ביותר!!!! ח.....בהתחלה הגענו ועד שמצאנו את חברות שלנו לקח שעתיים...ואז תפסנו את מקום מושבנו ליד חבורת ערסים מבאר שבע(אגב,כל הבומבמלה-שנאה אחת ענקת לערסים..וזה כיף...
).ואחד מהם נדלק על חברה שלי.....חיכה לה שם מהבוקר לא זז לשומקום..אין אין.....ואי היה כזה מצחיק...בסופ בללה אנחנו אומרים לו יאלה אנחנו צריכים ללכת.. אז הוא טוף טוף אני יחכה.... אבל יכול ליות שאנחנו נתעכב. לונורא אני יחכה. אבל יכול ליות שאנחנו מאוד מאוד נתעכב... חחח..איזה צחוקים..הכי קטע שלא חזרנו לשם בכלל עד הבוקר.. לאמשנה בתכלס היה ממש פאנןןןןן....ותאמת שלא כזה היה שם מה לעשות חוצ מלרקוד ובלילה נרגילות ולשוחח אם אנשים שונים ולהעביר דאחקות אם אנשים שאתה לא מכיר..ולנסות לפגוש אנשים שאתה מכיר ומבריזים לך.(מעיין*אהם*מעיין
)(פחחח.....עשינו שיחה אם איזה אחד על הווי העולם באיזה 4 בבוקר..ובגלל שאנחנו בני 14 הוהוא איזה 30...אז הוא אמר לנו שאנחנו ילדים חכמים ושננצל את חוכמתינו בעתיד.....
),אבל כל הקטע זה האווירה....אווירה ממש......כל בנדם חג שמח,כל מיני כאלה,בקיצור היה כיף כיף כיף.. אבל נאלצתי לחזר ביום חמישי,אמרתי לכם כבר,לא הרגשתי צורך עז להיות עוד לילה רק נרגילות עד הבוקר..זה היה נראה לי סתמי...כי במילא הייתי צריכה ללכת ביום שישי בבוקר..... היה שמחחחחחחחח!!!!!!!

booly16

New member
בום לכולם! (חחחחח מי שמבין סחטיין)

ממצב אנשים!? :) היה סוף הדרך, אם מישהו ראה אותנו אנחנו עמדנו בכניסה בשער 4 שם ניפנפנו לאנשים איחלנו חג שמח, שבוע טוב, ערב נעים, שתהנו שיהיה לכם המון כיף וכו' בפסטיבל וחילקנו מלאאאאן פרחים וחיבוקים בחינם רק בשביל לראות את החיוכים היפים שלכם ובעיקר של האתיופים (אנשים הכי מדהימים שפגשתי באמת1 :) ושל הילדים הקטנים שהיו הכי שמחים בכל הפסטיבל! :) יש עוד מלא לספר אם תרצו אני ארחיב בהמשך אבל הנושא העיקרי פה זה הצ'אי של עמית כביכול... (שיר.. אהמ.. אהמ... :) אין שום דבר כזה זה היה אמור להיות בצ'אי שנקרא דרך המעגל אני יודע מה חשיש לא היה כלום אבל פגשנו איזה 6 אנשים מהפורום כמו שאחי כבר אמר, היה ממש ממש ממ שממש משמשמממממממ ששששששש כיף, אפילו פיתחנו קשרים עם כל מיני בעלי באסטות שימלאו אחר האינטרסים שלנו :) בקיצור מי שלא היה חבל ובום בום לכולם! חחחחחח (שוב הצחוק הזה כוס אמק.. :) P:

booly16

New member
וואלה?! :)

חחחחח חמודה, סתכלי באתר שלנו אולי את מזהה... ;) הפרחים שחילקנו טובים! :) (לא לעישון...אמממ... אלו לא בחינם... חחחחחח :)

booly16

New member
שמח שנהנת מהם ;)

וכל השאר אני מקווה שמצאתם שימוש לעיתונים האלו ולא רק זרקתם לזבל כמו שביקשנו... :)) בשלב מסויים גם נתנו לכם שימושים משלנו - פילטרים, נייר לקססה, נייר לנפנוף, נייר להדלקת מדורה, טפטים לחדר בקיר, שטיחים וכו'... ;) בגל מקרה כל מי שפגש וזיהה אותנו בבום אנחנו גם שמחנו לראות היה סוף הדרך :) (למרות שאני מתגעגע לפטרייה.. :)

booly16

New member
אחי נכתוב ספר... :

השימושים האפשריים לפלאיירים המציקים האלה והפרחים לקישוט... ;)

Kremboim

New member
אין מילים:)

כל נכון אולי רק אני צריך לאוסיף בום בום(רון חחחחחחחחח...)

../images/Emo42.gifברוכים השווים כולם!!!!!

אנחנו שמחות שנהנת בובה... וכל השאקר..גם שמחות שנהנתם.. חבל שלא היה מפגש אבל חפיף!!! יש עוד תהופעה של השוטים ב15..

מה לא נפגשתם?!???

למהההההה????????? לא חבל..? יופי טופי נעשה עוד מפגש!! איזה כיףףףףףףףףף התגעגעעעעתיי אלייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךך אההההההובבבבבבתיייי!! סוף סוף חזרתםםםםםםםםםם!!!!!

למעלה