היה בומבמלה סוף הדרך

היה בומבמלה סוף הדרך

בן זונההההההה חחחח אבל לא הייתי במפגש פורום אם היה.. ועדיין אני לא יודעת איפה זה "הצ'אי של עמית".. על מה דיברתם?!?!?!? חחחח קיצור לא חשוב אפילו לא ראיתי אנשים מהפורום כי הרוב אני לא יודעת איך הם נראים בכלל אבל בקטנה בטח יהיו עוד מפגשים... אפילו את לילכי שניסיתי לפגוש אותה זה לא הלך לא נורא בובה מתה עלייך :) ויאוווווו מוש לא היה!! איזה מאכזב זה אמרו לי שסבתא שלו נפטרה או משהו בגלל זה הוא לא הופיע אוחח זה היה מאכזב אבל שייגעצ הופיעו ונתנו לפי דעתי הופעה ממש טובה חחח אני מתה עליהם!! אין לי מילים בכלל חחח יש מלא חוויות... קיצור היה מעולה הכרתי פול אנשים טובים היה מעייף אני אחרי מקלחת ואני מתה מרעב הלכתי לאכול מי שהיה בבומבמלה שיתחיל לשרשר פה חוויות!!!

היה מעולהההה

לא היה מפגש כי אתם טיפשים!!!!!!! חחחח, צ'אי שופ של עמית, זה היה כזה מצחיק, פגשתי את תמר שזיהתה אותי (היא גם בפורום הרשמי), ואז היא הובילה אותי לחור הזה בדיזנאמו שלא ידעתי שקיים בכלל (אבל מקום נחמד מאוד), ששם היה אמור להיות המפגש, ופגשתי את שיר, ושיר את אישה טובה, מאוד מאוד, וראיתי את בולי והתאומים כמה פעמים, ונראה לי כולם ראו אותם בכניסה... וחוצמזה היה נהדר!!!! ואתמול כזה ישבתי באיזה צ'אי שופ ואז התחילו לשים את הדיסק של השוטים אז אני ועוד מישהי קמנו לרקוד ואז הדיסק המשיך והמשיך ופתאום כלללל הצ'אי שופ היה מפוצץ אנשים שרקדו וזה היה כיף
רקדנו את כל הדיסק! והמשחק של מכבי היה אדיררר, וגם בתאטרון היה כיף, ובקיצור- פעם הבאה מפגש יותר מסודר! והתבעסתי שהייתי צריך ללכת לפני ההופעה של שייגעצ אבל הייתה רק הסעה אחת לב"ש והיא הייתה בחמש... אה כן, ואני גאה להגיד שגנבו לי רק את המזרן, היה לי מאוד לא נוח בלילה אבל בקטנה
לילה טוב!

תתתמר

New member
:)

היה גדול.... הצ'אי שופ של עמית היה בסוף העולם שמאלה.... אבל בזכות קשרים בזכרון איכשהו מצאנו את המקום.... דוגרי הצ'אי שופ הכי שווה בפסטיבל רק חבל שאף אחד לא ידע איפה הוא!!! פגשתי המון אנשיםםםםםםםםםםםםםם רן שיר אמיר והייתי אמורה לפגוש גם את אביב אבל לצערי הפלא שלי מת לפני שהספקנו לקבוע איפה להיפגש..... הסוסונים היו פשוט טובים וגם הגרובטרון והאחים והחיות.... בקיצר נהנתי נוראאאאאא :):)

N E Z E K

New member
שמייחה שנהנתם כולכם!

אני לצערי לא יכולתי לבוא בגלל מחסור בכסף אבל חף.. אני שומרת להופעה של השוטים... יאללה עוד חמישה ימים הופעההההההה....

N E Z E K

New member
חח... גם לי עדיין אין מספיק כסף...

יש לי 41 וחצי שקל... בגלל זה פתחתי מבצע התרמה..

צריך לאחד את שני המבצעים.../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

נופרוני
תרמו היום
כל שקל יעזור
תודה מראש
כל ההתרמות קודש למופע של שוטי-הנבואה

N E Z E K

New member
חחחחחחחחחחחח... ../images/Emo45.gif

נראה לי שאני אחסוך את הכסף לרוק העצמאות... מה את אומרת?? משנים את המבצע??

חחחחחח גם אני לא הולכת :( נו מאני

חחח זה מזכיר לי בבומבמלה נשארתי בלי כסף אספתי מכל מי שאני מכירה שקל (והיו כאלה שהיו נחמדים ועשירים והביאו לי 10) והגעתי לאיזה 70 שקל אולי יותר...

למעלה