היה אחלה מפגש

תודה להילה ולכולם

היה כיף. ולאורי - אני לא זוכר את כל הנקודות שהעלית במהלך ההרצאה ושחשבנו שיש טעם לדון בהן בהמשך, אבל בטח ניתקל בהן שוב. בינתיים, מעניין אותי לדעת, אתה מכיר את הספר של איטלו קלוינו "טירת הגורלות המצטלבים"? ואם כן - מה דעתך עליו?

אורי רז

New member
"טירת הגורלות המצטלבים" של קלוינו

אני מכיר - קיבלתי עותק במתנה מדודתי, שהצליחה למצוא עותק של הספר בעברית הרבה זמן אחרי שאזל מן הדפוס, אם כי אני מניח שאין בעייה להשיג אותו בשפות אחרות. זה ספר מאוד מעניין שמכיל שני סיפורים די דומים. האחד הוא על אנשים שנקלעים לטירה בעת סערה, ומגלים שהם איבדו את יכולתם לדבר, ומספרים כל אחד בתורו כיצד חייו הובילו אותו אל הטירה בעזרת קלפי טארוט מחבילת ויסקונטי-ספורזה. כל סיפור מורכב משורה של קלפים, כשהשורות מתחברות לכדי תבנית גדולה יותר. הסיפור השני חוזר על אותה תבנית כללית, רק שהוא מתרחש בפונדק עם חבילת מרסיי. בהקשר להרצאה של אתמול, הפירוש של הקלפים, בעיקר של הארקנה הגדולה, ממש מרתק. אני ממליץ עליו בחום, וחבל שספריית הפועלים לא מוציאה עוד מהדורה.

pretty princess

New member
../images/Emo57.gifנשמע לי מאוד מעניין

אני חייבת לציין שאני מאוד אוהבת סיפורים כאלה. הלוואי שהייתי יודעת איך אפשר להשיג את הספר כי הוא נשמע לי מאוד מעניין ועקב היותי חובבת ספרים מושבעת אני חייבת לציין שאני בטוח אוהב אותו מתוך מה שתארת כאן. יש ספר על אותו עיקרון של מספר סיפורים שאיבד את קולו ואינו יכול לספר סיפורים ואז האנשים שסביבו מספרים סיפורים שונים כאשר מכל סיפור ניתן ללמוד משהו. אני בטוחה שזה לא קרוב לספר הזה שנשמע לי נפלא, אבל אם בכל זאת יצא לך להיתקל בו הוא ספר ממש נחמד וקליל ונשאר בו טעם אחרי שקוראים אותו. מכל סיפור אתה לומד משהו. הוא נקרא "מספר הלילה" (מספר מהמילה סיפור) אני באופן אישי מאוד נהנתי ממנו.

אליהו ד

New member
אם את לא מסתדרת עם להשיג את הספר

אז בין שאר הספרים שצילמתי את כולם(אני ממזר קטן חחח) יש לי גם את הספר הזה,שהאמת היא שלא כל כך התלהבתי ממנו..אבל מצד שני,קראתי אותו בערך איזה חודש אחרי שהתחלתי ללמוד,אז ככה שכנראה לא תפסתי את השפע שבו.. בכל אופן,לא נגעתי בו מאז,כבר שנה וחצי בערך,אז אם תרצי שאני אשאיל לך אותו או משהו במידה ולא תשיגי,בסבבביה חח

shataltal

New member
גם אני רוצה

להגיד תודה! ליואב, להילה ו-ל-כ-ו-ל-ם. היה ממש כיף :)

scorpia

New member
לכל מי שהיה במפגש...

בהתחלה זה היה כל כך מוזר... פתאום רואים אנשים!!!!! שמחתי להכיר אתכם, מצטערת שלא יכולתי להישאר יותר!!! ובמיוחד לך, יואב... מתנצלת שהלכתי באמצע!!! (יום עבודה ארוך חיכה לי למחרת...)!!!

sharon30s

New member
המפגש היה פיצוץ ../images/Emo28.gif

נהינתי מכל רגע בחברת כל האנשים הנפלאים שהיו שם... תודה ליואב בן דב על ההרצאה המרתקת. תודה להילה על ההקשעה ואהבה... תודה לכולם, לכל מי שהיה ולכל מי שעוד יהיה במפגשים הבאים (שאני בטוחה שיהיו). אהבתי את כולכם, אני חושבת שיש קבוצה טובה ואיכותית (ותקנו אותי אם אני טועה ...
היה משמח לראות את הפנים שמאחרי השמות. להתראות, שרון

ימיתוש1

New member
|שבת שלום ושמחתי לקרוא../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

שנהנתם והיה ערב מוצלח. שבת שלום

קראתי את התגובות למפגש, ברגשות

מעורבים...
מצד אחד, כל כך הייתי מאושרת לשמוע שהמפגש היה הצלחה כל כך גדולה (לא שהטלתי ספק בכך אי-פעם!!!) מצד שני, אחזה בי קנאה מפני שלא הייתי שם ולא חלקתי את האושר... אולם, היות ולא הייתי במפגש משום שאחי הקטן התינוק החמוד שלי התחתן אתמול... נו... הקנאה שלי שכחה מהר... בפעם הבאה לא אוותר!!! שתשרה כאן תמיד תמיד השמחה, האחווה, האהבה והחברות!!! מחבקת את כולם! נויה

dalia08

New member
../images/Emo141.gifשבת שלום לכולם

נעים לקרוא את הפידבק החיובי שנבע מהמפגש מאחלת לך הילה ולכולם מפגשים נוספים מהנים ומפרים בתקווה להיות במפגש הבא ..
לכולם.. סוף שבוע נעים ורגוע דליה.

pretty princess

New member
../images/Emo23.gifאני מסיכמה איתך

לצערי אני גם לא הייתי וממש הצטערת על שלא הייתי במפגש. אבל קודם כל מזל טוב ואני בטוחה שהיית מאושרת באותו ערב. גם אני כמוך מרגישה קצת בחוץ בגלל שלא הייתי אבל לצערי זה בגלל סיבה מצערת ולא סיבה שמחה. אני גם מבטיחה להגיע למפגש הבא. שמחה ואושר זה הדבר הכי חשוב וכמובן כמו שכתבת אהבה וחברות. אני חייבת להסכים ומה שכתבת כאן מאוד נגע לליבי. ענת.

שבוע טוב לכולם

שלום קודם כל אני חייבת לומר לך הילה שהמפגש מבחינתי היה משגע נהדר למדתי המוןההרצאה של יואב היתה מאלפת תודב רבה לכולם,,וכבר מחכה למפגש הבא,,,,, שיהיה לכולנו שבוע טוב פורה רגוע ועם המון המון אהבה סבביינו....תודה דליה

למעלה