היה אחלה מפגש

רשף כשף

New member
היה אחלה מפגש

מאוד נהנתי אתמול במפגש, כן ירבו! ובהזדמנות זו תודה לאסנת על כל ההשקעה ולכולכם על היותכם!

וואו איזו טלפתיה !

בדיוק התיישבתי כדי לכתוב על אמש והנה הקדמת אותי.... אז
ליואב על ההרצאה הנהדרת והמאלפת. אהבתי מאוד לשמוע אותך וללמוד ממך
לרשף היקרה על הקלפים המדהימים, על התמיכה, על האהבה.
לשרוני המקסימה שלקחה על עצמה את ההיכרות בין כולם.
לדליה הנהדרת ששימשה יופי של נווטת.
ולכולם - על העשיה
על הבאת הכיבוד
על הרצון והיכולת
על המחמאות הרבות
תודה ליקום שהביא אותי למקום המיוחד הזה בטעות.
תודה על היותכם ועל כך שבזכותכם יש לנו קבוצה מגובשת עם המון רצון ללמוד אחד מן השני
מקווה שגם אתם נהנתם ולו כמוני תודה על היותכם
שיהא לכולנו שבת מוארת ומאושרת אסנת :)

ובאתו ענין - סקר !

העלתי סקר חדש - אתם מוזמנים להביע דעתכם בנוגע לתאריך המפגש הבא.

pretty princess

New member
../images/Emo101.gifאני לא מצליחה

להעלות את הסקר. אולי יש דרך שצריך להעלות את הסקר ואני עושה משהו לא נכון. אולי את יכולה להסביר לי מה צריך לעשות. אני נורא רוצה לבוא למפגש הבא.

פשוט וקל !

בשורה למעלה - צ'אט, קבצים, קישורים, מאמרים, לוחות - יש גם "סקר". תקליקי על הסקר - תבחרי אחת מן האפשרויות והנה הצבעת !

אורי רז

New member
היה מפגש נהדר

תודה לאסנת על ארגון המפגש תודה ליואב על ההרצאה המרתקת על קלפי החצר ולכולם על הכיבוד והאווירה הנעימה

Romkin

New member
באמת היה אחלה ../images/Emo22.gif

תודה להילה על האירגון וליואב על ההרצאה. אני מאמין שרבים הושפעו מדרך חשיבה שלך על הקלפי חצר. אז המפגש הבאה.... דרכ"ב הילה: בתל אביב אין הומלסים -
עובדה
חפשנו וחפשנו עד ששרון אכל הכל (פרט לבורקס תרד).

צוחקקקקקקקת

תזכיר לי אחרי המפגש הבא לעשות לך "סיור" הומלסים/נרקומנים בת"א. הרגת אותי !

Romkin

New member
לאחר סיור של חצי שעה

החלטנו שהם הלכו הביתה. הינו בדרום ת"א, תחנה מרכזית ישנה ודרום ת"א. אפילו שאלנו אנשים בדרך
כלוווום.
תחיי מדינת ישראל

המפגש...

אחלה מפגש!!! רציתי להגיד תודה ליואב על ההרצאה - השכלתי ממנה רבות, לאוסנת על האירגון המוצלח ולכל המשתתפים על האווירה המופלאה שהיתה. היה כיף להיפגש ואני אשמח להפגש שוב בקרוב!!!

באמת היה מקסים..

ומלמד מאוד - תודה על כך ליואב
תודה להילה - על ארגון הערב הנפלא והקסום...
ותודה לכולם על שהייתם... מחכה למפגש הבא

היה ממש כייף

היה לי ממש כייף, מעניין ומעורר. בעיקר היה לי הזכות להכיר אנשים על הכיפאק וברמה. בימים טרופים אלה, זה דבר גדול שמוסיף לאמונה. מקווה להמשיך בקשר שלכם בועז.

כאן החותם גליל...

רשף שלום, על זה סיפרתי לך. בקיצור, כנראה שהדמות הישובה בכס המלכות היא של האל רשף, מולו אדם סוגד/מתפלל, ביניהם מקטר עם להבה/פרח לוטוס, ממעל נשר(?), מאחוריו אל נוסף וצבי. מה שמעניין כאן, שפענוח של חותמות כאלה, עם שימת לב לכל הפרטים הקטנים, מזכיר במשהו פענוח קלפי טארות. כמובן יש את הקשר המיתולוגי וחלק מהסמלים בקלפי הטארוט לקוח מהעולם הקדום שהיה אז (נקודה לעיון לכל חובבי הטארות). שיהיה לך אחלה שבוע כשף...

רשף כשף

New member
איזה יופי, תודה

בטח מאוד התרגשת כשמצאת אותו בחפירות... טוב שיש שם נשר, אני מאוד מחוברת לחיה הזו

למעלה