היה או לא היה?

evilihi

New member
אפשר לקנות אותם בין 10 דולר ל50 שקל

שזה בערך אותו הדבר :)

eliadmo

New member
מנצל"ש- לאחר ספירה חגיגית...

...אני שמח לבשר שאוספי מונה כ-1773 כרטיסי ביקור!!!

elcool

New member
מזל"ט טוב

כשיגיעו ל-2004, תגיד. דרך אגב - למי מפה יש רשומות מפורטות על כל הפריטים שלו? כדאי לעשות את זה?

בּני

New member
כל הכבוד!

וספרת את כולם? או שיש רשימות? ולגבי השאלה של elcool, לא מזמן הראה פייתון את הגרפים שהוא מפיק באקסל ומראים לו כמה אחוזים מהבולים שיצאו יש לו או כל מיני פרטי סטטיסטיקה נוספים. אני יכול להעיד לפחות על עוד אחד (אני...) שמקטלג את הפריטים של האוספים השונים ברמה כזו או אחרת של פירוט. אולי אני גם אספן של סטטיסטיקה?
גיליתי שאני חייב את הקיטלוגים הללו, כך יותר קל לי לזכור מה קיים כבר באוספים השונים, בעיקר בתחומים בהם אין קטלוג מסודר.

® רן

New member
גם אני

אוסף טעויות ההטבעה שלי מקוטלג בגליון אקסל שבו מפורט כל מטבע, מתי רכשתי/השגתי, ממי ובכמה. בנוסף יש לי מטריצה בצורת "לוח כפל" - כל סוגי המטבעות מול כל סוגי הטעויות (כולל עמודה ל "שונות"). כל מטבע שיש לי מסומן כ "1" בקוביה המתאימה במטריצה. היות ויש לי פחות מ 100 מטבעות באוסף, יש בלוח הרבה מאוד חורים. בקצב ההתקדמות הנוכחי, אשלים את האוסף בעוד 50 שנה בערך... עוד לא הגעתי לרמה של פיטון 4 עם הגרפים, הניתוחים הסטטיסטיים והאחוזים

גם אני מקטלג...

את אוסף שלי,כדי לדעת מה יש לי. הבעיה אצלי שאין קטלוג ויש כל כך הרבה פריטים.

® רן

New member
אז למה לא תרים את הכפפה

ותכתוב מאמר, או ספר, או קטלוג? "It's a tough job but somebody got to do it"...

eliadmo

New member
אני מתייק אותם באלבומים

לפי נושאים, ועשיתי דף עם כל הנושאים שבכל אלבום וכל פעם שאני מוסיף כרטיס לנושא כלשהו אני מסמן בדף. באלבומים כרגע מתוייקים 1597 כרטיסים כי חסרים לי ניילונים אבל הסתקרנתי ורציתי לדעת כמה יש בכל האוסף שלי אז ספרתי גם את מה שלא מתוייק.

למעלה