היהם פרק 8

mishi 1

New member
היהם פרק 8 ../images/Emo47.gif

אי סדרה מעצבנת! הם לא חשים טוב עם עצמם אם ה לא מעיפים אותה מהמטבח המלכותי ומחזירים אותה לפחות פעם בפרק?! לא קצת נסחפנו?.. מעצבנים... טוב שהפרומו מראה משהו אחר מהמילים האחרונות של הפרק..

kuki123123

New member
כן אה?!

זה כבר מרגיז.. מסכנה כמה מטרטרים אותה בזמן האחרון.. אבל היא תהייה בסופו של דבר גבירת חצר, זה דיי ברור.. וזה מה שחשוב.. פרק יפהפה כרגיל..

נו באמת, מה הסיפור שלהם מה../images/Emo35.gif../images/Emo67.gif

נגמרו להם הרעיונות
הייתי בטוחה שאחרי שכבר העיפו אותה והחזירו אותה הפעם היא תצליח, כנגד כל הסיכויים
ולכן באמת לא הבנתי את הסוף שהיא אמרה לאמא שלה שהיא הצליחה והיא גבירת חצר, אני מניחה שהקצין ההוא יעזור לה, אבל איך זה שהיא לא מזהה אותו אחרי שטיפלה בו במסירות שכזו
אבל נקודה אחת לזכותם, הם הצחיקו אותי כמו שצריך כשה"הורים המאמצים" שלה ניסו להכין לה את הדף הזה עם ההסברים איך להכין את האוכל
פשוט התגלגלתי מצחוק
ואיך היא צועקת עליו כל הזמן חחחחחחחח
טוב, אני מחכה למחר

MaNcHi 135

New member
מה הולך שם?!

על כל דבר מכשילים אותם שם! יאללה...כבר עדיף להתגייס לצבא! גם כן עם השטויות שלהם! מקובעים! הבחורה ממציאה פה דברים חדשים! עוד מעט היא תמציא את הקימצ'י אבל לא! הם חייבים ללכת לפי החוקים ולתת לפרוטקציונרית לזכות! וגם המתלקקת המעצבנת הזאת שהקנאה נוזלת לה מהאוזניים! מאז שהייתה ילדה היא הייתה מעצבנת! קופה! גם מכוערת! אני כבר הייתי מעדיפה להתחתן עם הקציצ הצבאי הזה ושיעזבו אותי בשקט...

mishi 1

New member
בטוח יהיה בניהם איזה רומן../images/Emo99.gif

אייש גם חמוד וגם כתיך! בהחלט לטעמי והוא נראה איש ראוי, קפטן במשמר המלכותי ...

היה פרק יפה היום ../images/Emo99.gif

מישהו יכול לספר לי איך הם נפגשו בפעם הראשונה? איך היא הצילה אותו? היה רמז בפרק לזה אבל אני כנראה פיספסתי ביומיים שלא ראיתי
הוא מאד חמוד
המוזיקה משגעת...מתה על המנגינות האלה..... וגם מעצבן אותי לפעמים כשהם מתחילים להתפלסף יותר מדי עם האוכל... גם ככה קשה לי לשמור על הפיגורה....

למעלה