היהלום שב
פרק 40

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

איכשהו הרעיון של ללמוד שפה מדרמות,לא מושך אותי בכלל

kiCkiC

New member
היהלום שב../images/Emo47.gif פרק 40

לאורך שנים שבט צ'ה מנסה לשבור את גומה,מה הם לא ניסו
משליחויות מוזרות ועד ברווזים מורעלים... ובסופו של דבר באה ילדה קטנה ומרושעת אחת בשם יול אי ועושה לכולם בית ספר של תככים בפרק אחד
היא עושה את הבלתי יאומן וגורמת לגומה סוף סוף להראות
אנושיות ולהישבר - רק על זה מגיע לה פרס
גומה שבורה ובוכה
מספרת לספרנית
שהשאירו אותה בכפר בכוונה, היא מעולם לא ניסתה לפגוע באף אחד ועכשיו אחרי המהלומה האחרונה היא לא יכולה לעמוד בזה יותר ומרגישה צפה באויר(
) הספרנית טוען שזה רק עוד הר/מכשול שעליה להתגבר ו"מעודד" אותה שעם הזמן המכשולים יגדלו והחומה רק תהיה גבוהה יותר ועליה ללמוד להתמודד. היא מגמגמת שהיא כבר איבדה את הביטחון והספרנית מעיר אותה בחזרה לחיים עם משפט אחד "גבירת החצר סו החלשה לא מוצאת חן בעיניי". לא צריך להגיד עוד כלום - גומה מתאפסת על עצמה והם יוצאים לחפש את אנשי הכפר. אנשי הכפר כבר מחכים להם בתופים ובמחולות (ונבוטים), הם מכינים אמבוש קטן וכשהם מכים את הספרנית גומה חושפת שיניים
, מתחילה לצרוח שם על כולם "אני ארפא את כולכם" ומשכנעת אותם לשתף פעולה כדי לחיות. אחרי שאנשי הכפר מסכימים ומתחילים להתנייד לכיוון המרפאה היא מהספרנית ממשיכים לצעוק... הלו.. הם הלכו... מה קרה
היה קל מידי
אחרי שגונבים מגומה את הכדורים
האחרונים, שוב יש אמבוש על הספרנית השקרן וגומה שוב יוצאת להגנתו כשהזומבים סביבם צועקים "תרופות, תרופות, תרופות" אנשי הכפר מסכימים עם גומה לשחרר את הספרנית שילך להביא
אבל מציבים אולטימטום של יום אחד לספרנית לחזור עם התרופות או שגומה
. גומה שולחת אותו רחוק רחוק ונפרדת ממנו בלב... תודה שבאת... להתראות....
גומה מתחילה להראות סימנים של המחלה אבל ממשיכה לטפל בחולים בעוד בקצה השני של ההר הספרנית קולט מה גומה עשתה וחוזר בדהירה מטורפת. בינתיים בארמון גם הספרנית זוכה לסטטוס עריק והרופא האהבל אומר שלא הגיוני שגומה לא חזרה, אולי נתקלה בנמרים - כן, כי זו באמת האלטרנטיבה הטובה יותר על עריקה, להפוך לטרף...
יול אי עמדה במשימה שלה (או ככה היא חושבת) ומבקשת מגום-יונג להיות הממונה על התרופות של שבט צ'ה. אנשי הכפר מגלים כי גומה חולה גם היא וזורקים אותה למחסן כשכל הכפר מתחיל לעלות באש. היא דופקת על קירות המחסן שישחררו אותה... האמת, למה היא לא בועטת בעץ
זה לא בטון, זה עץ
וגם נראה ממש דק... גומה מוותרת ונשכבת על הרצפה בדיוק בזמן להפעיל את מסחטת הדמעות שנקראת זיכרונות מאומה והאן
הספרנית
מגיע אל הכפר ומתחיל לצרוח לגומה כמו בחורה (לא באמת, מה זאת הייתה הצעקה האחרונה הזו
) הוא מוצא אותה במחסן המעושן מעולפת, מרים אותה
על רקע האש סטייל אטלנטה הבוערת, משכיב אותה על אבן, מתחיל לתת סטירות ולבכות..
גומה מתעוררת, איזה אושר
שניהם דומעים... היא פחדה שהוא לא יחזור, הוא קלט שהבחורה מנסה להציל אותו כי היא מאוהבת ודואגת לו ולא יתכן שהוא לא יחזור אליה אחרי שהוא הבין את זה
.. הוא מנגב לה את הדמעות
, מלטף את הלחיים
ו...
ו...........
ו.................
מחבק אותה ממש ממש חזק...
אייגווווווווווו~ הספרנית אמנם נראה חסר כל דחף מיני אבל שכל תודה לאל יש לו.. כשהוא היה בחוץ הוא קרא ל
דוקי לבוא לעזור עם תרופות. והיא כמו שהיא תמיד, נכנסת לא בריבים עם השומרים, פשוט אומרת להם שהיא חולה
גדולה
הספרנית שם לב שגומה חולה וגומה נותנת מבטים מוזרים שאומרים רק דבר אחד, היא עלתה על משהו
היא רצה לבדוק את האוכל בכפר, מ
לברווזים ומגלה שהירקות ג'יפה
זו לא מגיפה אלא הרעלת מזון בקנה מידה עצום
גומה הולכת להכין תרופות, הספרנית רואה אותה ואומר לה לנוח, הוא כבר יעשה את הכל במקומה.. אחרי התנגדות קלה וקצת משחקים היא זזה הצידה ומתחילה לצחקק ולבהות בספרנית
. הספרנית דואג לה שתשתה גם היא בזמן שכל הכפר מחלים אבל אבוי, מסתבר שהירקות ג'יפה סופקו גם לארמון... צריך לרוץ בחזרה ולהציל את המלך. שני העריקים מתייצבים בארמון וטוענים שמצאו את הסיבה למגיפה שהיא לא מגיפה, צ'ה לא מאמינה שזה ירקות ג'יפה והספרנית מתגרה בה ואומר שאם היא כל כך בטוחה שתטעם בעצמה... היא מסכימה וכל העולם בוהה בה לועסת צנון
בערב כולם מחכים ומחכים לבוקר לראות מה יעלה בגורלה של צ'ה, וכשגום-יונג מגיעה לראות אותה היא מגלה שהיא חולה
היא לא מצליחה להרים את משקל הפיאה-פלצת שעל הראש שלה ודופקת את הנפילה הכי עלובה על המזרון.... גרמה לי לגחך קצת עם הנפילה המאולצת הזו. צ'ה בחדר חולה וכאילו לא חסר לה צרות, כאב ראש, שלשולים וחום גומה באה לעצבן אותה עוד יותר "אני אטפל בך..."
וכמובן.. איזה כיף
שוב הרמיקס

giligil11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תזמינו אמבולנס, יש לי התקפת צחוק לא נורמאלית, תשלחו לי את דוקי דחוף
הצעקה של
נית ממש כאבה לי בגרון, לא יכלו להביא לו את ה-
של עמיר פרץ
בטח עשה את הסצנה מאתיים פעם שלא נשאר לו קול
והפיאה-פלצת
צ'ה- מתי היא תהפוך ל-
מורנויה- חשבתי איך תתייחסי לחיבוקי שלהם, סוף סוף SKINSHIP
ועוד לפני מאתיים שנה... תני כבוד

kiCkiC

New member
500 שנה...

וגם אז היה יותר SKINSHIP בין נשים וגברים, אחרת לא היינו פה היום
האמת שקראתי שהייתה אמורה להיות שם נשיקה אבל הראשית סרבה.. אמרה שזה לא מתאים לדמות..
כלבה

giligil11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואם הייתה נשיקה? מה זה היה נותן? חיבוק נראה יותר אמין לתקופה הזו! ולא התכוונתי ל-SKINSHIP מהסוג שלנו, אלא קוריאני, שעד עכשיו נשאר אותו דבר...

zoraya

New member
חוץ מחיבוק הוא גם ליטף לה את הלחיים, ולא רק

את הידיים כמו שהיה עד עכשיו... אז בכל זאת חל שיפור

kiCkiC

New member
ממ... בקצב הזה...

גומה תגיע לגיל הבלות לפני שיקרה משהו באמת ואז הוא ילטף לה את הלחיים עם מטפחת לנגב את הזיעה מגלי החום...

dayana3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני נקרעת מהסמיילים שאת מוסיפה..
"אבל מציבים אולטימטום של יום אחד לספרנית לחזור עם התרופות או שגומה
."
הלוואי עליי לכתוב ככה

אחחח כמה חיכיתי לחיבוק הזה..../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין אין אין אין כמו הקצין מין
וכמה נחמד שצ'ה בחדר חולה
וג'אנג גום באה לעצבן אותה עוד יותר "אני אטפל בך חחחח
גם אני אהבתי את הרמיקס

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif*שורקת*

שידור חוזר מחר או היום בלילה~ אני לא רוצה להרוס לעצמי את החוויה של לראות את צ'ה חולה ככה שאני מעדיפה לא לקרוא בינתיים את הסיכום

Mondsee

New member
סוף סוף נדע את התשובה

לשאלה שגומה נשאלה במבחן הקבלה שלה: "האם תטפלי באויב המר שלך?" אני מהמרת שתשובה היא כן, אם כי הייתי רוצה לראות אותה מורידה את צ'ה ביגון שאולה.

giligil11

New member
כולנו היינו שמחים שצ'ה תרד ביגון שאולה...

אבל מצד שני יהיה משעמם בלעדיה. טוב שיש לנו זמן חסד לראות אותה סובלת...

../images/Emo193.gif הייתי "מטפלת" בעוד כמה נשמות "טהורות"

כמו למשל האחות ה"רחמניה" יול אי... אני מחכה ליום שגומה תתנקם בה...יש עוד בתור לפניה..אבל היא מתחילה לעקוף כמה בדרך...

giligil11

New member
הבעיה שכשגומה נכנסת לסחרור...

היא נופלת על הפרצוף בעצמה, וגם כשהיא עוקפת כמו ספידי גונזאלס היא חוזרת באותה הדרך, הבן שלי אמר היום שזה מעצבן כי גומה עושה צעד אחד קדימה ועשר אחורה...

kiCkiC

New member
אני חושבת שהנקמה הכי מתוקה...

תהיה להראות לכל ה"רעים" את ההתקדמות שלה בארמון ולא נקמה פר-סיי כי לא נראה לי שגומה מסוגלת לנקמה ממש (ברמה של לפגוע במישהו) ותכל"ס מה יהיה יותר מעצבן את שבט צ'ה מלראות אותה מתחבבת על המלכה ומתחילה לטפס בדרגות

נושיfay

New member
|ייןתות|../images/Emo187.gifו...ו....ו......

מחבק אותה
אייגו..XDXDXDXD יול אי עולה לי על העצבים עם הפאפי פייס שלה.
צ'ה עולה לי על העצבים עם ה-מבט-מלוכסן-של-נחש שלה.
[לא היה אייקון של נחש] יון סאנג עולה לי על העצביםעם ה פרצוף OMG שלה
מי עוד מועוד.... אעה ג'א נגום מעלה לי את הסעיף גם כן, אבל היא דמות ראשית אז אני סולחת לה..XD כבר כמה זמן רציתי להגיד שהיא כזאת אנטיפאטית, מדברים איתה חברות שלה והיא....והיא...
וזהו
לא מילה, לא תשובה,, לא כלום
מדברים איתך- בת אדם!!
היחיד שעושה את תפקידו כראוי זה ה
ית
סקסי=] *סוףחפירהעםסמייליפ*

למעלה