הידעת

הידעת

כולנו הבנו שכשברי אמר "יהיה לנו טוב כשיהיה חם על הירח" הוא התכוון ל"לא יהיה לנו טוב אף פעם" מכיוון שאף פעם לא יהיה חם על הירח, אלא שברי לא חשב עד הסוף. מכיוון שלירח אין אטמוספירה הטמפרטורה על פניו קיצונית במיוחד. זה נכון שבאמת ב"צד האפל" שלא מקבל קרני שמש הטמפרטורה הממוצעת היא מינוס130 מעלות צלסיוס. אבל בצד השני הטמפרטורה יכולה להגיע ל140 מעלות מעל, כן מעל האפס.

ניתן להפריח זאת.

לא כי מה שאתה אומר הוא לא נכון, אלא ש(תקנו אותי אם אני טועה), הירח רובו מוצל לרוב הזמן,ולכן תכלס באופן ממוצע, אפעם לא חם על הירח.(אם מתייחסים לירח כמכלול. נפ- אוטו מניאק- העצבות האינסופית של דב

קניידעל

New member
לא ממש

כצמו כל כוכב לכת כמעט חצי מואר חצי מוצל כל הזמן (חוץ מכשכדור הארץ מצל עליו, שזה די נדיר כי הסיבוב שלו סביב כדור הארץ חופף ככה שרוב הזמן הוא לא מוצל בגלל הזווית לשמש, והסיבוב של כדוה"א המקביל)

N o l o g o

New member
חחח שמעתי את זה היום

בערוץ 24 משם לקחת את זה נכון? אה והמחשב חזר לעבוד.. אז אני פה..:)

אכן...

הייתה תכנית טובה דווקא, הביאו את הסתיו ואת באה לבקר, וכמובן חם על הירח... בקשר לעופר אולי הירח רובו מוצל אבל מה שאתה אומר הוא בערך כמו להגיד שבאמפריה הבריטית השמש אף פעם לא שוקעת. נכוון הירח ברובו מוצל אבל אני דיברתי על האזור הלא מוצל והחשוף לשמש שהטמפרטורה בו קצת יותר גבוהה מהטמפרטורה אצלנו...

וזה גם נכון, עניין השמש.

פשוט אתה יודע, עניין של פרספקטיבה, אני לא באמת חושב שזה מפריך את מה שאתה אמרת, ובכלל, קשה להפריך דברים.. נפ- ג'ירפות- שד נושף

יש לפרווה חמה שיר בשם הזה

אני לא משעתי אותו בהופעה אבל יש לי אותו בבוטלג מההופעה שהייתה בג'ה-פאן, אתה יכול להוריד אותה ממני בסולסיק (paradoxinmotion)למרות שהיא פחות מוצלחת מההופעה בכפר סבא שאפשרל הוריד מהאתר שלהם.

למעלה