הידעת?

Summer Spirit

New member
יש לי שאלה ../images/Emo140.gif

כמה זמן דוסון מאורס? ומתי הוא מתכוון להתחתן? ומה עם קר סמית? גם הוא מאורס עדיין? ולמה כריס לא מציאה נישואים לקייטי? ולמי אכפת מג´ן!

Dawson girl

New member
מגיבה על כל הדיון שפספסתי לצערי....

1- סאמר ספיריט- אני שמעתי שג´יימס התארס ב-21.2.2002 (יום אבל למעריצות, יו נואו). אין לי מוס מתי הוא יתחתן אבל בכל מקרה- אני מקווה שלא בקרוב! קר סמית´ גם כן מאורס ונדמה לי שהוא הודיע על זה לעיתונות אפילו קודם לכן. עד כמה שידוע לי, הוא מאורס. תשאלי את טל כי היא שמעה את ההודעה בלייב! כריס קליין ממש מוזר. יש לו פרצוף מוזר לאללה. אבל מי שאני שאתווכח עם קייטי הולמס???? וברור שדוסון ינצח בהשוואה ביניהם! אני לא מבינה מה הטעם להשוות בכלל... (המבינה תבין...) 2- ליליפוט (טוב, לי)- סחה על ההשקעה. אני מתחילה להבין את המחשב שלך, הוא בטח די שמן (הוא סוחב כל כך מלא בייטים שיש לו משקל עודף!!).... בייי נעמי

לאנה

New member
וואט אר יו טוקינג אבאוט?

ברור שכריס ינצח!, במחשבה שניה, כל אחד ינצח מול הדודסון הזה! אני כבר חוזרת...........

Summer Spirit

New member
לא הבנתן את רעיון ההשוואה

התכוונתי להשוות בין דוסון, שהוא מכוער לדעת הרבה בנות בפורום ולבין כריס שהוא מכוער לדעתי.. ואמרתי שכריס ינצח כי הוא מכוער פי 2 יותר מדוסון!

Summer Spirit

New member
בלה בלה בלה

הכל הקטע של ההשוואה התבלבל! יש כאלו שהבינו ויש כאלה שלא.. אני מהכלה שלא :)

לאנה

New member
אה, אז במקרה הזה ההפך

Luthien

New member
עוד משהו בקשר לקייטי

פעם כולם ישבו במסעדה ואכלו והכל, וג´ואי סיימה את האוכל שלה בזמן שלג´יימס עדיין הייתה קולה בפחית, אז קייטי החליטה להיות נחמד ושמה את השאריות של האוכל שלה בפחית של ג´יימס בזמן שהוא הסתובב........חחחח...הייתי רוצה להיות שם!!!!!!

לאנה

New member
לא היה לי איפה לשרשר...........

אבל לי - לא כדי להחליף סקר?, שאלת "דוסון וג´ן" שם כבר טריליון שנה............, למישהו יש רעיונות?!

WinterSunrise

New member
נמאס לי לאנה וכל שונאי דוסון למינהם

אוקי אז ככה מה נשמע אני בן 19 ואני כבר מהתחלה בפורום פשוט אני לא רושם הרבה הודעות אולי מפעם לפעם ...:) נמאס לי ממך לאנה שאת כל הזמן יורדת על דוסון מה הוא עשה לך ?! , בונה בלעדיו לא הייתה לך את הסדרה שאת הכי אוהבת וחוץ מזה הוא הבן אדם הכי נורמלי שם מכולם ...ברור שלכל אחד יש את הבעיות שלו אבל תאמיני לי בלעדיו הסדרה לא הייתה אותו הדבר בכלל אז אני מבקש הודעות סתמיות כמה שאת חושבת שהוא מכוער (אבל 100 אחרות חושבות אחרת אבל לא משנה,תמיד יש יוצאי דופן ..:) ועוד דבר האהבה בין דוסון לג´ואי זאת האהבה הכי טהורה שיש אין דבר בעולם יותר טוב מזה תאמינו לי ! :) נ.ב- יש לי את הפרק האחרון בVCD הי הי הי :) ולאנה אני כבר רואה אותך מתעצבנת כמו לא יודע מה ...אני מחכה שתראי את הפרק האחרון :) ...

לאנה

New member
חחחחחחחח...............

בקשר לג´ואי ודוסון - ממש אין לי בעיה שהם יהיו ביחד. האמת שאני מעדיפה שהוא יהיה עם ג´ואי מאשר עם ג´ן. דבר שני - למה אתה חושב שדוסון קריק זאת הסדרה האהובה עלי? ודבר אחרון - אכזבתי את הציפיות שלך כי אני כותבת את ההודעה הזאת באופן מאד רגוע......... אה, עוד משהו - למה נמאס לך ממני?, אני מאד חמודה כשלא מדברים על דוסון

Summer Spirit

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifYOU GO BOY

אתה כל-כך צודק! ג´ואי ודוסון פשוט סול מייטס! אבל לא היית חייבת לתקוף את לאנה אישית, יכולת לכוון את ההודעה לכל שונאות דוסון הכוסון!

WinterSunrise

New member
לאנה את סולחת לי ? :)

הדבר האחרון שרציתי זה לפגוע בך ..:) , וגם לא דיברתי בהכרח אישית עליך פשוט זה מעצבן אותי שיש פה יותר שונאי דוסון וג´ואי ויותר אוהבי פייסי וג´ואי ...(שאין לי בעיה עם פייסי לבד) אבל הוא בכלל לא מתאים לג´ואי ! רק דוסון מתאים לה באמת ...אז זהו לא התכוונתי אישית אל לאנה :)... נ.ב - YOU GO GIRL סאמרספיריט :)

לאנה

New member
לא פגעת בי!, חחחחחחחח..............

אני לא כזאת רכיכה כמו שאתם חושבים! דרך אגב, אני לא מאוהבי פייסי וג´ואי, כאילו, התקופה שהם הו ביחד הייתה אחד הדברים היותר טובים בסדרה, אבל לפי דעתי זה נגמר.

למעלה