הידעת

הידעת ../images/Emo35.gif

בפרק עם החניון:
כשהכניס קריימר את המזגן לרכב הוא נפצע בשפתו, אך המשיך לשחק כרגיל ולכן אף אחד לא הבחין בכך והסצינה המשיכה כרגיל, בלי לעצור ולערוך אותה שוב.
הוצבו מראות על הסט, כדי שהחניון ייראה גדול יותר. למעשה, אם בוחנים היטב את אחת הסצינות הראשונות של הפרק, ניתן לראות את ההשתקפות של הארבעה כשהם צועדים יחד.
מייקל ריצ'ארדס ביקש ממנהל האביזרים של התוכנית להכניס לקופסא אותה הוא סחב מזגן אמיתי, כדי שהמשחק של קריימר ייראה יותר אמין.
סוף הפרק היה אמור להיות שהארבעה נכנסים לרכב ומסתובבים במעגלים בחניון כי הם לא מוצאים את היציאה. בתכל'ס, המכונית באמת לא הניעה. ניתן לראות את החבר'ה במכונית צוחקים, כי אף אחד מהם לא ציפה לכך שהמכונית לא תניע. הבמאי החליט לבסוף שעדיף לסיים את הפרק כך, מכיוון שהסוף הזה יותר מצחיק מהסוף שתוכנן מראש.
 

gamzo

New member
זה לא נכון שאף אחד לא הבחין בכך

בסרט סיינפלד-האיחוד ג'רי אומר שכולם שם צחקו שזה קרה ואפשר לראות בפרק שלאחר שהוא מכניס את המזגן, התמונה נחתכת
 

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gif

אני לא זוכר מי אמר את זה, אבל מישהו מהם אמר שג'רי גיחך כשזה קרה, ושלא רואים את זה כי הפנים שלו הוסתרו.
 
למעלה