הידעת

הידעת ../images/Emo35.gif

בפרק שבו שרון מראיינת את ג'רי וג'ורג' כזוג הומאים, הרוכסן בסווט-שירט שלה עולה ויורד לסירוגין בין "שוט" ל"שוט".
בפרק The old man ניומן קורא לחנות התקליטים בשם "רון רקורדס" והבחור שמוכר בפנים נקרא רון והוא באמת מתייחס אליה כאל "החנות שלי". עובדה קצת מוזרה כי השלט מחוץ לחנות מכריז: "Bleecker Bob's Records". אולי החנות מושכרת או שהייתה שייכת פעם לבוב ופשוט השלט לא הוחלף ?
כשג'רי, ג'ורג' וקריימר היו בסאונה, איך ייתכן שג'ורג' לא הוריד את משקפי המתכת שלו וקריימר את השרשרת שהייתה על צווארו לפני שנכנסו ? ידוע שמתכות מתחממות מאוד מהר ויכולות לגרום לא נעימות ואפילו לכוויות, בייחוד במקום כמו סאונה...
את השם "דולורס" (מולווה ?) הציעה אישה בקהל בזמן צילום הפרק. לא היה לה שם בתסריט במקורי.
ג'ורג' רואה אצל ג'רי את "שכחו אותי בבית" וגם בוכה בסוף. הבעייה היא שהסאונד מהטלוויזיה והמוסיקה ברקע לא מופיעים בסוף הסרט, וגם לא בשום קטע אחר ממנו.
אתמול מישהו הזכיר שלוקח לרמון 5 שניות מרגע הישמע הזמזם בדירה של ג'רי ועד שהוא ממש נכנס לדירה, ובכן, דולורס (מולווה) קבעה שיא חדש ומרשים הרבה יותר: מרגע שהיא יוצאת מהדירה של ג'רי, ועד שג'רי נזכר בשמה וקורא אותו מחלון דירתו החוצה לרחוב עוברות 4 שניות בלבד !!! אם דולורס השתמשה במעלית, רק הזמן של דלת המעלית שנפתחת ונסגרת לוקח יותר זמן, ואם השתמשה במדרגות (5 קומות לרדת !!!) אז על אחת כמה וכמה. יותר מזה, גם אם הייתה קופצת מחלון דירתו של ג'רי, נראה לי שהיה לוקח לה להגיע למטה יותר מ-4 שניות ... בהחלט מרשים.

לא נעימות = לאי נעימות ^

אגב, מאוד ייתכן שג'רי קורא בשמה של דולורס כשהיא עדיין בבניין ועוד לא יצאה לרחוב, אבל אז זה עושה אותו אדיוט מושלם.

Itay Simons

New member
תמיד הטריד אותי

העניין עם המהירות שבה אנשים עולים לדירה של ג'רי

AeroTom

New member
"It's like a sauna in here" ../images/Emo6.gif

ונכון! באמת לדולורס לוקח ממש שניות ספורות עד שג'רי צועק לה מהחלון.

tomerol

New member
אם כבר זה פורום סיינפלד

אז אני אתפס לקטנות: אם ג'רי גר בקומה החמישית, וכל קומה זה משהו כמו 3 מטר. אז הזמן שייקח לה לעבור את כל הנפילה מהחלון הוא 3 שניות בדיוק (יכול להשתנות בהתאם למשתנים).

AeroTom

New member
מה שאמרת עכשיו העלה לי לראש את-

הכדור נפט של קריימר ו-דארן ב-"The Voice" צונח מהחלון... "Bombs away"

למעלה