הידעת

הידעת ../images/Emo35.gif

כשג'רי אוכל את ה-black & white cookie החלק של השוקולד בצד שמאל והוניל בצד ימין. ג'רי נותן ביס מלמעלה. ב"שוט" הבא, הוניל והשוקולד החליפו מקומות אך הביס עדיין נשאר למעלה, מה שאומר ש: או שהוחלפה עוגייה בין ה"שוט"ים, או שג'רי נוהג להפוך את העוגייה (לא לסובב, להפוך) בין הביסים.
כשג'רי ואיליין עמדו בתור לקנות את הבבקה שוקולד, הם גילו מאוחר מדי שצריך לקחת מספר. לזוג שהתווכח עם ג'רי ואיליין היה את מספר 47. ג'רי ואיליין החזיקו את מספר 49, מה שלא ממש הגיוני כי אחרי ברברה ודייויד בנדיקט היו יותר משני אנשים שלקחו מספר, ורק אח"כ ג'רי ואיליין לקחו (באופן מוזר) את מספר 49.
ג'ורג' טוען שהמחיר של היין כולל כל מה שקנה מסביב הוא יותר מ-20 דולר. בחישוב פשוט מגלים שהוא טועה: היין עולה 13.05, המחיר של חטיף השוקולד + העיתון + מגזין הפנטהאוז + המסטיק = 6.75. סה"כ: 19.80 $ ג'ורג' כנראה לא חזק כל כך במתמטיקה...

FuryUri

New member
אוי ואבוי ><

בס"ד. אתה עברת את גבול הקטנוניות... כן, בתוכניות עושים כמה טייקים שונים כל סצינה. כן, בתוכניות לא מקפידים על דברים כל-כך קטנים כמו מספר. וחוץ מזה, בארה"ב המחירים לא כוללים מע"מ...

אורי

א. את המידע אני שואב מהאינטרנט, כך שאתה יכול להשמיץ אותי עד מחר - זה לא ממש מפריע לי. ב. אני מאמין שרוב חברי הפורום דווקא נהנים מפיסות מידע, כולל סצינות וטייקים. ג. המחירים הללו הם דווקא כן כוללים מע"מ לפי המקור ממנו שאבתי את המידע, פשוט לא ציינתי זאת.

Vdrums

New member
סביר להניח שבעמדת העיתונים המוכר

אמר את המחיר הסופי שכולל מע"מ, בחנות המחיר על המדף לעולם לא יכלול מע"מ.

הנה המקור שלי

אתם תחליטו אם יש טעות או אין טעות תגלגלו עד מרכז הדף, שימו לב לפרט הטריוויה השלישי

והנה הציטוט מהסקריפט

[Liquor store] Cleck: That will be 13.05 GEORGE: All right here you go. Clerk: A hundred? I can't change that. GEORGE: You can't - oh uh oh All right let's go. KRAMER: Wait a second. I can get change. [Out on the street] KRAMER: Hey, anybody got change for a hundred? GEORGE: Hey, hey What are you doing? You'll get us killed. KRAMER: What? GEORGE: Don't go shouting we got a hundred dollar bill. People will be jumping out of windows after us. KRAMER: Okay. Let's go but something. Then we'll get some change. GEORGE: I am not buying something just to get change. KRAMER: George, there's a news stand right over there. Now come on. KRAMER: All rright let's get some gum or something. GEORGE: Pack of gum, okay here you go. CLERK: What I this a hundred? I can't change a hundred. GEORGE: Why not? CLERK: You got to buy more than that. KRAMER: Here, get a newspaper. GEORGE: A newspaper. CLERK: That's not enough. KRAMER: A Clark Bar. GEORGE: Clark Bar. CLERK: Keep going. GEORGE: There's 22 dollars here. KRAMER: George, George, Get a Penthouse Forum. GEORGE: I'm not getting a Penthouse Forum. KRAMER: That will make great dinner party conversation. We'll read the letters at the dinner table. GEORGE: Oh, that's nice. KRAMER: Hey, did you ever read one of these? GEORGE: It's not real. They're all made up. KRAMER: Oh, it's real. GEORGE: You know there is an unusual number of people in this country having sex with AMPUTEES! . . . Penthouse forum, newspaper, gum, Clark Bar. CLERK: 6.75. GEORGE: Ah, great. With the wine I'm in over twenty dollars now.

Wish Master13

New member
עכשיו הבאת את המקור של "הידעת?"

אז לא צריך אותך יותר פה.. סתם
, אני אישית נהנה לקרוא את פרטי הטריוויה האלה.

hkatsman

New member
אני לא חושב שהוא הופך אותה

כי למיטב זכרוני, רואים רק בצד אחד של העוגיה בלק אנד וויט והצד השני רגיל.

Vdrums

New member
הידעת? או יותר נכון, שמתם לב ש...

בפרק הטיסה, ג'ורג' מקדים את האסיר ולוקח את מגזין הTIME ושקרמר בא הוא יוצר מהחנות בלי לשלם...

למעלה