הידעתם?

jKiTTiE

New member
אחותי לא נראה לי...

נכון השרציניים גולשים גם בחורף כי יש גלים משו מטורף... אבל יש מלא תותחים שהם רציניים שגולשים בקיץ כי לא קר לא צריך חליפה וגולשים יותר בכיף...

אודלינה

New member
אני חושבת שמה שאמרת זה בולשיט

זה חסר הגיון... אם הם תותחים בקיץ מה הבעיה שלהם לבוא בחורף לעזאזל

jKiTTiE

New member
שמעי אנלא יודעת מה הבעיה של

כל אחד לבוא ולגלוש בחורף... חוץ מזה מה זאת הסטיגמה המזדיינת הזאת מי שלא גולש בחורף הוא לא רציני זה בולשיט אחד ענקי מי שלא בראש שלו לגלוש בחורף זכותו לכי תדעי מה הבעיה שלו מה הוא כן מסכים לעצמו ומה לא... אני יתן לך תגודמא שלי והיא הכי פשוטה בעולם! אנלא הולכת לגלוש בחורף מכמה סיבות דבר ראשון אני רחוקה מהים מה שאומר שאני פעם ב הולכת לגלוש ואנלא יגיע לרמה של גלישה בחורף וגם אם אני כן יגיע באחד הימים ואני יגיע! ומה שאוסר עלי ללכת לגלוש בחורף זה ההורים שלי גם אם אני יגיע לרמה מספיק טובה ההורים שלי לא יתנו לי... אז לכי תדעי מה הבעיה של כל בן אדם ובן אדם ללכת לגלוש בחורף?!

moranzi007

New member
דיברתי באופן כללי

לא דיברתי על אנשים שהם מתחילים וקשה להם בחורף וכוווווווו אויש!

shelly1232

New member
~~~~

מי שגולש יודע שאי אפשר אפילו שבוע בלי לגלוש אז כל החורף לא לגלוש?! בלתי אפשרי... נקודה

אודלינה

New member
זאת הייתה הכוונה שלי. אני מסכימה אי

תך אבל מפחדת לומר את זה כי כולם ישר יבואו וירצחו אותי.. אני גרה חצי שעה מהים באוטו, שעה וחצי באוטובוס, אבל מצליחה להגיע לים במאמץ, וה-17 מעלות במים מזיזות לי תלחמניה השמאלית של התחת שלי.

jKiTTiE

New member
אחותי אני גולשת 3-4 שנים

ומגיל קטן כל יום שבת היו לוקחים אותי לים ואבא שלי היה מרכיב אותי על הגלשן רוח שלו... ושלי נכון שאת תותחית ואת קרובה לים אבל ברגע שתיהיה 20 דקות מהים ופעם בכמה שבועות לוקחים אותך לים וגם זה רק בתקופה של הקיץ...לומדים לחיות עם העובדה שהים רחוק...ומתאפקים... ומורן קחי תמונה תראי מאיזה גיל אני עם פס שיזוף ואיזה פוסטר יש מאחורי

???

לא מספיק את שמה פה תמונה שלך עם שמלה עכשיו את שמה לנו פורנו שלך? טפוייייי חחחחח כולכם אפסים.... שלייי בלו קראאשששש אני אוהב אותךךך חחחחחח

jKiTTiE

New member
חחחחחחחחחחחחחח טיפשים!

טנקס על המחמאות אבל זאת לא הייתה המטרה ששמתי תתמונה...

למעלה