הידעתם?

אודלינה

New member
אני רחוקה מהים חצי שעה שלושת רבעי

שעה באוטו ושעה וחצי באוטובוס ואני מצליחה להגיע

shelly1232

New member
איזה חמודה את בתמונהההההההה

אני כן במרחק של 20 דקות מהים אני יעשה הכל כדי להגיע לים גם אם לא יכולים לקחת אותי וגם אם אחרי 3 שעות גלישה אני יצטרך ישר ללכת לשיעור פרטי וישר אחרי השיעור לשיעור ג'ז ולחזדור הביתה גמורה מעייפות (אבל מרוצה!!!) ואין ספק שאת אוהבת תגלישה ותים אבל תנסי לגלוש בחורף הרגשה אחרת לגמרי

surfislife

New member
מה זה רמה של חורף?

איזה שטויות. אפשר לחשוב איזה גלים כבר יש בחורף. אין כזה דבר רמה של חורף צריך לבוא כל יום שיש גלים.

אודלינה

New member
צודק יש סטיגמה שבחורף משתפרים הכי

הרבה אבל דווקא בחורף הגלים יותר קשים לגלישה

maorubin

New member
לא רציתי להתערב בשירשור הזה..

הוא לפי דדעתי ממש דפוק... שמעו חבר'ה.. אתם לא עושים טובה לאפחד שאתם גולשים בחורף או שיש או אין לכם חליפה... אתם רבים על זה כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם! שכולם ידעו שאתם גולשי חורף... אז לא... אני יודע שגם אם אני אלך לגלוש בחורף אני לא גולש בשביל הפוזה.. כי זה בדם שלי... ככה זה כל אחד ואחד פה (אני בטוח בזה) אז אולי במקום לריב על מי גולש בחורף או לא... תלכו לגלוש!... אתם יותר מידי מייחסים חשיבות לזה שידעו שאתם גולשים.. או גולשים בחורף ועושים את זה בגלל שאתם אוהבים את זה ולא בשביל הפוזה... מספיק שאתם יודעים את זה שאתם לא עושים את זה בשביל הפוזה... לא צריך להוכיח את זה לאפחד!!! לכו לגלוש ותהנו :)

urbanrider

New member
וגם אין גולש אחד שלא אכפת לו מהפוזה

מה אתם מעדיפים, ליגלוש לבד, או לגלוש לבד, אבל 100 איש משתקלים אלכם ומפעלים מכל סנפ שלכם?

למעלה