הידעתם?

אודלינה

New member
הידעתם?

בארץ יש מעל 20,000 גולשי גלים. גיליתי את זה בזמן שזיפזפתי בטלויזייה והגעתי לערוץ ג'טיקס והייתה כתבה על גלישת גלים.. מה אתם חושבים על זה? קצת יותר מדיי.. לא? מצחיק למה כי בקיץ הים מפוצץ בגולשים ובחורף הם נעלמים ונשארים רק כמה שהם רציניים.. רק הם לא מתעצלים לקנות חליפה ולבוא בקור כי כל אלה של הקיץ, אין להם למי לעשות פוזות בחורף לא?

Bik101

New member
Bראה לי מונפץ הסיפור הזה

אולי יש 20 אלף שאמרו שהם גולשים כמה מהם גולשים זו שאלה אחרת

אודלינה

New member
אני לא חושבת

כי בקיץ יש נגיד 50 גולשים מחוף זבולון עד השרון. ובחורף בימים טובים 10. לפי מה שראיתי.

מה הקשר?

לא מדברים פה על כמות האנשים שיודעים לגלוש מדברים על כמות האנשים שהם הולכים לים משקיעים ולא סתם פוזה כדי להגיד שהם גולשים. ואתה מוזמן לבוא לגאנה או לאשדוד בחופש הגדול ולראות איך אני גולש

לפני הרבה זמן אחי

מאז הספקתי לגלוש חצי שנה באפריקה...יש בזה משהו וכל מי שהגיב בשרשור הזה ברצינות רק מראה כמה הוא "גולש"... הרבה פוזה יש פה

jKiTTiE

New member
שמעי...

זה ממש לא נראלי הגיוני שיש 20 אלף גולשים!! יש גג אבל גגגגגגג 5 אלף זה גירדתי הכי שאני יכולה! שמעי בקשר לגלישת גלים בקיץ ובחורף... בקיץ הכי כיף והכי נעים לגלוש תגידו שיש גלים יותר טובים בחורף וואלה אתם צודקים אבל יותר כיף לגלוש שאתה מתחמם בשמש מאשר קופא מקור על זה אי אפשר להתווכח! ובגלל זה נראלי שיש הרבה ש"נעלמים" אני אחת מה"נעלמות" אבל יש לזה סיבה ואני בטוחה שלכל אחד יש סיבה למה לא ללכת לגלוש בחורף... ובקשר לפוזות...לא חסר אנשים שאומרים שהם גולשים כי הם חושבים זה מדליק וזה קול וככה אפשר להרשים בנות\בנים...אפשר להבחין בקלות אם אנשים באמת גולשים או סתם אומרים בשביל הפוזה...נגיד אתם מדברים עם מישו והוא הכי התלהב בעולם מזה שהוא גולש ויספר את זה לכל העולם...תנחשו מי זה?! יפה מאוד גולשי הפוזה... ואלה שגולשים באמת רק אם תשאלו אותם שאלה מכוונת אם הם גולשים אז הם יענו לכם....התאוריה הזאת היא לדעתי אנלא אומרת שכולם ככה אבל רובם כה!

אודלינה

New member
תגידי את זה לג'טיקס שזה לא הגיוני!!

חח! לי האמת, לא אכפת לגלוש בחורף. גם לא קופאיייים מקור... טמפ המים מינימום 17 מעלות עם חליפה מה הבעיה? נכון לא אמרתי שכולם פוזע אבל יש הרבה, ואם נגיד בהרצליה אני רואה 200 גולשים בקיץ, ובחורף ביום טוב 20, אז זה אומר משהו על התרבות גלישה בארץ:\... אבל סבבה מי שסובל קשות בחורף אין לי בעיה איתו.

אודלינה

New member
אני קונה בפורים

כי זה הזמן היחיד שיש לאמא שלי לבוא איתי (כן ואמא שלי רוצה לבוא איתי כי היא פשוט מפחדת מכל העניין של הגלישה יש לה פחד מים אז היא רוצה לברר פרטים וכו') והבנתי אותך למה שאלת...

אודלינה

New member
שמע

שובבב... אם בקיץ יש נגיד בחוף זבולון 100 גולשים, ובחורף ביום טוב 20, זה מראה משהו על המצב של הגולשים בארץ.. מה הבעיה שלהם לבוא? הקטע הוא שבחורף אין להם למי לעשות פוזות.. זה הקטע, ואל תדברו איתי אל אין להם זמן למה כי אני גרה בכ"ס שזה דיי רחוק אבל משתדלת כמה שיותר לבוא

Black Soul Om

New member
יודעת מה? גם לך אני שולח את תנחומיי

בנתיים אני שם לב מי "גולש פוזה" פה... שדרך אגב זה מן תואר כזה שרץ פה כמו לא יודע מה... במקום להנות מהספורט ומהאהבה לים כולם עושים רוח של אני גולש ואני גולש... תגידי את גלשת פעם בחורף בכלל שאת פותחת ת'פה? אין לך חליפה אפילו.. על מה את מדברת בכלל? איך את יכולה לשפוט אנשים כשאת בכלל לא גלשת בחורף.. את אומרת שמים הם 17 מעלות מינימום... נכון מאוד.. ואת גם אומרת שעם החליפה זה שטויות... את אומרת את זה כי את בעצמך "גולשת פוזה" כשתכנסי עם חליפה ב17 מעלות והגוף שלך יתחיל לרעוד ניראה כמה תזייני ת'שכל... ותחשבי פעמיים לפני שאת אומרת בולשיט לאנשים ולפני שאת מכלילה אנשים כי את מתחילה לעצבן וברמות

אודלינה

New member
יודע מה?

אתה לא מכיר אותי בכלל אז אל תתחיל לדבר אם אני גולשת פוזה או לא, נראה לי אתה סתם מוציא תעצבים עליי בגלל הבלוג. אני נכנסתי כמה פעמים למים ביום קר אולי הייה קצת יותר קר אבל סבבה גם 17 מעלות אני אסבול במים אני יודעת את זה. הים הוא החיים שלי אז עד כאן!

urbanrider

New member
אין לך חליפה ביכלל, תנסי להיכנס שיש

17 מעלות, עם רוח מטורף בחוץ, גם אם חליפה. אני ניכנסתי גם בלי חליפה היכר ליגלוש, היה חרא של דבר.

למעלה