הידעתם?

fate spinner

New member
הן אדם הוא לא בהכרח חיה צימחונית.

בן אדם בנוי כך שהוא צריך/יכול (אני לא בטוח) לאכול גם בשר וגם צמחים

fleaboy

New member
הבנאדם יכול לאכול את שניהם

אבל בימים כמו היום אפשר לחיות טוב מאוד בלי בשר... ובנאדם מצויד במשהו שקוראים לו מוסר, ומצפון לפחות חלק מהאנשים...

ויצמן j

New member
את המוסר שלי אני משאיר לאנשים

למרות שלא לכולם מגיע אני לא רואה שום פגם מוסרי בסטייק מטורף עם רוטב צ'ימי'ורי ומלח גס למעלה... ומערכות עיכול ארוכות וקצרות... נכון ששלנו ארוכה אבל עצם העיכול בה לא נעשה במעי הגס הארוך אלה בכיבה תהליך הפליטה והסינון פסולת הוא במעי הגס

נ ו ם

New member
אם רק היית יודע במשך כמה זמן שאריות

של הגופות שאתה אוכל ממשיכות להירקב לך במעי לא בטוח שהיית אוכל בשר.

כחילה

New member
רבאק אני מתעצבן עכשיו ממש../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif}

אולי די כבר להגעיל אנשים, תנו לכל אחד לבחור אם הוא רוצה לאכול בשר או לא, עדי אני מבקש שתמחקי את ההודעות האלו, זה לא חופש הביטוי זה כבר דמגוגיה

כחילה

New member
אל תגידי לי דביל ואל תגידי לי מעצבן

זה ממש לא נעים לקרוא את ההודעות האלו אחרי שהתענגת על איזה סטייק פרגיות או כבש בלאפה או משהו כזה.

fleaboy

New member
זאת המציאות

ואם מפריע לך אז אתה מוזמן להפסיק לאכול סטייק פרגיות אתה מספיק גדול ואני לא אגיד לך אם לאכול בשר או לא... אבל אתה צריך ליהיות מודע למה שאתה עושה (אוכל)

fate spinner

New member
אני לא חושב שלאכול בשר זה לא מוסרי

/מצפוני. חלק מהחיות שאנחנו אוכלים (ואני לא זוכר כרגע איזה) לא מרגישות כאב כמעט בכלל. לאדם מאוד קשה להתקיים בצורה סדירה ובריאה ולממש את מלוא בפוטנציאל הפיזי שלו בלי בשר. נכון שזה אפשרי (בעיקר בזכות סויה) אבל זה לא תמיד קל מאוד. בכל מקרה אני לא חושב שבן אדם שצריך לקחת כל יום כדור של ויטמינים כדי שימשיך לחיות בצורה בריאה הוא בן אדם שחי טוב מאוד

נופ123

New member
זה לא בדיוק נכון....

אני צמחונית כבר שנה וחצי פחות או יותר ונכון שהבדיקות דם מראות שחסר לי ברזל אבל זה ממש ממש לא מפריע לי בתיפקוד היומיומי ואני לא לוקחת שום כדור. ואני גם לא אוכלת סויה.... ושאתה חושב שהן לא מרגישות כאב ולא סובלות אתה טועה בגדול כי הורגים או ליתר דיוק רוצחים אותם באכזריות כי כמובן שאי אפשר להרדים אותם\לתת להם זריקה.גם אם הסבל בשחיטה הוא רגעי וקצר הוא סבל וזה לא כולל את התנאים הנוראיים שהחיות מוחזקות בהן עד שהם מגיעות לשחיטה יומטוב נופר

אם את צריכה עצות בנוגע לתזונה

אני אשמח לעזור לך ולהתייעץ איתך...(-: חוץ מזה, אני מסכימה עם מה שאמרת. אין דבר כזה שחיות לא מרגישות סבל. אני ממליצה להכנס לאתר של אנונימוס ולראות כמה מהסרטים שם... כשאתה בועט בכלב שלך והוא צורח, זה בדיוק כמו שחותכים לפרה את הגרון.

נ ו ם

New member
אני צריכה עצות

נהייתי צמחונית לא מזמן ואני רוב הזמן רעבה. הבית שלי בעיקרון לא צמחוני ואני פשוט לא יודעת מה לאכול.

Credit

New member
ובגלל זה ..

במחנות יש לכם גבינה צהובה וטבעול, וככה כולם מאושרים, אני מקווה. (כמובן שיש את הבשרנים שמשקרים כי הם לא מתחברים לנקניק).

ויצמן j

New member
למה להכאיב לחיות זה לא מוסרי

אבל כשערבי מבצע פיגוע זה מוצדק כי קשה לו?! (לא קשור סתם רוב הצימחונים שאני מכיר שמאלנים)

נופ123

New member
אממ....

אני ממש לא רוצה להיכנס אם מגיע לו או לא אבל ערבים הורגים יהודים כי הם מאמינים שזה נכון או בלית ברירה או לא יודעת מה. יהודים הורגים ערבים בשביל להגן על עצמם (אני לפחות מקווה שזה ככה מתי שנהרגים ערבים ולא סתם בלי סיבה....)או בגלל שהם מאמינים שזה נכון או בלית ברירה או לא יודעת מה... רוב הסיבות שהורגים בנאדם הוא מתוך מלחמה,בגלל משהו שהוא עשה,או בגלל משהו שהוא לא עשה אבל למה להרוג חיות?מה הן עשו?ולהן אין שום דרך להתגונן. לא הסברתי את עצמי ממש טוב אבל הקטע הוא שאדם מול אדם יכולים להתגונן או לפחות לנסות-חיות לא.חיות מתות\נהרגות\נרצחות בשביל לספק צורך\רצון של האדם.

אתה טוב בלהוציא דברים מהקשרם...

אמרו לך את זה פעם? לפחות מצאתי משו אחד שאתה טוב בו.. (חוץ מלבעול קטינות, כמובן!! או להפריע לי לישון!!!!!) אתה חייב להבין וייצמן, שרצח אף פעם לא מוצדק. לא משנה מה. גם הרג לא. לפחות מבחינתי. אז גם לרצוח חיות זה לא מוסרי וגם לא לעשות פיגוע או להרוג שווייצרים. זה לא משנה. אין שום הבדל. היופי (או הבעייתיות?) שבזה הוא שנגד פיגועים יש אנשים כמוך ולהגן על זכויות החיות יש אנשים כמונו. הבעיה מתחילה כשמבינים שבעלי החיים לא מסוגלים לדבר או להגן על עצמם, ובני אדם כן...

נופ123

New member
בדיוק מה שניסיתי להגיד רק שלא יצא..

החיות לא עשו כלום והן חסרות אונים הן מתות בשביל לספק אותו ותו לא.

למעלה