הידעתם?

נ ו ם

New member
אין בעינייך הבדל?

(נראה לי כבר היה לנו פעם את הויכוח הזה)

נ ו ם

New member
אז אין בעינייך הבדל עם אישה תמות או

אם תרנגולת תמות? זה יזעזע אותך בדיוק באותו מידה?

אני צמחונית שלא אוהבת גבינה צהובה!

ואני גם לא אוכלת חסה כי לא נעים לי לאכול לאוכל לך את המזון! סתם אני לא אוכלת כי אני לא ארנבת ומשתדלת להמנע מכל ירק שהוא! ואם מישהו התעניין (וברור לי שזה כולכם) (-: אז מה שאני כן אוכלת זה :פסטה/אורז/שניצל תירס/לחם/פיתה (או כל דבר שעשוי מקמח) תאמינו לי החיים הטובים!!!!

kedeman

New member
את אוכלת בעיקר פחמימות?

פחמימות זה לא טוב זה מגדל צמיגים

אתם מעצבנים!!!

אתם מהצמחונים המעצבנים האלו שחייבים להעיר לכולם ולהגעיל את כולם!!! אני גם צמחונית ולא בגלל שאני חושבת שזה נורא ואיום לאכול חיות ושאסור להרוג חיות ושזה רצח ושמי שאוכל חיות הוא לא מוסרי וגם לא בגלל שזה לא טעים כי בשר כל צמחוני יודע זה ה-דבר כמה שאנחנו מכחישים!!! אני צמחונית כי לי לא בא לאכול חיות לא מפריע לי לראות אנשים אוכלים חיות ואולי בעוד כמה שנים גם לי לא יהיה אכפת לאכול חיות! וכמו שאני מצפה (ודורשת) שיכבדו אותי בתור צמחונית (שזה אומר לתת לי לא לאכול בשר ולא לערבב בבית בשר בשאר האוכל ולהכין גם אוכל צמחוני) אני מכבדת את אוכלי הבשר ונותת להם לאכול ולהנות מהבשר שלהם!!! מפריע לכם ה"רצח" הרג החיות בסבבה שלכם אל תאכלו בשר ובואו לעשות איתי אחוות צמחונים אבל תעזבו את האנשים ותנו להם לאכול מה שבא להם! אין מה לעשות גוף האדם זקוק ל"חומרים" יש בבשר! נכון אפשר לחיות אחלה היום בלי בשר אבל זה בגלל שגילו איזה חומרים חיונים יש בבשר וניתן לצרוך אותם ממקומות אחרים! (וסתם לידע כללי גילו את זה ע"י ניסויים שתנחשו לבד על מי הם בוצעו) קיצר איש במזונו יחייה!!!! אנחנו (הצמחונים) נשאר עם החסה והם יאכלו את הלפה!!!

בדיוק! (בערך)-

ענבר תהנה מהספגטי שלה אני אהנה מהחזיר שאבא הביא לי מהגריל וכל אחד ישמור לו את ההטפות שלו כי להכנס אחד בשני זה סתם דפוק ולא עוזר וגורם לנו לשגע אחד את השני בכיף נגיד את דעותינו בשביל זה אנחנו כאן נסתור אחד את השני כאילו אין מחר אבל ההטפות האלו סתם מציקות

נ ו ם

New member
את סותרת את עצמך

אומרת לנו לא להגיד את הדעה שלנו ובאותה הודעה אומרת שבכיף שיגידו. אז מה את רוצה? מי מטיף אנחנו סתם מדברים על זה מה הבעיה. חוץ מזה נהייתי צמחונית לפני כמה חודשים רק ולא נראה לי שאני אשאר כזאת כל החיים, רק לאיזה שנה ככה. אני עדין ממש ממש צריכה להחזיק את עצמי שאני רואה איזה פולקה רעננה לא לאכול אותה.

fleaboy

New member
את בעצמך מעצבנת

כאילו את לא... אבל זאת הייתה כותרת מושכת חח אני לא אמרתי לאף אחד מה לאכול ומה לא... ההפך, אפילו כתבתי פה שבכיף שלו שיאכל בשר ואני לא אגיד לו מה לעשות. אבל הוא צריך לדעת מאיפה הבשר שלו הגיע, ושיעשה עם זה מה שהוא רוצה. ותפסיקי לשפוט ככה אנשים בלי שאת מכירה כי אולי לא כולם כמו שאת חושבת :] בלי כעס... שיהיה בתאבון לכולנו :]

ויצמן j

New member
מה אחנו דינוזאורים?!

אוכלי בשר צמחונים... אשכרה צימחוני זה מישו שחושב יותר מדי (חלקם אף אחד בספציפי) אני אוכל בשר כי זה טוב לי הגוף שלי צריך את זה וזה מה שגורם לי לחיות טוב יותר למה לשאול שאלות?! תאכלו טוב אז מצוין לא טעים אז לא

למעלה