הידעתם?

הידעתם?

שמטולה זכתה בתואר הישוב הקטן היפה ביותר בישראל שבכפר גלעדי יש סליקים אמיתיים שניתן לבקר בהם (אבל לא מדברים על זה) שאם פונים שמאלה בעליה לכפר גלעדי, היכן שכתוב "לגן הפסלים", מגיעים למערכת שבילים וכבישים החוצים יערות אורן, אשוח וברוש הצופים על עמק החולה ושעדיין לא הרסו אותם עם מנגל ופחיות בירה שברמות נפתלי כבר פורחות הסתווניות ופעמוני הגשם שבקרית שמונה יש מסעדת קוסקוס שזכתה לציון לשבח מטיולי "מפה" וצריך למהר כי היא נסגרת בסוף החודש שמי שפונה ביציאה ממטולה שמאלה בפניה השניה (לא זו של מפל התנור) מגיע לדרך חקלאית סלולה שיורדת אל נחל עיון במקום בו אין מטיילים לעולם (זולה) שאזור הגליל העליון ניחן באויר עוד יותר נקי מזה של ערד היות ויש בו הרבה פחות חלקיקי אבק שאצבע הגליל היא האזור בארץ בו שממנו ניתן להגיע הכי מהר והכי בנוח לאתרי אצבע הגליל שיש אנשים שלא גרים כאן. מוזר

shellyland

New member
שירושלים היא בירת ישראל הנצחית?

נו, אז מה אתה רוצה מהחיים שלנו? כבר אמרנו לך שהסיבה היחידה לבקר במטולה היא בשביל פסטיבל המשוררים, וזה מתרחש רק בשבועות. אה, וגם בשביל בית הקפה עם השוקולד בראש פינה.

כן

"קפה שוקולד" בראש פינה שהוא מקום מושחת לחובבי שוקולד חסרי מפון (באזור השחזור של הישוב הישן)

nutmeg

New member
גמני חסרת מפון

הלך לי המפון לאיבוד ואני לא מוצאת לו לחליף... אז מה? אתה אומר שכדאי בשביל מפון להצפין עד ראש פינה?

לוקח את האתגר

ראש בראש על ספלי שוקולטה חמה ועוגות מוס שוקולד ב"קפה שוקולד", משלם מי שנשבר ראשון, וכבר נראה מי חסר המפון ד"א: על הנסיכה והמפון כבר חשבת?

המוזרה

New member
בחיי, טל

אתה יודע מול מי ללכת ראש בראש אין לך צ'אנס מולי.. אז לך על הנסיכה והמפון.

ענה כסיל כאיוולתו

ראש בראש אבל לא על שוקולד אלא סטייק(ים) אחרי אפריטיף בליווי יין אדום בלי רחמים

המוזרה

New member
איכס

טוב לא ממש איכס, אבל לא אוכל להכניס יותר מסטייק אחד. אני לא מתה על בשר. הפחדתי אותך עם השוקולד?

shellyland

New member
אבל גם בשביל סטייק

לא צריך להגיע עד מטולה ואפשר לעצור במקום הדרום-אפריקאי הזה בראש-פינה, נו, איך קוראים לו? זה שליד הכביש הראשי...

כתבה פרו-שוקולדית ב-Ynet

מרגוע לייסורי המצפון: שוקולד בריא ואף רצוי הוכחות בכתבה במוסף בריאות+ יש שם גם שבירה של כמה מיתוסים. גזור-ושמור (במקרה של נודניקים אנטי-שוקולד בסביבה)

את שפויה?

100 גרם של שוקולד אמריקאי? זה שווה ערך ל200 מיליגרם ציאניד או 20 שנה בגולאג.

Raffael

New member
"4-3 קוביות במקום ארוחת ביניים"

כן, בהחלט, בתנאי שמשני צידי ה "ביניים" הזה, יש 100-200 גרמים של שוקולד צרפתי/בלגי משובח שחור משחור. ואני עדיין טירון פה, כך שאמנע מלהגיב על הרעיון של 100 גרמים אמריקאיים. אשאיר את התגובה ההולמת (ציאניד וגולאג) לוותיקים ממני. מלחמת תרבות במיטבה.

רפאל, אל תשאיר אותי לבד

אתה עוד לא יודע מה קורה בפורום הזה, דברים נוראים... גזר מעוצב... שוקולד אמריקאי... אני כלוא כאן כבר כמעט שנה, חשבתי שכבר אף פעם לא ישמעו את הדפיקות שלי על הקיר. לא, אל תלך, זה חשוב. מה? החטא והשופטת? טוב, אל תזוז, אל תשמיע קול. מה? היא הלכה? יופי. תשמע, גש לפורום בסיסי נתונים ותנסה למצוא שם עזרה... אל תסמוך כאן על אף אחד. זהו, הם חוזרים, אני צריך להפסיק. לא! הצילו! רק לא תרומבופלסטינוגנאז! אמא, למה זה קורה לי?

למעלה