אם הוא איש טוב, לא כדאי לעשות לו עוול נורא
א אופטימיה New member 9/12/07 #35 חוץ מזה שהוא חסכן (מים,חשמל,אבקה)ו"נח" מקצועי יעני עצלן הוא ממש נפלא....אגב בן - אבקש רשותך לשלוח את ההודעה המקורית לחברים שגם להם יהיה קצת צחוק תרפי ? אני מבטיחה לציין את המקור. אני נגד הפרת זכויות יוצרים....
חוץ מזה שהוא חסכן (מים,חשמל,אבקה)ו"נח" מקצועי יעני עצלן הוא ממש נפלא....אגב בן - אבקש רשותך לשלוח את ההודעה המקורית לחברים שגם להם יהיה קצת צחוק תרפי ? אני מבטיחה לציין את המקור. אני נגד הפרת זכויות יוצרים....
B ben 911 New member 9/12/07 #26 K-K בניגוד למקובל בד"כ בתחום הגירושין. גרושתי המשיכה לגור אצלי תקופה דיי ארוכה. אפילו ארוכה מדי לטעמי.. כשעושים חשבון פשוט. מסיבות שלא אוכל לפרט כאן. אבל אני חייב לציין חד משמעית, אלה לא היו גירושים פיקטיביים. אולם איך שאומרים וכפי שאתם רואים...סוף טוף הכל טוף?
K-K בניגוד למקובל בד"כ בתחום הגירושין. גרושתי המשיכה לגור אצלי תקופה דיי ארוכה. אפילו ארוכה מדי לטעמי.. כשעושים חשבון פשוט. מסיבות שלא אוכל לפרט כאן. אבל אני חייב לציין חד משמעית, אלה לא היו גירושים פיקטיביים. אולם איך שאומרים וכפי שאתם רואים...סוף טוף הכל טוף?