:-אני מכוונת לי את קיפול הכביסה לזמן המועט יחסית שאני צופה בטלביזיה.. ואז.. הקיפול אכן מונוטוני.. הטלביזיה מסיחה את דעתי... את ההפלגה למקומות חבל"ז אני שומרת לזמנים אחרים..
מז'תומרת מי תקפל לך?... האקסית רק מכבסת? זה לא שווה.. זה כמו אחד ששוטף את הכלים ומשאיר את כל הסכו"ם בתחתית הכיור... הכי מעצבן
להנשא בכדי להתאפס על מקפלת?... נסה ליפול על מישהי שקיפלה מצנחים בצבא.. אנא עארף... היא בוודאי תעשה זאת עבור פחות מנישואין
לא.. אני לא אקסית.. בת.ז. שלי כתוב "אלמנה"... זוכרת שזה נכון.. זה היה מזמן... לא כדאי לך להתאפס עלי.. גם שונאת לקפל וגם תמיד אומרת "לקחת אותי אלמנה... תחזיר אותי אלמנה"...
לא יודע מה הקטע שכולם נדלקים על חלב אם.../images/Emo201.gif
בטוח לא בשביל החלב. כנראה הקירבה לפיטמה עושה את ההבדל. באחת מתוכניות המתיחות נתנו למישהו לטעום חלב.. הוא טען שהטעם מוזר.. כשגילו לו שזה חלב אם.. הוא פשוט השפריץ את זה החוצה...כאילו שזה שתן חתולים.
מיילא כביסה...יש כאלה "שעושות יסודי"...ז"א פאנלים, חלונות, שפונג'ה....אז מכפת לך...שב לך ליד המחשב...שתכבס לה גם את נשמתה....תאר לך מצב אתה יושב בסלון/מחשב ..כולה רוצה לראות משחק של מכבי/ביתר/ כותב ללנו איסה סיכום שבועי ...כל הבית מוצף מים אתה צריך לשבת עם הרגליים "למעלה" לשירותים אתה לא יכול להיכנס .."היא עושה חרסינות"...על אוכל בכלל אין מה לדבר כי "כרגע גמרה לעשות כלים"..החלונות פעורות [ בקור הזה] כי היא "עושה חלונות...מה קרה???על מה המהומה???מקסימום יש לך כביסה נקייה וריחנית..אני דווקא חשבתי שאולי...אבל רק אולי...אתה רוצה קצת תשומי...?????????
מה זאת אומרת 7 שנים גרוש וחצי שנים בנפרד? פספסתי משהו או שזה מה שאמרת כאילו.? אתה לא מפסיק להפתיע אותי. זוכר ששאלת על עיסוקים נוספים שלי חוץ מזיבול מח? נכון שסיפרתי? אז בבקשה האר את עיני וסבר את אוזני וחוץ מזה הבאתי לך שוקולדים חבל"ז