הידעתם?

ben 911

New member
גולדי, דוקא קיפול בגדים זה מעין ריפוי בעיסוק.

או ריסוק בעיפוי..תלוי איך מסתכלים על זה.
בתחילת הקיפולים.. אני תקוע עם קו מחשבה של איך וכיצד לקפל.. בהמשך... הקיפול הופך להיות מונוטוני והמחשבות מפליגות למחוזות שחבל"ז.
חוץ מזה...את יודעת, אם אין אני לי מי תקפל לי?

:-בגלל שאני שונאת לקפל....

:-אני מכוונת לי את קיפול הכביסה לזמן המועט יחסית שאני צופה בטלביזיה.. ואז.. הקיפול אכן מונוטוני.. הטלביזיה מסיחה את דעתי... את ההפלגה למקומות חבל"ז אני שומרת לזמנים אחרים..
מז'תומרת מי תקפל לך?... האקסית רק מכבסת? זה לא שווה.. זה כמו אחד ששוטף את הכלים ומשאיר את כל הסכו"ם בתחתית הכיור... הכי מעצבן

ben 911

New member
גולדי, תיכף רואים שאת מבינה עיניין. ../images/Emo8.gif

יש מצב שאת אקסית של מישהו?
אני חותר למושלמות מסויימת בחיי.. אז יש לי כבר מכבסת...
לא נותר לי אלא להינשא שוב כדי להתאפס בעתיד על מקפלת.

בן.. תקנה פרה בשביל כוס חלב?../images/Emo9.gif

להנשא בכדי להתאפס על מקפלת?... נסה ליפול על מישהי שקיפלה מצנחים בצבא.. אנא עארף... היא בוודאי תעשה זאת עבור פחות מנישואין
לא.. אני לא אקסית.. בת.ז. שלי כתוב "אלמנה"... זוכרת שזה נכון.. זה היה מזמן... לא כדאי לך להתאפס עלי.. גם שונאת לקפל וגם תמיד אומרת "לקחת אותי אלמנה... תחזיר אותי אלמנה"...

ben 911

New member
גולדי, אז ראשית מעדיף פרה מאשר אבקת חלב. ../images/Emo9.gif

ואם זה בא בתוך כוס...אשריי.
אבל אמרתי זאת רק בשביל הדאחקות,
נראה לך שאני יימעד שוב אל תוך מדמנת הרבנות?
איך אומרים? הנכווה ברותחין נזהר ב-נשואין..

אני במקומך... הייתי מעדיפה חלב אם..../images/Emo9.gif

ומהמעט שנכנסתי הנה בימים האחרונים.. הייתי בטוחה שזו תהיה תגובתך
ברור שאמרת זאת בשביל הדאחקות... כמו לא מעט דברים שנאמרים כאן

ben 911

New member
לא יודע מה הקטע שכולם נדלקים על חלב אם.../images/Emo201.gif

בטוח לא בשביל החלב. כנראה הקירבה לפיטמה עושה את ההבדל. באחת מתוכניות המתיחות נתנו למישהו לטעום חלב.. הוא טען שהטעם מוזר.. כשגילו לו שזה חלב אם.. הוא פשוט השפריץ את זה החוצה...כאילו שזה שתן חתולים.

ben 911

New member
שוש, תודה על המחמאה. ../images/Emo140.gif

אבל גם אני איני טלית שכולה תכלת.
אבל מה שנכון, הראש הוא קצת כחול.

בן...תתנחם...

מיילא כביסה...יש כאלה "שעושות יסודי"...ז"א פאנלים, חלונות, שפונג'ה....אז מכפת לך...שב לך ליד המחשב...שתכבס לה גם את נשמתה....תאר לך מצב אתה יושב בסלון/מחשב ..כולה רוצה לראות משחק של מכבי/ביתר/ כותב ללנו איסה סיכום שבועי ...כל הבית מוצף מים אתה צריך לשבת עם הרגליים "למעלה" לשירותים אתה לא יכול להיכנס .."היא עושה חרסינות"...על אוכל בכלל אין מה לדבר כי "כרגע גמרה לעשות כלים"..החלונות פעורות [ בקור הזה] כי היא "עושה חלונות...מה קרה???על מה המהומה???מקסימום יש לך כביסה נקייה וריחנית..אני דווקא חשבתי שאולי...אבל רק אולי...אתה רוצה קצת תשומי...?????????

ben 911

New member
ערד', אני מבין שאת מביעה סולידריות איתה. ../images/Emo10.gif

אני לא מתפלא על כך.
את הרי גרה דרומית ממנה.
מסתבר שככל שאתן מדרימות יותר...מכונות הכביסה שלכן טעונות סל"ד עוד יותר גבוה. בקיצור הבנתי שגם אצלך כל היום מכבסים...תולים.

kiki35

New member
רגע רגע לא הבנתי בן,

מה זאת אומרת 7 שנים גרוש וחצי שנים בנפרד? פספסתי משהו או שזה מה שאמרת כאילו.? אתה לא מפסיק להפתיע אותי. זוכר ששאלת על עיסוקים נוספים שלי חוץ מזיבול מח? נכון שסיפרתי? אז בבקשה האר את עיני וסבר את אוזני וחוץ מזה הבאתי לך שוקולדים חבל"ז

kiki35

New member
ברור שלא מדקדקת בקטנות

רק חשבתי שלא הבנתי טוב חחחח מרכך באדין הכחול הוא הכי טוב והכי ריחני

למעלה