הידעתם

hadas555

New member
הידעתם../images/Emo35.gif

הידעתם
3 עובדות על ג´ושוע ג´קסון (פייסי בסידרה):
הוא משוגע על הסידרה "משפחת סימפסון".
הוא וקייטי הולמס (ג´ואי בסידרה) היו חברים במציאות אך נפרדו.
שהוא בא להבחין לסידרה דוסון קריק בתחילת דרכו התכוון ג´ושוע להיבחן לדוסון הוא לא התקבל המפיקים החליטו לשים אותו בתור חבר של דוסון. ולבסוף תמונה מי ידע? מי לא? הדס

רינת4

New member
מזל! ../images/Emo3.gif

כי מה היינו עושים בלי פייסי? אבל דבר אחד לא הבנתי: לפני שהוא נבחר לתפקיד, לא היה אמור להיות לדוסון חבר טוב? ובגלל שהוא לא התאים לשחק את דוסון, אז החליטו להמציא תפקיד במיוחד בשבילו? או שהתפקיד הזה כבר היה קיים?

../images/Emo105.gifאני ידעתי !!!

והנה עוד כמה: הוא אלרגי לבוטנים הוא אוהב לקרוא פילוסופיה (חמוד...) הוא הציל שתי נשים מטביעה כשקפץ לאגם קפוא כדי להציל אותן!!! (חמוד..) הוא גם אוהב תיקים באפלה!! (וגם משפחת סימפסון) אמא שלו היא מלהקת שחקנים התפקיד הראשון שלו בטלויזיה היה קמפיין לחברה תירותית לא מזמן הוא קנה את הבית שגדל בו ומצא חיילים שהחביא מתחת למרפסת כשהיה קטן!! יש עוד אבל אני לא אשגע אתכם!!!

LillipooT

New member
אני גם ידעתי ../images/Emo60.gif

אבל לא את מה שטל כתבה..חחח.. טל את משוגעת עליו יותר ממה שחשבתי !!

Piper

New member
גם אני ידעתי...../images/Emo42.gif

רק לא על המרפסת...איזה חמוווד!! טל...אם תשגעי אותנו עוד אני מאוד אודה לך...יותר פריטים יותר טוב!

hadas555

New member
תראו

ג´ושוע התכוון להיבחר לדוסון אך לא התקבל... המפיקים החליטו לשים אותו בתור חבר של דוסון מובן? הדס

הנה עוד עובדות..../images/Emo105.gif

לפי בקשתכם..... * כשהוא היה יותר צעיר הוא השתתף במחזה " ווילי וונקה ומפעל השוקולד" הוא שיחק שם בתור צ´רלי (שוב בתור צ´רלי...כמו באלופים על הקרח!) * הוא אוהב נשים מבוגרות ממנו כי הוא אומר שהן בעלות יותר נסיון חיים או משו... *ההורים שלו גרושים * יש לו אחות אחת קטנה ממנו * הוא נולד בוונקובר * הוא אוהב מאוד הוקי *הוא וג´ימס ואן דר ביק גרו ביחד בצילומי העונות הראשונות *הוא משחק בסרט "התלמיד המצטין" המבוסס על פי הספר של סטיבן קינג *היה לו תפקיד קטן בסרט צעקה 2 (למי שלא ידע..) מממממממ אני אחשוב על עוד ואחזוא אליכם...

LillipooT

New member
וואלה !? ../images/Emo60.gif

הם גרו ביחד? וואי..די מוזר לי לדמיין את זה! ממ..

הם גם גרו עם שומבה...../images/Emo105.gif

הכלב של ג´וש... ותשמעו משו מוזר שקראתי... מסתבר שג´וש יצא\יוצא (לא ברור) עם אחת בשם רוסריו דוסון...או באנגלית:Rosario Dawson מישו יודע על זה משו???

../images/Emo105.gifלג´וש יש סרט חדש!!!!!!!!

הוא יצא ב-2003 וקוראים לו:LONE STAR STATE OF MIND אני לא יכולה לחכות (i don´t want 2 wait...חח) עד שהסרט יצא!! :*)

אוקי....בררתי קצת..../images/Emo105.gif

הם חברים!!! ג´וש ורוסריו משו.... שימו לב לתמונה!!!! ותקראו את הכתבה!!! איזה מתוק הוא מאוהב בה!!!! כמה שאני מקנאה בה,אני מקווה שיהיה מאושר,ואם היא תפגע בו יהיה לה עסק איתי!!

לאנה

New member
וואי איזה קטע!

כמה צירופי מקרים יש במה שאני הולכת להגיד! צירוף מקרים מס´ 1 - שם משפחתה של רוסריו הוא......, דוסון! צירוף מקרים מס´ 2 - אתמול ראיתי "ג´וזי והפוסיקאטס"!, או.קיי, אני מודה, ראיתי שוב היום........ במחשבה שניה רק שני צירופי מקרים, חחחחחח........... ועוד משהו - היא נראת ממש מתוקה, כך שג´ושי בחברה טובה, ואני ממליצה לכולם לראות את הסרט, הוא ממש מתוק!, אה, וגם, יש בו שירים נורא יפים!.........

קראתי עכשיו...../images/Emo105.gif

שכנראה שהם נפרדו... :*( לא ידוע אבל היה כתוב באישה עיתון בארה"ב שהיא יוצאת עם האקס של j-lo כריס... אני מקווה שזה לא נכון..... מסכן...

LillipooT

New member
הסרט ! ../images/Emo60.gif

הבכורה של הסרט הייתה אמורה להיות באפריל 12, 2002.. אבל זה נדחה וכרגע לא ממש ברור למתי.
זאת קומדיה
זכתה בחמישה כוכבים!! כלומר 5\5 .. כל הכבוד ג´ושוע !!

LillipooT

New member
גם לקייטי יש סרט חדש !

Abandon - יצא בסוף ספטמבר 2002 (9\27) עוד סרט איימה של קייטי ...

למעלה