הידעתם ש..

green witch

New member
הידעתם ש..

שכבת י' יוצאת לטיול שנתי באילת!!!
ושבשונה משנים קודמות אנחנו אחריי פסח חוזרים ללמוד כרגיל...
אבל זה לא מפתיע אהא?!? תמיד דופקים אותנו..מחזור 1988 /:

Loreleiִ

New member
הם פשוט שונאים את השכבה שלנו.

זה ההסבר היחידי שנראה לי הגיוני לכל השטויות שלהם. מישהו רוצה שאני אכין לו חולצה?

Mooa-Numi

New member
גם מחזור ד' המשיך ללמוד אחרי פסח

לא רציני, איזה שבועיים בערך עד שזה דעך פחות או יותר.. אממ, מה התאריכים של הטיול שנתי? ושל פסח? כי הבנית שיש איזו חפיפה ביניהם?

green witch

New member
רשום בפירוש שהם יוצאים

להרי אילת..והטיול לאילת מאז ומתמיד כונה "הרי אילת"

Ms UnderstOod

New member
אל תהמרי על זה שהם יהיו באילת

אפשרי שזה יהיה כמו טיול חנוכה.. פשוט.. הרי אילת literally בלי אכסניות וmall הים

glebRa

New member
זה משנה כי טיול בהרי אילת הוא טיול

יפיפה. והוא לא כולל שום ירידה אל העיר. הצוקים של הרי אילת מדהימים, ישנם שבילים שאולי שקים לטיפוס אבל שווים כל צליעה/יבלת/קללה/יללה כשמגיעים למעלה. הסיכוי היחיד שיכול להיות הוא שייקחו אותם ביום האחרון לשעה וחצי שעתיים בטיילת. שוב סיכוי יחיד, ואני מניח קלוש.

מי מחזור 88?

וששכבת י' ישרפו באילת. רמת הגולן זה פי אלף.. לא לא.. פי מלאנתלפים יותר טוב מאילת. ממש קיפוח. ואחרי פסח לא חוזרים ללמוד כרגיל. רק השלמות, בגרויות וכאלה..

yidan

New member
שירה אני כל כך מסכים איתך

רמת הגולן זה פי מלאנתלפים יותר טוב! חוץ מזה התחלתי לשנוא את אילת ב7 ביקורים האחרונים שם רק התכאכזבתי...

glebRa

New member
YYY, אני כ"כ הולך לטחון לכיתה שלי

את השכל עם מורקי"ם של גולני וחטיבה 7 (שריון)...

glebRa

New member
בונא... זה עוד כלום. אני מכין

הרצאות לפי מס' מקומות ברמה. נקווה שנבקר בהם. תל פאחר, חרמון, עמק הבכא ועוד ועוד.

מסתבר

New member
מה פשר הסמיילי הזה?

נראה לך שאני צריך עוד קצת טפטופי רעל בסגנון "מזל שיש לנו את הצבא הכי גרעיני במזה"ת, בוא נלך לצוד קצת ערבים"? חלאס, טיול שנתי יב', רגע ל-פ-נ-י הצבא, למקרה והתבלבלת... באמת שאין צורך להפוך אותו לגיבוש כלל צהלי.

glebRa

New member
אין שום קשר לגיבוש, מורעלות, או

משהו כזה. לראיה, שים לב שגם מגמת א"י תכננה לערוך הרצאות בנושא מורקי"ם על רמת הגולן. אני לקחתי את זה כיוזמה אישית. לא היה לי מושג שהם מתכננים את זה. חשבתי שזה יעניין, קצת, ההיסטוריה של העם. כן. מה לעשות חלק מן ההיסטוריה של העם הזה הוא סיפורים אישיים של לוחמים שונים (מהחוראני מגולני ועד הצ'פס בשריון וחבריהם), על נק' ארות מבטם של הקרבות האלו. לאו דווקא פיאור צה"ל. "אנחנו חזקים, הערבים מטומטמים". אני התכוונתי לספר עד כמה הקרבות הללו היו קשים לאנשים שחוו אותם. להציג חלק מן הטעויות הפיקודיות (גם ברמת המח"ט/מג"ד וגם ברמה המערכתית - גולדה וחברים). יודע מה... יותר טוב שאתה לא איתי בכיתה. לפחות לא יהיה מי שיגיד לי נון סטופ "מורעל". כבר התחיל להרגיז העניין הזה.

למעלה