הידידות החדשות שלי ...

הידידות החדשות שלי ...

באחד מימי השבוע יצאתי לחמי געש להתנקות ולהטעין אנרגיות חדשות ,( דבר שאני נוהג לעשות מידי חודש ),לא מזיק להיפך רק מועיל . יש כמה בריכות של מים גופריתיים עם טמפרטורת חום קבועה וזרמים בלחץ לעיסוי חלקי הגוף ,יש סאונות יבשות ורטובות ,וצינורות המוציאים שפירצי מים בלחץ המעסים את קרקפת הראש גב ברכיים כתפיים וצוואר. בקיצור יום לטיפול בגוף ,( יש כאלה המכנים זאת הסרת חלודה ). כעיקרון וחשוב מאוד להקפיד על העקרון הזה אסור לשהות במים יותר מ-15-20 דקות,אז מידי פעם צריך לצאת מהמים ולהתרווח בכסאות,או המיטות הפזורים בשטח. בשעות הצהריים בעודי נח לי באחד הכסאות מגיעות אלי שתי נשים בגילאי 50 לחייהן לבושות בחלוקים לבנים של הספא במקום ,שלום הן אומרות לי ושואלות האם אפשר לשבת לידי ,כמובן שאני אומר ומיד זהיתי אותן שתי ידידות שלי שלפני מספר חודשים הוזמנתי לבית אחת מהן לעיסוי ,בחורות אלמנות חיות טוב ותמיד הולכות יחד אם זה לחו"ל או נופשונים בבתי המלון בארץ. הן שאלו למעשי במקום והסברתי להן שאני נוהג מידי פעם לבוא להתרגעות וטעינת מצברים,הן סיפרו לי שהן באו ליום ספא הכולל כניסה לכול האתרים במקום ,בריכות סאונות וכו... וכן עיסוי בוץ של 40דקות . והביעו את אכזבתן כי לא הרגישו בשינוי מיוחד מלבד ריח הגופרית הכבד ,שלטענתן מקשה על הנשימה,וכן שכול העסק למעשה יקר ,(חבילת טיפולים יקרה יחסית ),והן היו מעדיפות את טיפול העיסוי בביתן עם השמנים הארומטיים ,ובכלל אווירה והרגשה אחרת . לאחר שיחה של כ-30 דקות נכנסנו יחד לבריכת הגקוזי והמלצתי להן להטות את אזור הכתפיים והגב לזרמי המים כמה שהדבר מועיל ,לאחר שהיה של 15 דקות יצאנו מהבריכה וחזרנו למקומותינו,שוחחנו ,וקבענו להפגש לטיפול בדירתן בשבוע הבא .כמה שחמי געש מועיל לפעמים אין כמו העיסוי בספא ,והכי נוח ומתאים בבית .נכון אישרתי , החלפנו מספרי טלפון וקבענו לשבוע הבא בבית אחת מהן ,הן כבר יודיעו לי אצל מי .נפרדנו עד למיפגש הבא ,בזכות הביקור בחמי געש הכרתי עוד שתי ידידות ....

ידידות היא דבר נפלא...../images/Emo142.gif

הצצתי בבלוג שלך, לא בטוחה שהידידות מנחה אותך, לפי הסיפוריך אתה פנתר לא קטן, i hope you have safe sex

המנהל כבר ידע...

למחוק מה שלא ממש צריך כאן, ישנן סתירות בסיפור, על ידידות שהכיר איך הפכו לחדשות אין לי שמץ, אבל זכה לבקר אצלן, שיהנה לנו בודאי זה לא מזיק...

למעלה