הידד לברוק

S c a r l e t t

New member
אני סקרלט ואני בת..

ואחרי שהבהרנו את זה, אני עדין לא מבינה איך אפשר להגדיר את ברוק כקורבן עם התנהגות כזו, היא פגעה בהרבה אנשים בדרך והם הקורבנות כאן. ולגבי שילה אני בכלל לא מסכימה, האישה היא רוצחת ופסיכית לגמרי שום מרדף אחרי אושר ואהבה לא מצדיק את זה!

ומה שהכי מוזר בברוק -

תמיד סולחים לה! תארו לכם אילו עלילות עסיסיות היה ניתן לייצר, אילו היו מאפשרים לדמויות לא לסלוח לה כל-כך מהר. אם דמות אחרת (טיילור, למשל) הייתה פושעת במעשה נבזי כלשהו, הדמויות היו מחרימות אותה. אבל כשמדובר בברוק - המעשה המכפיר נסלח ונשכח! מה גם שסטפני פחות או יותר הפכה למאוסה עלי - היא מצטדקת יותר מדי, לא מוכנה לוותר ובטוחה שהיא יודעת הכי טוב מכולם. אולי מה שחסר בסדרה הוא פיתוח דמויות. אני לא יודעת אם זה כך גם באופרות סבון אחרות, אבל הסדרה יותר מעשור על מסכי הטלוויזיה, ושינויים קריטיים באופי הדמויות לא נראו. אמנם הדמות של ברוק התפתחה בצורה כלשהי, אך מדובר רק בדמות אחת מכל הסט. בראדלי, הגרדום מצפה לך!

Shiri from the block

Active member
נראה לי.. שלברוק תמיד סולחים כי כבר רגילים אל השטויות שלה.. כשאמרת שאם טיילור הייתה עושה משו אז היו מחרימים אותה, כי לא רגילים שטיילור תעשה דברים רעים. ובשביל מישי שכל כך נחשבת כ"קדושה" זה יותר חמור מאשר מישי שנחשבת.. אממ זונה?../images/Emo3.gif

ומה בנוגע לאמבר?

גם היא לא נחשבת לצדיקה, ובכל-זאת עשו לה את המוות עד שסלחו לה - אם בכלל. סך-הכל היה אפשר לפתח את העלילה הרבה יותר, אם המגבלה הנ"ל לא הייתה. אותי לפחות היה מעניין לראות, לשם שינוי, את סטפני מצדו האחר של המתרס. אולי משהו בסגנון שבו הדמויות יפנו לסטפני עורף, כשיתברר שהיא לא כל-כך תמימה כפי שנתנו לצופים לחשוב. אפילו להעליל על טיילור, יתקבל בברכה (אע"פ שאני מעדיפה אותה על-פני ברוק). טיילור סיפרה איך היא שבה לחיים, אבל אולי מסתתרים עוד דברים מאחורי-הקלעים?

דוחה? אני לא בטוח

שוב, היא לא שה תמים אבל עם בעל שאשתו חוזרת מהמתים כל הזמן(רידג'), דמות אקסית מיתולוגית שמצטיירת כמאמא תרזה (טיילור), חתן שלא מפסיק להתחיל איתה (דיקן, ניק), חם שלוטש בה עיניים (אריק), מטפלת שגונבת את בעלה (שילה) חמה ששונאת אותה (סטפני), כלה מהגהנום (אמבר), בת צעירה יפה מוכשרת ואהובה ממנה (ברידג'ט) קצת קשה להאשים אותה

למעלה