הידד לברוק

הידד לברוק

לא מכיר את חוקי השרשור אז בזין שלי אם פתחתי שרשור חדש ואיפה שהוא בין הדפים יש את הנושא הזה, אתם תשמעו, הגעתי למסקנה שברוק עדיפה פי מיליון על פני טיילור!!! האישה הזאת קורבן, נדחת שוב ושוב ע"י בובת טומי שתסלחי לי טיילור אבל השנים וסכין המנתחים עשו את שלהם - את נראת זוועה! אין מה להשוות בין טיילור של פעם להיום ובלי קשר למראה (ברוק לפחות אוטנטית ולא נראת מעוותת אלא אישה בשלה בת גילה) אני מזהה עם ברוק, פעם שניה שהסיוט הכי גרוע שלה חוזרת מהמתים ומערערת כל שווי משקל ובאלנס בחייה ואתם עוד מאשימים אותה? אני מודה גם אני שמחתי לראות את טיילור והיא דמות חשובה שבפרספקטיבה לאחור רואים שיש לה משקל כבד בסדרה ובעניין בה אבל לגבי מי יותר אנושית, אמיתית, שווה, ומעוררת הזדהות? ברוק. תנסו אתם להכנס לנעליה ואז תחשבו טוב טוב אם לרדת עליה... היא נעזבה, נזרקה, נדחתה, השתגעה, ננטשה, שוב ושוב לאורך השנים לא מגיע לה טיפת נחת שקט ושלווה? אז עם כל הכבוד לטיילור ולמסע השיבה הבייתה, קחי את דנטה, תחזרי לתורן, תבדקי שוב מה יכול להיות עם אריק, אולי בכלל תעשי סיבוב על מאסימו ואם תצליחי להשאיר את הקטור בסביבה עם איזה רומן לוהט מה טוב יהיה, אבל את רידג' המקשיש מזקין ומאפיר תעזבי במנוחה כי ברוק עדיין בסביבה....

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif רק חבל שזה לעולם לא יקרה../images/Emo7.gif כי בראדלי שונא את ברוק יותר מידי!!../images/Emo46.gif

שונא? ממש לא

לדעתי ברוק היא אחת הדמויות הכי מעניינות ביפים והכותבים מתפרעים איתה היא אהובה, לא שגרתית ומאפשרת להם ללכת למחוזות שטיילור בחיים לא תגיע

Indiman1

New member
שמתי לב למשהו מעניין

הפיסקה האחרונה שלך - " קחי את דנטה, תחזרי לתורן, תבדקי שוב מה יכול להיות עם אריק, אולי בכלל תעשי סיבוב על מאסימו ואם תצליחי להשאיר את הקטור בסביבה עם איזה רומן לוהט מה טוב יהיה, אבל את רידג' המקשיש מזקין ומאפיר תעזבי במנוחה " הפיסקה הזו מתאימה יותר לברוק ולא לטיילור כי ברוק היא זו ששוכבת עם כל מה שזז, אז רק הצלחת לשכנע אותי יותר שברוק צריכה לעזוב את רידג'. חחח..

faery18

New member
חחח../images/Emo6.gif בדיוק מה שחשבתי../images/Emo45.gif

שקראתי את זה בהתחלה משהו לא הסתדר לי.. בגלל זה לא היה ברור לי.., חח מה באת להגן על ברוק ואתה מזכיר לנו את כל מה שהיא עשתה??חחח

תאמת

לא מעניין אותי במי רידג' יבחר, אני רק אומר שצריך להפסיק להתייחס לברוק כאל זונה נכון היא מריה הקדושה, אבל היא הרבה יותר אנושית ומעניינת מכל הצדקניות האחרות בסדרה

נמאס מהשגרה בין רידג' לברוק.

מה גם שאם ברוק תשאר עם רידג', יהיו פחות סקנדלים, לדעתי. בכל מקרה, טיילור אוונז. אפילו אם היא תחליט לחיות עם תנין שוויצרי. o_O;;

תחשבו על משהו

רידג' לא יתגרש מטיילור וטיילור לא תעזוב את רידג' לעולם אז מה, ישאירו אותם ביחד ועוד שנתיים יהרגו את טיילור שוב? לדעתי התסריטאים מתכננים משהו לזוג הזה כי לשים אותם ביחד זאת משאלת מוות

S c a r l e t t

New member
ברוק הקורבן../images/Emo35.gif

דו מי אה פייבור... יש לי רק מילה אחת להגיד-דיקן כל מילה נוספת מיותרת, ברוק רחוקה מלהיות הקורבן או המלאך בסיפור, מישהי שעושה דבר כזה לבת שלה לא ראויה לשום אושר

כן היא קורבן!

של הנסיבות, של החיים, של הזמן ושל הסובבים. למה היא ושילה כ"כ התחברו לפני שנים, כי שתהם רק חפשו אהבה והלכו למקומות ששם הם ימצאו אותה

S c a r l e t t

New member
מאוד הגיוני...../images/Emo31.gif

אז בואו נהפוך גם את שילה ל"קורבן של החיים, ושל הנסיבות" הרציחות, האיומים והפסיכופתיות הכללית שלה הם רק סימפטום, היא בעצם אישה מסכנה ובודהה- קורבן שמחפשת אהבה... ברוק לא קורבן בדיוק כמו ששילה היא לא קורבן, היא אולי נהנית להפוך את עצמה לכזו ולגרום לאחרים (בעיקר לגברים) לחשוב שהיא קורבן אבל היא הביאה את הכל על עצמה, החיים הביאו לה אהבות, ילדים, כסף, קריירה מצליחה, אוקיי אז האהבה נגמרה, זה אומר שצריך לעשות כל דבר אפשרי כדי להשיג אותה בחזרה?? שפשוט תתקדם הלאה...

תתפלא

שילה אולי חולה, אבל הנסיבות החמירו את מצבה לדעתי ברוק התפספסה בקטע של העורך דין מתחילת הסדרה וגרנט ציימברס שהיה אליל ויכל לעשות אותה מלכה

לא הבנתי

מי זאת סקרלט ובאיזה הקשר זה נאמר? (הסקרלט היחידה שאני מכיר זאת מחלף עם הרוח ואני לא מוצא מקום להשוואה)

Shiri from the block

Active member
S c a r l e t t היא בת../images/Emo3.gif רשמת למעלה "תתפלא" וזה אמור להיות תתפלאי../images/Emo3.gif

למעלה