לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif
גידי מבקש לראות אותך משחרר את יד שמאל מהכידון כדי שתבין שבעצם לא צריך לחץ על הכידון בגז קבוע. זה לא אומר שבכל השכבה שמאלה אתה צריך לעשות את זה
בקורס עושים את זה בצורה מבוקרת אבל בכביש הציבורי כשרוכבים לא ממש מנוסים ילמדו את זה ממך ויעופו כי היד לא היתה במקום הנכון בשביל לפעול אינסטנקטיבית, שלא תגיד שלא ידעת שלתרגול המצחיק שלך יכולות להיות השלכות לא טובות. תפסיק עם זה כבר. (ומה זה הקטע של עזיבת שתי הידיים ותימרון האופנוע עם הגוף
ישב מהצד עם שק פופקורן, מצלמה לחברה', ויצעק הערות כמו "וואי אחי - זה בטח כואאאב עכשיו נורא, הא?! איזה ג'לג'לון הבאת! ת'נגב תדם כבר - תכף בא עוד מישהו!"
../images/Emo4.gifאתה מקנא שמוטי רוכב יותר טוב ממך
בכלל הגישה שלך נהייתה גועל נפש בזמן האחרון, מסופקני אם ישארו לך חברים בקצב הזה. ברם, ישנה הסתברות קלה שאני אמשיך לחבב אותך על שום הבישול התימני המשובח שאתה מפיק. ישר כח.
הייתי מעוניין לצטט אדם גדול וחביב העונה לשם מושה, כדלקמן : "עזובתי באמאש'ך,כך לך מלוא החופן,וסע מערבה אל הגדול הכחול" משה (אונדה) ג'יקסון, קולבוטקס, ישראל.
הייתי מעוניין לצטט אדם גדול וחביב העונה לשם יאריב, כדלקמן : "טול גרב ניילון ישנה וכרוב כבוש, ערבב עם 30 גרם מלח ים וקורט סוכר חום. מרח שכבה נדיבה בתוך פיתה עירקית וסע לים." יאריבוס (בטון) [זועף על צניחת מניות רגעית]