היגוי וגידי פרדר

היגוי וגידי פרדר

בעניין הויכוח שהיה לי ולגידי פרדר, אני מודה שטעיתי. ניסוי כלים שנערך ביום ו' והיום, הוכיח לי כי אופנוע שחג במעגל עם גז קבוע, לא יפול, וימשיך בתנועה קבועה במעגל.

asparagos

New member
אתה הורס את כל הקטע בפורום

ואני חשבתי שהעמדה שכל אחד נוקט בהתחלה היא זו שמחייבת אותו עד סוף ימיו ועל בעל הדעה לחקור ולהביא ספרים ומאמרים וחוקים פיזיקליים התומכים בדעתו ולא משנה מר אומרים לו.
גדול לך תלמד מאחרים בפורום שיודעים לעמוד על דעתם.

noyfb

New member
..ואף על פי כן נוע תנוע....../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif:-

C O L T

New member
תראה, תבין, לא כולם קיבלו חינוך

כמו שלך, עם שוט ושוקר חשמלי, שכלל את הפקודות "ארצה" "שב" "שחק אותה מת" וכ"ו, לכן אחדים מאיתנו לא מקבלים טוב מילים אשר נשמעות לך טבעיות ומקובלות. להבא אכתוב מכתב מיוחד למוסד בו אתה מאושפז כרגע, עם בקשה מיוחד להמנע משימוש בפקודות אלה העושות לך פלאשבקים לתקופה קשה של ילדותך. מקבל את מצבך בהבנה, חזק ואמץ, יום אחד תמצא את צלם האנוש שוב
בהצלחה!

WildFade

New member
תגידו

יש מה ללמוד את קורס ב' על בשביל GS500? או להסתפק בא' בלבד

orenk9

New member
את השאלה הזו

שואלים בד"כ על קורס "אומנות הפניה" (איך שלא קוראים לקורס הזה היום. משנים לו את השם פעם בחודש...) - זה הקורס עם ה LeanMachine (=נינג'ה עם גלגלי עזר). על הצורך בקורס שלב ב' (בד"כ) אין עוררין, גם אם יש לך קטנוע/קאסטום. אני עשיתי על GS, וזה היה מאוד במקום לדעתי. אני אישית אחכה עם קורס גלגלי העזר (למרות הציניות שלי, אומרים שה 10 דקות על המכונה הזו זו חוויה בלתי נשכחת) עד שאני אסיים את בית הספר היסודי ואעלה לחטיבת הביניים.

noyfb

New member
אני ממסגר את היצירה האחרונה שלך.

אפילו אתה תבין עד כמה אתה דביל , כשאחשף. ...יחד עם היתר כמובן.

noyfb

New member
../images/Emo12.gif אני בסה"כ מחכה עד שיגלידו לי

צלקות השוט ו"מכתשי" השוקרים.....

enigo

New member
שוקר לא משאיר "מכתשים"

הוא משאיר כויות. אבל אלא אם יש לך עור רגיש במיוחד, לא נשאירם סימנים אחרי שבועיים שלושה. לפנות מקום ביומן?

memphis

New member
חשבתי שזה ברור מאליו... מוזר

הרי בפיזיקה ואווירונאוטיקה (ווקטורים) לומדים זאת. כוח צנטרפוגלי שרוצה בכוח לפרוץ למחוץ המעגל וניתקל בהתנגדות של הצמיג עם הכביש ובזוית מחושבת (שהיא בד"כ טבעית) אותו אופנוע יהיה יציב עד שייגמר הדלק או שיהיה גורם אחר שישפיע על הכוחות. בהצלחה.

למעלה