היגדים למנבסון

• פותח הנושא ntt82
  • פורסם בתאריך

ntt82

New member
היגדים למנבסון

שלום לכולכם. אני מריצה פיילוט ראשוני לתכנית המנבסון בבית ספרנו. כלומר, כבר את תעודות סוף השנה הזו אני אכתוב במנבסון. מכיוון שאני הראשונה שמתנסה בזה אצלנו, עדיין לא גובשה רשימת היגדים משלנו, ועלי בעצם, למצוא היגדים לבד. מכיוון שהגיבוש הבית ספרי של ההיגדים יעשה רק בחופש הגדול. הבעיה היא כמובן הזמן הקצר כל כך שיש לי. האם מישהו מכאן משתמש במנבסון, ומוכן לשתף אותי בהיגדים שגובשו אצלו בבית הספר? אני פשוט מחפשת להרחיב את המלאי האישי שלי, היגדים אלו לא ישמשו את כל בית הספר שלנו, שכאמור יגבש היגדים משלו בהמשך. הרבה תודה נעמית

נעמית - מקדי את רצונך...

בוקר טוב אפשר- חבל"ז (חבל על הזמן) - עם הישגיך. אפשר "השיגיך" הם כמו : "פצצות לגבות" "רסיסים לריסים" (סלנג שכיח בפיהם... - לא מי יודע - מתאים לתקופה ) ס-ת-א-ם ( זה בגלל הקנאה באלו שנשארים עכשיו בבית ) בכל מקרה מקדי את סוג האוכלוסיה/ביה"ס יסודי, חטיבה...ובאיזה קו מנחה של היגדים את מעונינת ( מה חסר לך ? ( אצלנו לדוגמא - יש מאות הגידים - אך זה מתייחס לקבוצות שונות של אוכלוסיות/ מגמות/ מבחנים/ קורסי קייץ/ השלמת חומר וכו´... אז במי המדובר אצלך ובמה בדיוק את מעונינת ?

נעמית, בבקשה

בילקוט המנהל, רעיונות, יש היגדים מקווה שזה מה שאת מחפשת

noam778

New member
כנסי לכאן לחצי על מנבס ויש שם הכול

יש שם הכול כולל הגדים ותעודות ומה לא.. בילוי נעים נעם

ntt82

New member
תודה תודה תודה../images/Emo24.gif

בבוקר שלחתי שאלה לחלל הפורום, וחזרתי הביתה בצהרים וחיכו לי תשובות נפלאות. המון תודה לכולכם על הזריזות, והחריצות.. אנימורה בבית ספר יסודי, וכעת אנימכינה את המנבסון רק עבור הכיתה שלי- כיתה ה´. פשוט החלטתי לעבור למאה העשרים ואחת, גם אם בית ספרי עדיין נמצא אי שם במאה הקודמת. ערב נעים לכולנו.

אסנתד

New member
לא רוצה לרפות ידייך אבל... יישר כוח

את ההגדים צריך ורצוי לבנות בהתאם לתכנים ולדרכים הנהוגות והנלמדות בבית הספר שלך ואין הגד שמתאים לבית ספר אחד וגם לשני מה שעשיתי אצלי פשוט כל המורות של ח´ ישבו , בחנו את חומרי הלמידה והנושאים הנלמדים במהלך השנה ובהתאם חברו היגד, זה הרבה עבודה לא רק החבור אלא גם ההקלדה והיום אנחנו עומדים כ 3 שבועות לפני הסוף זה מעט מידי זמן לא רוצה לרפות ידייך אבל לא כדאי להתחיל מתחילת השנה הבאה ולא להיכנס ללחץ של סוף שנה, סוף כל סוף יש דדליין של 30.6

ntt82

New member
אכן עבודה רבה

היי אסנת אכן בחופש נשב כולנו ונכין רשימת הגדים מסודרת ומודכמת כעת אניפשוט מריצה גירסה ראשונית. כדי לתת למורות מושג כיצד זה להשתמש בתוכנה זו. עדיין כולן ממלאות את התעודות ביד. מקווה שידי לא ירפו.. בייי נעמית

למעלה