היא רצתה אחרת...

היא רצתה אחרת...

כל השנים דיברה אל ליבו, כל השנים ביקשה לעצמה קמצוץ של שמחה..לשפוך אור על כל אותם נתיבים אפלים שעמדו בחייה והפכו לה לרועץ..אלוהים נתן לה כמה הזדמנויות לחזור מחדש אל החיים,וכוחותיה אכן עמדו לה, התברכה באופי ואישיות,בת של אלוהים כך קראו לה מקורביה, פעם, הקסם שבה היה בעל גוונים עזים, גוונים שלא ניתן היה לעמוד בדרכה.. זו מתנת האל,אך ככל שעבר הזמן היא ידעה וחשה על בשרה שהיום יום הופך לאפרורי בלעדיו.. השנים עשו אותו שחוח, עייף, קצר רוח, עם אובדנו הוא הפך למריר, ועם הימים ברח אל תפילות שהיו בשבילו מקום מסתור... היא שמחה עם תפילותיו, ובלילות של תוגה התפפללה אף היא בסתר ליבה, ביקשה רחמים עך נפשה ועל נפשו, באדיקות לשמה ביקשה על נרות השבת שהאיש שלה לא יגמור את האהבה הזו, ביקשה שילחם בשבילה, בקשה לעצמה ניסים,עם מעט אושר, עם חדווה שזו לגמרי אבדה, מכאוביה עמדו לה כתריס, ולא פעם שאלה את נפשה " איך? ועד מתי? היא חותה אובדנים, אובדנים ללא מקום , ללא שם , אובדנים שהותירו אותה פעורת פה,עם נקבים נקבים בכל חדרי ליבה... אהבתם היתה עזה , עזה עד כדי אובדן החושים, פעם, היה שם הכל, הכל בשבילה הכל בשבילו, הוא עשה בחייה כשפים , קסמים, ידע לפרוט על מעמקיה, ידע הלך מחשבותיה, לא הים צורך במילים, מבט עיניים סיפר הכל.. אך השנים, והתפילות, והקשיים וכל עוולות החיים כנראה עשו את שלהם,והיא לא ידעה מנוח, ואולי לא תדע מנוח, רק אם וכאשר האיש שלה יתאושש ויבין כי האישה של חייו הולכת אל נתיבים אחרים, הזרות עומדת בינהם, יש תוגה עמוקה באויר של שניהם, הוא נקלע למן מערבולת של פחדים, של אמונות, אהבתו הפכה לשולית ומזערית עד כדי גיחוך.. היא ביקשה אותו שיבין ויחזיר את החיים והאמונה של שניהם, היא ביקשה לעצמה מפלט וכוחות ויזמה בכוחות אחרונים להיכנס אל חדרי ליבו , אבל הזמן לא עמד מלכת, והאיש הזה הפך מאדונה , ואביר נפשה לאדם חלוש, עם נשמה של זהב,עם עיניים נבוכות, ולעיתים נדמה שלא ידעה אותו עד הסוף, לא ידעה שבאיש שלה חבוי איש אחר, שיודע להיות כל כך מנוכר, שיודע להיות כל כך קר, עד כדי אטימות וקשיחות.. לפתע , שום דבר לא ברור, השאלות עומדות כמו חיילים זקופים מוכנים לקרב, היא רק רצתה אותו מבין וסולח, רצתה לעשות אותו שוב צוחק, צוחק בשבילו , צוחק בשבילה, שמה בינהם את כל הטוב שהאל העניק לה בשבילו ורק עבורו, אבל מבול המילים והמעשים אבדו, וכל פעם מחדש אובדים לתוך עולם שכל כך זר לה.. היא אישה מאמינה, הנכונות שלה מעל ומעבר לכל מצופה, ויתרה על הכל בעבור קמצוץ של אושר, החיים יכולים להתנהל על מי מנוחות עם רק שניהם ילכו או ישבו על אותו גל.. כל שבוע, כל חודש, הוא ממלא את פיה בהבטחות ונדרים ,בכל השבועות ובכל האופנים הבטיח לעשות את שניהם שמחים, והיא, לוגמת כל פעם מחדש , לוגמת ואין רוויה.. כי שום הבטחה ושום נדר לא מתקיים.. תמיד יש לו אילוצים אחרים, תמיד יש מאין , רק בשבילה אין כלום, זולת מלחמות,לעיתים מלחמת כוחות עד כדי מוות.... הזמן עשה את החיים שלהם ללא נכונות, פתאום , אין פשרות, יש בו פחדים, אין רחמנות, האויר שלהם ספוג בכל כך הרבה אכזבות... היא שבה לחיות בשבילו, והוא שבוי כבר זמן רב בעולם אחר... והיא בוכה, והיא כואבת, ואין מזור .. אבל, היא יודעת שיש לה מחר ועוד מחר, ויש עולם פנימי עשיר, ואלוהים תמיד משגיח עליה מלמעלה, כי האישה הזו ביקרה בשני העולמות, וימצא לה הכוח להמשיך.....

תיהי שמחה, בשבילו.

תיהי עצמך שמחה. אני חושב שאם את תיהי מאושרת זה יגרום גם לו להיות מאושר. אני חושב שאדם האוהב באמת, האהבה הזאת היא בשבילו הסיבה לחיות.

מושיטה יד שניה..

כל עוד המילים מרקדות לפנינו הכל טוב ויפה, כי יש אהבה ויש תקוה, ויש רצון עז להישען ולתת משענת, ולעיתים לשחק את הליצן השמח.. כשבעצם הליצן בוכה ללא הרף...האושא תלוי ועומד ומחבר בין שניים ויותר.. כי כשהאושר היה קיים, כל הסביבה הרויחה, כי אז תעצומות הנפש גדלות ומתנפחות לממדים אדירים.. המחשבה שלך יפה , ונכונה, אבל לא יכולה לרקוד טנגו לבדי..

את כן יכולה לרקוד טנגו לבד...

מישהוא צריך לעשות את הצעד הראשון, בכדי שהשני יוכל להסתנכרן. וגם אם הוא לא יצליח להצתרף, אז לפחות את תירקדי ותהני, גם אם זה יהיה מוזר ומצחיק, ובטח גם הוא יהנה לראות אותך רוקדת. אל תשכחי שאת גם קיימת בעולם החומרי, ואולי עכשיו שהיתה היתקדמות בעולם הרוחני, צריך גם להתקדם בחומרי? אולי פשוט תנסי לשתף אותו בעולמך שלך גם בצורה התמימה והפשוטה ביותר, כמו שמסבירים לילד קטן. אולי הוא יבין, ואולי ככה יהיה יותר קל לשניים להתרומם אל האושר ביחד. אם לא אושר אינסופי, אז לפחות באיזשהיא מידה צנועה אבל עדיין מספקת. אני מקווה שיהיה טוב.

טנגו על רגל אחת

אכן יפה כתבת, ועוד יותר יפה הכוונה...אבל, כל כך ניסיתי ועדיין מנסה ויש בי עוד הרבה תקווה חרף פרצי הרגשות שפורצים מפעם לפעם.. אני מאמינה בכל לב שיבואו יפים טובים יותר מאילו, יש אנשים שמבינים אולי לאט יותר, וצריך להשתדל עבורם יותר,ולא משום שהם כבדי דעת, אלא משום שכך נולדו, לדעתי יש סימפטומים של תכונות מולדיות..העיקר הוא עד כמה ירצה האיש שלי לתקן את חייו שלו ושלי גם יחד..[ אתה כותב יפה, נעים לקרוא גם בין שורותיך...

תודה, ומקווה שעזרתי...

אני לא בטוח עכשיו שהבנתי את מה שהתכוונת לומר, ואני לא בטוח שאת הבנת את מה שאני התכוונתי לומר. אם מה שהבנת ממה שכתבתי עזר לך, אז אני שמח.

שיריה

New member
../images/Emo141.gif

פעם שמעתי סיפור על בן מלך שהשתגע, הוא הוריד את בגדיו, נכנס מתחת לשולחן והתחיל לקרקר ולאכול מהפירורים שהיו פזורים שם. טובי הרופאים לא הצליחו לרפא את מחלתו. עד שיום אחד הגיע איש זקן(הוא תמיד חייב להיות זקן...?
) שטען שבכוחו לרפא את בן המלך. הוא הוריד את בגדיו נכנס מתחת לשולחן, והתנהג כמו בן המלך המשוגע. עברו כמה ימים והאיש הזקן התחיל לדבר עם בן המלך. הוא שיכנע אותו שתרנגולים כמותם יכולים להתלבש. עברו עוד כמה ימים והוא שיכנע אותו שהם גם יכולים לאכול אוכל רגיל. ועוד כמה ימים... והם כבר עלו לשולחן לאכול עם כולם. את מבינה את הנקודה? קבלה... במצב כזה, היא המילה הנכונה. אם הוא לא רוקד איתך טנגו, בכוח האהבה שלך את יכולה לרקוד איתו את הריקוד שלו. תתאימי את קצב גופך לקצב גופו. לא חייב לעטוף אותו עכשו בחום ואהבה כשהקצב שלו הוא אחר ואין גם צורך במלחמות שינסו להתאים את קצב גופו לקצב גופך. קצב הריקוד עכשו קצת מרוחק ואיטי, זה אפשרי לרקוד ככה כשבאמת אוהבים. זה הניסיון האמיתי לחוזקה של האהבה. למסירות שבה. יקרה, אל תתיאשי, עם חוזקה של האהבה הזאת, הריקוד הזה עוד יגיע לחלקים יותר סוחפים. ונראה לי שאת חדשה... אז ברוכה הבאה

למעלה