היא עשתה את זה!!!!!!!!!!!!

אהה ואני רוצה גם לבקש קצת עצות../images/Emo9.gif

איריס, ניר, כל מי שיש לו קוסם קרח/ברקים בעבודה שלישית, אפשר קצת עצות לגבי מה למקסס קודם, אם יש איזה בילד מסוים שכדאי לי ללכת לפיו, כל עצה שתוכלו לתת לנובית שמתחילה עבודה שלישית תתקבל בשמחה
אני כ"כ מתרגשתתתתתתתתתתת

icy woman

New member
מזל טוב נעמונת../images/Emo99.gif

כמובן שקודם תמקססי את הסקיל הכי מדליק של עבודה שלישית (והכי חזק)- ice strike

icy woman

New member
בכל מקרה

יש את הבילד שלי לעבודה שלישית במאמרים.לדעתי זה בילד טוב. איזה לחץ זה השאלות! אני כשעשיתי עבודה 3, הלכתי כמו אהבלה, לא בדקתי את השאלות, לא הגעתי מוכנה בכלל. אז אמנם לא היתה לי בעיה בשאלות (במפתיע) אבל מד החיים שלי ירד וסגרתי את חלון השאלות כדי להעלות חיים ו.... אז התברר לי שאני צריכה לעשות הכל מהתחלה

D amaged R oses

New member
אחרי ניסיון

הייתי ממליצה לך להתחיל עם ICE STRIKE [לא למקסס, להגיע בסביבות ה15] ואז להתחיל עם ELEMENT AMP הוא מכפיל לך את הדמג'. הוא מאוד הכרחי, מאוד שימושי, מאוד עוזר וכו'. לדעתי תמשיכי איתו משם. ואז BOOSTER COMPO SEAL קצת THUNDER SPEAR בין לבין, אל תעלי שם יותר מידי. שתגיעי לעבודה רביעית זה יהיה לא נחוץ בעליל תתאימי לך את הבילד איך שנוח לך, אני תמיד הייתי נורא לחוצה, בעיקר בעבודה שלישית, אבל אחרי כמה סקילים פשוט העלתי מה שנוח לי, ואני כבר לא מסוגלת "להתיישב" על סקיל אחד, גם לאמא שלי אני עושה ככה. אנחנו מתפרסות על 3-4-2 סקילים, מעלות נקודה/שתיים בכל אחד כל רמה, שנהנה מכל העולמות

תודה רותם../images/Emo9.gif

אני רושמת לי את הסדר שאת מציעה ואלך לפי זה נראה איך יסתדר לי
ואני אמשיך להתייעץ איתכם בהמשך

Don Nirtin

New member
הנה../images/Emo87.gif

אני חושב שרותם דילגה על סקיל חשוב- SPELL BOSTER. לדעתי כן תמקססי את האייס סטריק עד רמה 81. משם את יכולה להתחיל עם אלמנט אמפיקיליישן. במקביל לעבוד גם על ספיל בוסטר (חבל שלא מיקססתי אותו הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מוקדם
.) כשאחד מהם יגיע למקס תעברי לעבוד על אלמנט קומפיזן. ואז SEAL. ברור? THUNDER SPEAR- לדעתי תשאירי על 10 נקודות. אפילו 11. זה סקיל חסר תועלת. ככה זה הבילד שהייתי ממליץ: 70~81- אייס סטרייק 81~90- זיפזופים של אלמנט אמפייקלישן/ספייל בוסטר 91~100- זפזופים על אחד הסקילים שלא סיימת למקסס ולהתחיל לעבוד על SEAL או על אלמנט קומפיזן 100~110- לסיים לזפזף, להתמקד במה שנראה לך נוח באותו הרגע. 11-~120- 10 נקודות בTS אבל זה כי אין לך משהו אחר למקסס. בסופו של דבר ככה ייראה הבילד שלך: 30 אייס סטרייק- מקס 20 ספיל בוסטר- מקס 20 מקס- SEAL 30 אלמנט קומפיזן -מקס 30 אלמנט אמפיליקשן- מקס 10/11- טאנדר ספייר. לא מקס ולא שימושי בעליל. 0 נקודות על אלמנט רסיסינט- לא סקיל שימושי בכללללללללללללללל. על הסקיל הזה מוותרים.

D amaged R oses

New member
רשמתי בוסטר

וכל אחד ודעתו לדעתי באמת אין טעם למקסס את הICE STRIKE בהתחלה כי סקילים אחרים יותר חשובים, וAMP מחזק את הדמג' לכל הסקילים.. ככה שאפשר למקסס אותו אחר כך אני חושבת שכל אחד בונה לעצמו בילד עם ניסיון, ככה לומדים הכי טוב מה מתאים לך

Don Nirtin

New member
אה לא ראיתי../images/Emo87.gif

ואמפ לדעתי מבזבז מלא MP מה שמאלץ אותך לקנות המווווווווווווווווווווווון שיקויים. באמת.

תודה לשניכם../images/Emo9.gif

אני אתחיל עם האייס סטרייק וכשאמקסס אותו לפחות עד 15 אראה אם להמשיך לפי הצעתה של רותם או לפי הצעתו של ניר
וכמובן שאני עדיין צריכה להסתכל במאמרים על הבילד של איריס
תודה על כל העצות

Guid

New member
מזל טוב נעמההה! D:

איזה מגניב! ואיזו מהירות! /tapuzforum/images/Emo6.gif עשית כבר עבודה שלישית?

תודה עידןןןןןןןןן../images/Emo9.gif

לא, אתמול היה כבר מאוחר והייתי מתה מעייפות, הבנתי מניר שזו עבודה של כמה שעות, אני אנסה למצוא זמן היום (ערב חג ואני גם עובדת אז זה קצת בעייתי) ואם לא אז מחר

Guid

New member
מההההה?

וואי, איך אפשר?! אני עשיתי עבודה שלישית ב1 וחצי בלילה! איך אפשר לעמוד בפיתוי הזה ולחכות?! /tapuzforum/images/Emo6.gif בכל מקרה, אני ממליץ לך להשתמש בנקודות rep בשביל לעשות טלפורט מאל-נאט` לויקטוריה, ואם יש לך גם אבני טלפורט אז זה בכלל סבבה כי הנסיעות הם החלק הארוך של עבודה 3...

עידן, מתוק../images/Emo3.gif

אתה יודע כמה שעות הייתי אתמול במייפל
יש גבול למה אני מסוגלת
ועוד היום קמתי לעבודה, מה אתה רוצה שארדם כאן על השולחן
חוץ מזה שאני מעדיפה לעשות את העבודה כשאני רעננה ככה אני אוכל להינות ממנה וגם לא אתעצבן יותר מדי כי ניר אמר לי שחלק מהעבודה די מעצבן
ותודה על העצות, אין לי אבני טלפורט אבל בהחלט אשתמש בנקודות המשפחה אם יהיה לי למי לשגר את עצמי

deisy

New member
אל תשכחי להוריד את השאלון מההידן

לפני שאת הולכת לאל נאט.. ולקנות פאי שישמור על החום מהחנות שם, שלא תמותי מקור בזמן מתן השאלות.. אה, שבי על כסא שמעלה חיים! בהצלחה!

מה מה מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

עבריתתתתתתתתתתתF3 איזה שאלון
מה זה פאי
יש לי את הגלימה הזו של אל נאת, שמגנה מהקור שם, זה מספיק טוב
דבר ראשון אני צריכה ללכת לגרנדל באלניה נכון

miss_t

New member
עברית

שעושים עבודה שלישית צריך להגיע לאל-נט שולחים אותך למפה שיש בה משהו שיתן לך מדליה/פריט להמשך עבודה שלישית. הNPC נמצא במפה מושלגת, כל כמה שניות יורד HP, לכן גלית המליצה לשבת על כיסא. בנוסף- מומלץ לפתוח במקביל אתר שנותן את השאלות לתשובות כי אם את עונה תשובה שגויה על אחת מהשאלות תצטרכי לאסוף שוב 10 קריסטלים שחורים (אאל"ט) ולהגיע שוב לענות על השאלות. לגבי הגלימה- אני לא מכירה אותה, אני מכירה גלימה של אקווה שמגנה מהHP שיורד במים (בקבוקי חמצן), אם הגלימה עובדת על אותו אופן אז סבבה. נראה לי שגרנדל באילינה, אם לא הוא אז EL NATH. תצפי לטיולים רבים בין EL NATH לויקטוריה. אוכל לעזור עם הREP MULE שלי!

הבעיה שלא מצאתי בהידן סטריט../images/Emo4.gif

יכול להיות שהם עדיין לא עידכנו את זה שם מאז השדרוג של האתר
תוכלי לעזור לי למצוא בבקשה
גם ניר חיפש ולא מצא

למעלה