ועוד אחת, עם פיני טבגר...
ז זוביק התינוקת New member 16/9/06 #44 ואו פה היא ממש נראת בלונדינית ואיי איזה מוזר... לפעמים לא רואים בכלל את הפסים ולפעמים היא פשוט נראת בלונדה בחורה הזויה
ואו פה היא ממש נראת בלונדינית ואיי איזה מוזר... לפעמים לא רואים בכלל את הפסים ולפעמים היא פשוט נראת בלונדה בחורה הזויה
ז זוביק התינוקת New member 16/9/06 #47 האור הזה ../images/Emo46.gif חחח סתם... גם בתור בלנדה היא בסדר חבל שהיא לא היתה ככה בטב"ע זה היה יכול להיות נחמד - בלונדה ובלונדי
האור הזה ../images/Emo46.gif חחח סתם... גם בתור בלנדה היא בסדר חבל שהיא לא היתה ככה בטב"ע זה היה יכול להיות נחמד - בלונדה ובלונדי
נ נ ו נ י י י י New member 16/9/06 #51 יובל נראה כמו עמיר חדד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ז זוביק התינוקת New member 16/9/06 #46 אני כבר רואה איך ידברו עליה מחר לטובה ואגב זאת לא שימלה זה חולצה וחצאית...
נ נעה של ה י ם New member 16/9/06 #49 אז זו חצאית *ממש* גבוהה חח וראיתי גם תמונות של מירי לובשת הפוך ממנה... מה הן הלכו לקנות שמלה יחד?
ז זוביק התינוקת New member 16/9/06 #50 זה במיוחד ככה. שזה יראה כמו שמלה אבל זה לא נראה לי מחובר. אפשר לשים איזה סטרפלס שרוצים אממ יש מצב שהן היו אצל אותו מעצב פשוט בטח טלי היתה אצל יוסף
זה במיוחד ככה. שזה יראה כמו שמלה אבל זה לא נראה לי מחובר. אפשר לשים איזה סטרפלס שרוצים אממ יש מצב שהן היו אצל אותו מעצב פשוט בטח טלי היתה אצל יוסף