היא כזאת כזאתתתת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהיא ממש נתנה לו צ'פחה

נראה לי הוא היה על משו היום
אהבתי מאוד את הקוקו

danit1234

New member
ואנשים אומרים שג'קו הוא השפעה שלילי

ת
העיקר שאסי דיין שמתקיים מסמים ומלכלך על כל המדינה חופשי מקבל את כל פרסי האקדמיה . זה בסדר הא?

g a l4

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קודם כל,היה יותר מעניין משנה שעברה
דבר שני,הקטע עם אסי דיין היה ענק
בלעדיה הוא לא היה שם לב
טלי

נכון../images/Emo70.gif

היא ממש הצילה אותו אהבתי גם ת'איזכור של טלי- מסיקה קבלי ח.ח!
השיר של "מישהו לרוץ איתו לא יוצא לי מהראש

מי אמר שטלי לא תורמת לקולנוע

הישראלי לאקדמיה גם בדרכים מוזרות
האמת שאולי היה עדיף שהוא לא היה עולה לבמה. היה חוסך מכלנו את השטויות והמלמולים והזיוני שכל הלא מעניינים שלו. פשוט בושה שזה שחקן השנה שחקן הוא בטח לא ובן אדם גם, גם מזה הוא רחוק שנות אור ראיתם איך הוא צעק והתעצבן מתוך הקהל על שר התרבות? קולנוע אמור להיות מקצוע תרבותי. בעיקר בישראל שמנסים לעלות ברמה משנה לשנה בא דביל כזה והורס הכל. חבל

אני חולקת על דעתך

דבר ראשון הוא שחקן מדהים,אז נכון שהוא קצת לא שפוי בנפשו אבל זה הרבה שחקנים יודעים זאת...הוא גם לקח סמים בעבר הלא רחוק ויש סיבבו המון סיפורים לא נעימים...אבל הרחקת קצת לכת כשאמרת שהוא לא שחקן טוב, האמת היא שכל אחד ודעתו אני חושבת שהוא שחקן מדהים,ובקשר לכל הסיטאצות המוזורות שהוא נמצא בהם לבנאדם יש חוסר תאקט במצבים מסויימים

תראי באומנות כמו באומנות יש הרבה

עיניין של טעם. אבל גם יש שפה מקצועית.ולא נראה כאילו הוא מכיר אותה ממש. הוא מקריא טקסטים, כל הדמויות שלו (ויש הרבה) הן כמעט אותו דבר, הוא בקושי מביא משהו מעצמו והוא לא מחדש או מרגש. אני חושבת שאם הוא לא היה אייקון "אסי דיין" היום אף אחד לא היה סופר אותו. הוא פשוט התפרסם בתקפה שהיו ארבע וחצי שחקנים בקושי, שתעשיית הלימוד של המשחק והתיאטרון היתה לא בדיוק מפותחת והוא לא התקדם והתחדש איתה. יש לו מזל שזכרים לו את חסד נעוריו ושהשם שלו מוכר בקופות. מעבר לכך לא מגיע לו. אבל האקדמיה מאוכלסת באנשים מלאי אינטריגות פנימיות כאלה וקומבינות וזה לאו דוקא בחירה על פי כשרון. שיהיה גם ככה בקצב שהוא מתאשפז על מנות יתר הוא לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן. פשוט מבייש.

לדעתך!

מי אנחנו שנגיד מי זה אסי דיין-תראי אני בטוחה שהוא שחקן בחסד עליון,ולדעתי,אם כבר את מדברת על תקופת הפרסום שלו אם אתה יכולה לראות הבנאדם לא מפסיק לעבוד לרגע "בטיפול", "למראית עין" , "הדברים שאמחורי השמש".. ועוד המון סרטים שהוא הספיק לעשות בשנים האחרונות אז ככה שמייסים אותו והוא מקבל מקום מאוד מכובד בקולנוע ובטלויזיה ...וכנראה שאנשי האדמיה יש שיקולים ובחירות שונות מושונות שאין אנו יודעים אף פעם את אופן הבחירה האם זה לפי יכולת משחק,כישרון או סתם בגלל היותו "אסי דיין" ולא נדע גם...

../images/Emo7.gifלא ראיתי!!!!!!!!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

לירוני
נכון שבא לך להעלות את כל הקטעים שטלי נמצאת בהם?
יהיה שידור חוזר?
אוףףףף אני רוצה טלי

למעלה