היא יפה ומושכת

seeyou

New member
יש פיתגם שאומר:

If you want to take revenge on a man, send him a really beautiful woman. -Arabian Proverb אז בנוסף שהיא יפה היא גם אינטליגנטית וגם מרשימה?
ונשארה 14 שנה בזוגיות?
זה קורה רק בסרטים או שהבחור עשיר או מפורסם.

אייבורי

New member
חבוב

מה שאתה צריך זה מוסכניק מורשה שירים אותה על הליפט ויחזיר עטרה ליושנה. אמנם יש טרנד של עשה זאת בעצמך, אבל למקצוענים יש ידע כלים וניסיון בדיוק במכוניות מקרטעות.

nowonder

New member
חתיכת מטפורה הבאת כאן.

אבל אתה מבין, חביבי, שלא משנה באיזו מכונית מדובר (יוקרתית או קויוקה טורולה) היא מאבדת 20% מהערך שלה איך שהיא יוצאת מהדילרשיפ, וכמעט כל מכונית מתפרקת אחרי שבע שנים על הכביש, אלא אם כן הנהג מטפל במכונית כראוי (וזה אומר יותר מלבדוק שמן ומים. את זה כל אחד יכול. כולל המתדלק בתחנת דלק פז במעלה שער הגיא). לדעתי הבעיה היא בנהג ולא במכונית, שכנראה לא נהג בה באהבה הראויה. אבל מה אני מבינה במכוניות. פעם שאלתי חבר שלי אם סוזוקי זה אוטו טוב, הוא שאל אותי איזה, ואני אמרתי "כחול כמובן".

חולמת28

New member
מה היא עושה איתך בכלל????????

יש לי עצה אחת בשבילך והיא לראות פסיכולוג באופן דחוף!אני לא מבינה איך בכלל אישתך מסוגלת לחיות איתך ,אם אותי היו משווים למכונית או לכול חפץ שהוא ומשתמשים בביטויים מזעזעים כאלה ,אני לא יודעת מה היה קורה,הסגנון הזול והחולני שבו אתה מציג את אישתך ויהי מה,הוא מזעזע.אני במקום אישתך אורזת עוד היום ונעלמת......אני חייבת להוסיף שגברים מהסוג שלך הם שהורסים את התדמית לגברים רבים וטובים אחרים.צר לי על אנשים כמוך.......

I C E M A N 7

New member
אויש אתן כאלה קאיות ../images/Emo6.gif

דבר ראשון, הוא דימה את הזוגיות למכונית, לא את אשתו. שנית, להלן 'דימוי' ע"פ ויקיפדיה: "דימוי הוא אמצעי פיגורטיבי, הבא לתאר מושג כלשהו באמצעות דמיון, או השוואה למושג משדה סמנטי אחר / מקביל. ההשוואה מתבצעת על פי רוב באמצעות תכונה או תכונות המשותפות לשניהם ומתווכות ביניהם אסוציאטיבית. ככל אמצעי פיגורטיבי, הדימוי נמצא בשימוש שכיח להמחשת רגשות ותחושות סובייקטיביות או מושגים מופשטים באמצעות תמונה קונקרטית." גם כשמוחמד עלי העיד על עצמו "מתעופף כפרפר, עוקץ כדבורה", הוא לא התכוון להשוות עצמו לחרק. (אלא שבמקרה שלו הוא באמת היה זקוק לפסיכולוג)

BlackUnicorn

New member
שימי לב, הוא לא תיאר את אשתו כמכונית

אלא את הזוגיות שלהם. לא שזה משנה יותר מדי, גם אותי זה מזעזע בדיוק כמוך (ואני עוד אומרת את זה כחובבת לא קטנה בכלל של מכוניות).

חבל

הבחורה הוציאה כאן כל כך הרבה תיסכול, למה להרוס לה קריזה כל כך עמוקה עם עובדות...

אני מכין אחלה שניצלים

וגם עושה ספונג'ה מעולה כולל פנאלים. היא טוענת שרק בשביל הכסף שאני חוסך לה שווה לה לסבול אותי... אני חייב להוסיף שנשים מהסוג שלך שמבינות מה שבא להן להבין בלי שום קשר למה שניכתב הן אלו שמביאות גברים מהסוג שלי לפורום הזה. גם לי צר עלי. לדרישתך ולדרישת חברותייך, הלכתי לראות פסיכולוג. ראיתי אותו איזה חצי שעה עד שכאבו לי העיניים ואז הלכתי. זה לא עשה לי כלום. אפילו לא היה לי נחמד לראות אותו. יש איזה סיכוי שהיתי צריך גם להחליף איתו מילה או שניים?

חן676

New member
../images/Emo196.gifפתחתם אחלה מגרש מכוניות

במקום זה גבר גבר של פנלים , לך תעשה וקס ופוליש , תחליף ריפודים אולי גם ידית הילוכים של ספורט ....... ואולי אחר כך יראה לך קצת פחות זקוק למוסך . ( אגב פסיכולוג .? רק מהנהן בראש ובטח חושב כמה אנחנו אומללים ומתי הצק שלך יפרע )

seeyou

New member
בדרך כלל ביקור הראשון אצל פסיכולוג זה מוזר.

" שולה נכנסת לקליניקה של פסיכולוג.הוא מורה לה להתפשט ולשכב על הספה. כשהיא שוכבת,הוא מתפשט ומצטרף אליה. זה ביקור ראשון שלה אצל פסיכולוג,ושולה לא מכירה את הנהלים. היא משתפת פעולה ,ואפילו חושבת שטיפול פסיכולוגי זה פחות נורא ממה שהיא נדמה לה. אחרי רבע שעה קם הפסיכולוג,מתלבש,מתיישב על הכורסה ואומר לשולה: "יפה,את הבעיה שלי פתרנו,כעת,מה בדיוק הבעיה שלך?" "

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא.

אם הוא לא נראה לך, לא התחבר אליך, אז אין מה לעשות. תיקון טעות: יש מה לעשות. לחפש מישהו אחר. אל תוותר. מריוס נ.ב. אני משתתף בצערך עליך
, אבל תמיד אפשר להתנחם בשניצל.

אייבורי

New member
טוב שצר לך

אחרת הייתי ממליץ על גניקולוג טוב. עכשיו במקום מכונית, תחשבי תיק עבודת יד של גוצי או חליפה מהממת של וורסצה. האמת סנדלים מהממות של ניין ווסט בטוב טעם

חולמת28

New member
צר לי ועכשיו אפילו מאוד

צר לי על הרמה הנמוכה ,לפעמים ההרגשה היא שמדברים עם ילדים ,אין לי הרבה מה להוסיף בנושא!

זה כבר פעם שניה -

בפעם השלישית אולי כבר תוכלי לחסוך לעצמך את ההוצאה הכספית, הכאבים ואי הנוחות הכרוכים בהליך הכירורגי הטרנדי החדש הכובש את העולם - sixteen year's old vegina.

למעלה