היא הקדימה אותי

היא הקדימה אותי

אין לי ספק שהיא הגיעה לכאן כדי לקבל עצות. וזה עוד לפני שנפרדנו רשמית. נכון שאנחנו בכיוון הנכון של פרידה אבל קצת כבוד למי שעדיין גר איתך ביחד בבית. סקס,בגידות ומה עוד צריך הבן אדם כדי לא לשרוד? לקרוא שגרושתו לעתיד חושפת את חדר המיטות ומקבלת עצות. יקירתי הכמעט לשעבר-נוחי ולא על משכבך ולו רק למען 2 הילדים המקסימים שלנו. צדק צדק ארדוף.

אתה רוצה שנאזן את מאזן האימה ביניכם ...?

תשאל. נייעץ גם לך. למרות שאני אישית מעדיף פינלנדיה. מחליקה לי טוב יותר בגרון.....

אולי כדאי

לדבר ביניכם מבלי לערב גורמים לא רלוונטיים לעניין למה להפוך פרידה מסיבות כאלו או אחרות לסיפור מכוער עוד יותר?

יערית

New member
אתה בטוח שזה הפורום הנכון?

למה בגידות זה לא כאן, לכלוכים על אקסים בטח שלא... וצדק זה כוכב שרטיטן כרגע מפקס עליו את הטלסקופ. אם כבר חשיפה...גם אתה עם זקפת בוקר גדולה?

יערית

New member
נכון

כל גבר יודע איך נראית זקפת הבוקר שלו... טוב דיי, יוצאת להתאוורר ולשחרר מחשבות :))

יערית

New member
חזרתי :))

הגלידה נמסה לי בדרך, תזכירי לי להבא לא לקנות אותה בהרצליה :)) <ואז לנסוע איתה עד כפר סבא >

rrredshay

New member
חחח תוסיפי פטיש,

תעשי רווח בין כל 2 שורות בלי קשר למשפט, ונוכל לקרוא לך YE.... חחחחחח

יערית

New member
../images/Emo88.gif

אנחנו דומים עד כדי כך? אני לא לוקחת את התפקיד שלו
רק באה כשחקנית חיזוק
הייתי פה

Be my gust

אף פעם לא ידעת לספור עד 10, גם הפעם פיספסת וכנראה נעצרת ב-3. למזלי הטוב יצאת להתאוור עם החברים "הטובים" שלך בעוד שהשארת את המסך דולק ושכחת לצאת מהניק שלך. אני חיפשתי אהבה, בעוד שבבית אהבה היחידה שקיבלתי היתה כשהילדים הניקו מהשד שלי ואתה אם וכאשר לא היית מצוברח, הועלת בטובתך לעשות לי טובה. אומנם אני אשתך כבר מעל 10 שנים, חושבת ששתקתי מספיק כשהתחלת עם כל דבר שזז, אפילו לא פסחת מעל המנקה והבייבי סיטר, הכל גיליתי ושתקתי, שתקתי ובכיתי שנים no more ! כתבתי כאן בניק אחר בעבר, קצת סיפרתי על הניחומים שקיבלתי בזרועות אחר, מצטערת שהבאנו את זה אליכם, מצטערת שהחיים שלי קיבלו תפנית כזו, שני ילדים מקסימים, בעל דפוק ביסוד שלו ואני הולכת לגרום לו להצטער על כך שהוא לא עצר את המפולת הזו עוד קודם.

אתה רציני?

למה שיגיע רק ל-YNET? יש כל כך הרבה אתרים שהייתי רוצה להיות בהם קודם, BBC NEWS נשמע לי רציני יותר, מה גם השדרנים שם חתיכים. אולי כדאי לי גם לנקר לו את העיניים, אופס מישהו מגיע הביתה, עוד אחזור, שום דבר לא יקרה בלילה מבטיחה לכם.

את ואתה עדיין יכולים לעצור את הזוועה הזו.

חבר'ה... שניכם במסלול מהיר ואובדני של המשך חיים נוראיים לשניכם, ולכל אחד מכם, וברור שגם לילדים שלכם. תקשיבו למילה שלי מהצד - כל אחד מכם נורא! כמו אנשים שהולכים לשרוף את הבנק... כדאי לכל אחד מכם לעשות פניית פרסה בגישה, אפילו אם זה סולו והשני ממשיך בגועל נפש שלו... הרס עצמי, בשביל מה זה טוב?

למעלה