כן מובנה שכזה.
R Rinattt New member 14/4/06 #29 נכון וכשאנחנו כבר לא זרים אנחנו כבר קונים בשמים איש לרעהו סתם סתם סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם - תתעלם ממני... מה שמזכיר לי שאני צריכה לצאת קצת חג היום
נכון וכשאנחנו כבר לא זרים אנחנו כבר קונים בשמים איש לרעהו סתם סתם סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם - תתעלם ממני... מה שמזכיר לי שאני צריכה לצאת קצת חג היום
K Kטלנית New member 14/4/06 #32 YOYO סופסוף הבנתי ת'פרשנות מתעסק במילים קריא קשקשן נהנתן וסתם ככה, שיהיה ברור לך... ואני אקפוץ כמה שבא לי איך שבא לי מתי שבא לי... עם טרמבולינה עם מזרון או ממקפצה זה פורום דמוקרטי הבנת ת'זה מר ברוך טוב שרינתיתי ענתה במקומי משאירה לה את השפיות הזמנית לקשקשנים מקומיים אה...... ותהנה לך כמה שבא לך (שלא תגיד עיני צרה )
YOYO סופסוף הבנתי ת'פרשנות מתעסק במילים קריא קשקשן נהנתן וסתם ככה, שיהיה ברור לך... ואני אקפוץ כמה שבא לי איך שבא לי מתי שבא לי... עם טרמבולינה עם מזרון או ממקפצה זה פורום דמוקרטי הבנת ת'זה מר ברוך טוב שרינתיתי ענתה במקומי משאירה לה את השפיות הזמנית לקשקשנים מקומיים אה...... ותהנה לך כמה שבא לך (שלא תגיד עיני צרה )
K Kטלנית New member 14/4/06 #35 תמניה כילו ד'ע ../images/Emo152.gif פליז לב זהב טהור אל תגידי לי שדעעע' זה עם א' חג שמייח ומי אמר שלא יכול להיות מבדח
תמניה כילו ד'ע ../images/Emo152.gif פליז לב זהב טהור אל תגידי לי שדעעע' זה עם א' חג שמייח ומי אמר שלא יכול להיות מבדח
K Kטלנית New member 14/4/06 #40 ../images/Emo6.gif ב'ימת ../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif שבת שלום דולה מאמי
ז זהב טה ו ר New member 13/4/06 #6 והוא ענה לה Frankly, my dear, I don't give a damn. רט בטלר - חלף עם הרוח
מ מצוטטת New member 13/4/06 #12 ../images/Emo103.gif לפנים משורת הדין I give much more but only and specially a bout tomorrow..............
../images/Emo103.gif לפנים משורת הדין I give much more but only and specially a bout tomorrow..............
י יערית New member 14/4/06 #30 הוא אמר לה "אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם" משהו כזה ויותר?
הוא אמר לה "אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם" משהו כזה ויותר?
° ° זואי ° New member 14/4/06 #31 ואז תבואי, תבואי אלי, לבושה בשמלה לבנה, יחפה בכפות הרגלים, והעיניים מלאות אהבה, ואז אשיר לך שיר של פריחה, והלב יתרוקן מעצבות, ואני אתענג מיופיך, אהובה שלי, אם תשארי.
ואז תבואי, תבואי אלי, לבושה בשמלה לבנה, יחפה בכפות הרגלים, והעיניים מלאות אהבה, ואז אשיר לך שיר של פריחה, והלב יתרוקן מעצבות, ואני אתענג מיופיך, אהובה שלי, אם תשארי.
F folkman1 New member 14/4/06 #37 מה הולך פה ?????????? השרשור הזה הטרם פגה השפעת האלכוהול מליל הסדר . לכולם
F folkman1 New member 14/4/06 #39 ../images/Emo3.gif ואותי לא הזמנתם הפיכח היחיד שנותר שקורא את השרשור ההזוי הזה ומחייך