היא אמרה

noam weissman

New member
מה שנכון נכון

ובחודש הבא יהיה חודש חדש ובשנה הבאה תהיה שנה חדשה ו...

Kטלנית

New member
והוא אמר:

"אל תדחה למחר את מה שאתה יכול להנות ממנו היום " (ג'וש בילינגס) הכל ענין של שקפה וגישה אבל כל עוד אנו אוחזים בתקווה ולא ממבדים את האמונה אנחנו בדרך הנכונה.. מחר.... מחר....

Kטלנית

New member
תקרא../images/Emo70.gif תחכים../images/Emo70.gif תבין../images/Emo70.gif

פה זה בופה.... יעני שירות עצמי
נסה במקום להתעסק פשוט לקרוא מילים נראה לי זה יעזור...

הגם את ברוטוסית?

אני בהלם, אני בשוק, אני המומ-מה מה? לא אוהב בופה, נהנתן ומפונק, מעדיף שירות לשולחן. ולא יכול שלא להתעסק במילים, זה עניין מובנה שכזה.

Kטלנית

New member
ותחשוב על זה ...../images/Emo4.gif

נקודה למחשבה: נשים בעיקר כבר עייפות מלנקות להגיש ו"לסרבס"??? נסה רגע רק בשביל ההגינות לדמין אותך בצד השני... ועכשיו איך
ומילים ... כל עוד הן מובנות על אדמה מוצקה ויש מאחורהן כוונה... אב סבבה אני בעד

מי דיבר על נשים מגישות?

אני התכוונתי שמעדיף הגשה לשולחן במסעדה ולא איזו אשה המתזזת לי בין המטבח לשולחן. זה כבר מזמן לא עושה לי את זה. למה את ישר נכנסת למיגננה פמניסטית? ד"א...אף פעם, גם שהייתי נשוי בעושר ולא באושר, זוגתי לא הגישה וובטח לא עסקה בעבודות ניקוי בבית. אני חושב שכל הקטע הזה כבר פסה ממזמן... דברתי על נהנתנות ואת מייד קופצת...:))

Rinattt

New member
כי זה היה נשמע ככה...

עכשיו אם אתה מעדיף מסעדות אז אני כבר מחבבת אותך שמעתי יש מסעדת גורמה ושמה קלודין [סופי ואביב לא להחנק חחח] אני מקווה שלא יכאב לך הגב
ואם לא הבנתי, לא נורא, בדיחה פרטית ביני לבין הקומונה התימנית

חובב מסעדות יחיה

אני מכיר את המסעדה, אבל מעדיף את 'מול הים' או קופי בר....אבל את יודעת מה, גם אגאדיר לפעמים..:)))

Rinattt

New member
אם כבר התחלת אז...

יש את טורקיז בבית יצחק יש את קפריז בחרב לאת משהו משהו...
תגיד, גם חובבת בשמים תחיה? כי הטיול בסופר פארם לא עשה לי טוב...

בטורקיז נפלתי פעם...

סופר פארם? קפיצה קטנה לחו"ל? תלוי איזה בשמים, המתעסק ברגע של רגישות לריחות...

Rinattt

New member
מה תלוי מה תלוי מה תלוי???

מה שתלוי - מתייבש! היפנוטיק פוייזן, וונקליף, והכי הכי הכי ישן אבל קשה לי לוותר עליו יש לו את הריח הכי סקס שבעולם והוא הדיון אחחחחחחחחח טוב בוא נדבר על פוליטיקה למה ה
יוצאת לי
איזה קטעים, היום הייתי אמורה להיות נשואה 9 שנים

Rinattt

New member
התכוונתי לריח סקסי נפלה לי ה-י'

טועים טעות טעיתי טעות לעולם חוזרת..........

מממממ...

לבשמים יש הרגל מגונה, על כל אשה, הם מריחים אחרת...כך שאין לי שמץ איך הם עלייך. תתקרבי רגע, אריח....:)

למעלה